آمریکا باید آدم شود تا لیاقت مذاکره با ایران را داشته باشد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: آمریکا باید آدم شود و دست از زورگویی بردارد تا لیاقت مذاکره با ایران را داشته باشد.
سه‌شنبه، 28 خرداد 1392
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آمریکا باید آدم شود تا لیاقت مذاکره با ایران را داشته باشد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: آمریکا باید آدم شود و دست از زورگویی بردارد تا لیاقت مذاکره با ایران را داشته باشد.

به گزارش راسخون به نقل از فارس، سردار محمد رضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در حاشیه جشنواره اجتماعی حضرت علی اکبر(ع) که صبح امروز برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: کشورهای غربی حاضرند که فقط 50 درصد مردمشان در انتخابات شرکت کنند اما ما شاهد حضور بیش از 70 درصد مردم کشورمان در انتخابات بودیم که تمام دنیای غرب را به چالش کشید.

وی افزود: این حضور پرشور پیام بزرگی به تمام بشریت است و شیرینی بزرگ آن را در آینده‌ای نزدیک خواهیم چشید.

نقدی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه آمریکا بعد از برگزاری انتخابات درخواست مذاکره مستقیم با ایران کرده است، گفت: آنها همیشه درخواست کرده‌اند اما باید شرایطش وجود داشته باشد، در حالی که آنها به زورگویی، فشار، تحریم و رفتارهای استکباری دست بزنند طبیعی است که نمی‌شود با آنها مذاکره کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: باید در یک شرایط برابر مذاکره کرد و آمریکا باید آدم شود و دست از زورگویی بردارد تا لیاقت مذاکره با ایران را داشته باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: بسیج دو ماه تمام در صحنه انتخابات و در عرصه آگاهی دادن و روشنی بخشی بود و در این راستا 40 هزار نشست برگزار کرد که در هیچکدام از آنها نامی از فرد و یا جناح سیاسی برده نشده، در همه این نشست‌ها بر انتخاب کاندیدای اصلح و حاکم شدن گفتمان ولایت و انقلاب تاکید کردیم و روز گذشته نیز شاهد بودیم که رئیس جمهور منتخب از این گفتمان دفاع کرد.

نقدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به صیانت از آرا در انتخابات‌های ایران، گفت: این خواست خدا بود تا آنهایی که به این نظام اتهام تقلب می‌زنند رسوا شوند و همه دنیا دیدند که انقلاب از هفت دهم درصد آرا صیانت کرد، همانطور که از 11 میلیون رای سال 88 صیانت کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در آمریکا راجع به فتنه 88 و مظلوم‌نمایی فتنه گران، رمان‌های 500 صفحه‌ای و هزاران فیلم کوتاه تولید کردند ولی انتخابات اخیر سحر همه آنها را باطل کرد و غرب در این انتخابات شکست بزرگی خورد و در آینده شاهد اقبال عمیق تر و گسترده تر بشریت نسبت به انقلاب خواهیم بود.

/111/



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.