
مسئول اداره اوقاف و امور خیریه جغتای از ثبت هجدهمین وقف سال جاری و سومین وقف قرآنی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش راسخون، احمد محمدیان در گفتگو با خبرنگار افتخاری روابط عمومی ادارهکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، افزود : این وقف توسط واقف خیراندیش آقای وزیری پناه صورت گرفته است.
وی اظهار داشت : این وقف شامل عواید یک قطعه زمین مزروعی به مساحت 7640 مترمربع است که ارزش ریالی آن 70 میلیون ریال محاسبه شده است.
مسئول اداره اوقاف و امور خیریه جغتای خاطرنشان کرد : عواید وقف مذکور با نیت توسعه برنامههای فرهنگی قرآنی در مسجد امام سجاد(علیه السلام) در شهرستان جغتای انجام شده است.
محمدیان ضمن تشکر از حجتالاسلام موحدیپور امام جمعه جغتای و حجتالاسلام مطهری امام جماعت مسجد امام سجاد(علیه السلام) در ترویج و اشاعه سنت حسنه وقف ادامه داد : تاثیری که کلام روحانی و مبلغ دینی دارد به مراتب قویتر و اثرگذارتر از هر رسانهای است.
وی با بیان اینکه موقوفات و بقاع متبرکه اکثر نیازهای معنوی مردم را جامه عمل میپوشانند از مبلغان دینی و امام جماعت مساجد درخواست کرد برای مردم آثار و برکات دنیوی و اخروی سنت حسنه وقف و احکام مرتبط با آن را بیان کنند و نیات موقوفات را به نیازهای فرهنگی روز جامعه سوق دهند.
/2759/