
با نمايش آنونس هاي «دولت مخفي»، پخش اين سريال از هفته آينده در شبكه دوم سيما قطعي شد.
به گزارش راسخون به نقل از بانی فیلم ، شبكه دوم سيما از پنجشنبه شب گذشته پخش آنونس هاي سريال جديد خود با عنوان «دولت مخفي» را آغاز كرده و قرار است اين مجموعه از پنجم مهرماه هر شب شنبه تا پنج شنبه ساعت 30/21 روي آنتن رود. پخش اين سريال به مناسبت فرا رسيدن هفته دفاع مقدس صورت مي گيرد. طبق آنچه در آنونس آمده كارگرداني فاز اول به عهده عبدالحسن برزيده و فاز دوم به عهده راما قويدل است. البته پس از توقف هاي مداوم توليد اين سريال با نارضايتي كنار كشيد و سازندگان ناگزير شدند راما قويدل را جايگزين او كنند. اين سريال اسفند سال 90 به كارگرداني برزيده كليد خورد و دو سال بعد با توقف چندماهه توليد، قويدل به جاي او تصويربرداري را به پايان برد. بخش هاي عمده اي از اين سريال در رامسر، شهرك دفاع مقدس و... جلوي دوربين رفت.
با قطعي شدن پخش اين سريال و آغاز ميني سريال شش قسمتي «كيفر» (حسين تبريزي) از هفته جاري، وضع نمايش مجموعه «جاده قديم» (بهرام بهراميان) نيز مبهمتر از قبل خواهد شد و با اين حساب، تا نيمه پاييز نبايد منتظر تماشاي آن بود. اما در سريال «دولت مخفي»، پژمان بازغي، كاوه خداشناس، لاله اسكندري، سام درخشاني، مهتاج نجومي، ابراهيم برزيده، مريم سلطاني، محمد حاتمي، امير آتشاني، مريم بوباني، سياوش گرجستاني، محمدرضا رهبري، هادي قميشي، كريم خودسياني و... بازي داشتهاند.
فيلمنامه اين سريال را رحمان سيفي آزاد و داريوش ربيعي نوشتهاند. قصه سريال در سالهاي 60 و 70 ميگذرد و به وقايع جنگ تحميلي و تبعات آن ميپردازد. بازغي در اين سريال نقش جواني جنوبي به نام سعيد را دارد و لاله اسكندري نقش پروانه همسر او را بازي ميكند. اين دو قصد دارند با يكديگر ازدواج كنند، اما هر بار وقوع اتفاقي مانع از وصلتشان ميشود. سعيد در جريان جنگ، پدر خود را از دست داده و براي نجات جان ساير اعضاي خانوادهاش، آنان را به شمال مي آورد و... .
تهيهكنندگي اين سريال را حميد آخوندي و عليرضا جلالي در 29 قسمت براي پخش از شبكه دوم سيما به عهده داشته اند.
/117/