گفت‌وگو با سلطانی‌نژاد :

بنیاد ملی نخبگان، قرآنیان را بلاتکلیف گذاشته است

رتبه برتر و حافظ بین المللی قرآن گفت : بنیاد نخبگان با قرآنیان رفتار خوبی ندارد. برای برتران این عرصه در نظر گرفته شده تا از بنیاد ملی نخبگان امتیازاتی را دریافت کنند اما بنیاد با قرآنیان راه نمی‌‌آید و آن‌ها را بلاتکلیف گذاشته است.
چهارشنبه، 6 فروردين 1393
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
بنیاد ملی نخبگان، قرآنیان را بلاتکلیف گذاشته است

رتبه برتر و حافظ بین المللی قرآن گفت : بنیاد نخبگان با قرآنیان رفتار خوبی ندارد. برای برتران این عرصه در نظر گرفته شده تا از بنیاد ملی نخبگان امتیازاتی را دریافت کنند اما بنیاد با قرآنیان راه نمی‌‌آید و آن‌ها را بلاتکلیف گذاشته است.
 
به گزارش راسخون، هاشم سلطانی‌نژاد متولد 1360 شهرستان کرمان و دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته فیزیک هسته‌ای است.وی سال 1376 موفق به حفظ کل قرآن کریم شد و از سال 1377 در مسابقات قرآن شرکت کرد تا اینکه سال گذشته پس از 14 سال موفق به کسب مقام نخست رشته حفظ مسابقات سراسری قرآن کریم شد، همچنین سلطانی‌نژاد با کسب مقام نخست مسابقات سراسری در سی‌امین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم شرکت کرد که در این رقابت‌ها هم اول شد.
 
سلطانی‌نژاد در گفت‌وگو با تسنیم، گفت: کسب رتبه نخست رشته حفظ در مسابقات بین‌المللی قرآن امسال خوشایندترین اتفاق سال 92 برای من بود که توانستم در راستای کسب این رتبه به سفر حج نیز اعزام شوم. اما همین اتفاق خوشایند که نصیب من شد برای خیلی‌ها موجود نبود و اتفاقات ناخوشایند بسیاری، کام قرآنیان را در سال 92 تلخ کرد.
 
بنیاد ملی نخبگان، قرآنیان را بلاتکلیف گذاشته است
 
وی به برخی از وقایع ناخوشایند سال 92 اشاره کرد و افزود: برخی فعالیت‌هایی که در فضای قرآنی کشور شروع می‌شود نیمه‌تمام رها شده و به سرانجام نمی‌رسد مثلا بنیاد نخبگان با قرآنیان رفتار خوبی ندارد. برای برتران این عرصه در نظر گرفته شده تا از بنیاد ملی نخبگان امتیازاتی را دریافت کنند اما بنیاد با قرآنیان راه نمی‌‌آید و آن‌ها را بلاتکلیف گذاشته است. قرآنیان باید توسط بنیاد ملی تایید شوند و بعد امتیازات را دریافت کنند اما در سال‌های اخیر هیچ کدام از قرآنیان تایید نشده‌اند. مثلا به سطح یک و دو، مدرک تحصیلی می‌دهند. امتیازاتی پیش‌بینی شده اما اختلاف سلیقه‌ها وضعیت را روشن نکرده است.
 
برایم تأییدیه صادر نکرده‌اند
 
رتبه نخست رشته حفظ در مسابقات بین‌المللی قرآن سال 92 اظهار داشت: من در سال 90 مدرک درجه یک قرآنی را کسب کرده‌ام و باید سطح یک بنیاد ملی نخبگان حساب می‌شدم؛ مدارک را هم فرستاده‌ام اما دو سال است که پیگیر هستم و آن‌ها برایم تاییدیه صادر نکرده‌اند.
 
سلطانی‌نژاد با بیان اینکه با برخی قرآنیان برخوردهای نامناسبی می‌شود به ذکر مثالی پرداخت و گفت: برای مثال قرآنیان کرمان از مسابقات کشوری سازمان اوقاف که چندی پیش برگزار شد انصراف دادند؛ مسئولان گفتند بررسی می‌کنیم اما هنوز اقدامی صورت نگرفته است. آن‌ها به خاطر نارضایتی از عملکرد مسئولان مسابقات، اعتراض نسبت به داوری‌ها و... از این دوره مسابقات کشوری انصراف دادند مسئولان قول داده بودند طی همان هفته برگزاری مسابقات رسیدگی می‌کنند، اما هیچ اقدامی صورت نگرفت.
 
وی ادامه داد: باید به صحت فعالیت‌های قرآنی که از سوی سازمان‌های مختلف اعلام می‌شود توجه کرد. گاهی طرح‌های آموزشی و آمار شرکت کننده‌ها حقیقی نیست. روابط عمومی‌ها خبری را انتشار می‌دهند و همه جا آن را پخش می‌کنند اما بعدش مشخص نمی‌شود این اعداد و ارقام صحت دارد یا نه؛ یک بار نوشته بودند از من تجلیل شده است اما اینطور نبود و اصلا در آن مجلسی که گفته بودند من حضور نداشتم.
 
کسانی که سوابق قرآنی ندارند، بر مسند قرآن نشسته‌اند
 
حافظ بین‌المللی قرآن کریم به بخش دیگری از مشکلات فضای قرآنی کشور اشاره کرد و گفت: قرآنیان باید باهم متحد باشند، اتحادیه‌ای داشته باشند، حرفهایشان یکی باشد، اما داریم می‌بینیم اعضای جامعه قرآنی با هم اختلاف نظر دارند. همین باعث شده افرادی که سوابق قرآنی ندارند بر مسند قرآنی بنشینند و تصمیم بگیرند، نهادهایی به اسم قرآن ظاهر می‌شوند اما اصل قرآن را تحویل نمی‌گیرند. عده‌ای هم در دستگاه‌ها و سازمان‌ها فقط به چشم یک کار اداری به قرآن نگاه می‌کنند.
 
برخی برای مطرح شدن سازمانشان، قرآنیان را تحویل می‌گیرند
 
سلطانی‌نژاد با بیان اینکه ما فعالیت قرآنی بسیاری می‌کنیم و سعی داریم بر کشور و نظام جمهوری اسلامی تأثیراتی بگذاریم، توضیح داد: عده‌ای به جای کمک‌رسانی با کارها و اقدامات خود اثر کار ما را هم از بین می‌برند. یکی از مشکلات این عرصه این است که کسانی کار قرآنی می‌کنند که قرآنیان آن‌ها را قبول ندارند و اگر قرآنیان را تحویل می‌گیرند برای مطرح شدن سازمان خودشان است و گرنه دغدغه خود فرد و خود قرآن را در نظر نمی‌گیرند.
 
به قراء بیشتر از حافظان توجه می‌شود
 
وی در پایان سخنانش به مشکل دیگری اشاره کرد و اظهار داشت: فرهنگ خاصی در ایران رایج شده است که که قراء را بیشتر از حفاظ تحویل می‌گیرند هیچ مراسم ویژه‌ای برای ما نگرفتند. فقط تنها امتیاز ویژه برای ما دیدار رهبری بود و به هیچ مراسم دیگری دعوت نشدیم و هیچ تقدیری از ما صورت نگرفت اما اگر من قاری بودم تا الان قطعا به مراسم‌های بیشتری دعوت می‌شدم.
/2759/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.