
مدیرعامل راه آهن از تشکیل سازمان مستقل قطارهای سریع السیر خبر داد و گفت: با تشکیل این سازمان، ظرف ۴ سال آینده خط سریع السیر تهران- اصفهان به بهره برداری می رسد.
به گزارش راسخون به نقل ازتسنیم به نقل از راه آهن جمهوری اسلامی ایران، محسن پور سید آقایی با بیان اینکه قطار سریع السیر تنها یک خط سریع نیست و یک سیستم است، اظهار کرد: تعیین سرعت، زیرساخت خطوط سریع، بروز کردن خطوط موجود، مواجهه با خطرات طبیعی، تعمیرات و نگهداری، ایمنی و امنیت در قطارهای سریع، خصوصی سازی و سرمایه گذاری، ساختار کشورهای مختلف، فناوری و اطلاعات، تعرفه ها و سیستم فروش بلیت از اجزای این سیستم هستند که باید در کنار هم دیده شوند.
وی از پیشنهاد تشکیل یک سازمان مستقل برای قطارهای سریع السیر به دولت خبر داد و افزود: با موافقت وزیر راه و شهرسازی، سازمان مستقل قطارهای سریع السیر در راه آهن تشکیل خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: با تشکیل سازمان فوق، ظرف چهار سال آینده خط سریع السیر تهران- اصفهان با در نظر گرفتن تمام موارد به بهره برداری می رسد.
/117/