کریمی زیر فشار سنگین کلاس مربیگری کی روش / وای خدا چقدر فیلم ببینیم!

علی کریمی می گوید فشار کلاس های درس کروش سخت است. او باید این دوره سخت را با موفقیت پشت سر بگذارد تا بتواند یک مربی خوب برای فوتبال ایران باشد.
شنبه، 24 آبان 1393
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
کریمی زیر فشار سنگین کلاس مربیگری کی روش / وای خدا چقدر فیلم ببینیم!

علی کریمی می گوید فشار کلاس های درس کروش سخت است. او باید این دوره سخت را با موفقیت پشت سر بگذارد تا بتواند یک مربی خوب برای فوتبال ایران باشد.
 
به گزارش راسخون به نقل از خبر ورزشی، علی کریمی خسته است. خسته از درس های سخت مربیگری در کلاس کی روش. او البته هنوز در ابتدای راه است و با وجود این سختی می خواهد ادامه دهد تا یکی از بهترین شاگردان کلاس مربیگری کارلوس باشد.
 
نزدیکانش می گویند او گفته است: «بازیکن بودیم تمرین و بازی می‌کردیم و به اتاق‌مان می‌رفتیم اما در مربیگری، تازه بعد از تمرین کارمان شروع می‌شود.»
 
کارلوس کی روش، مربی فوق‌‌العاده سختگیری است. او می‌گوید: «ما در تیم‌های بزرگ هیچ‌گاه این قدر ریز، بازیکنان حریف را آنالیز نمی‌کردیم، اما به علت شرایطی که تیم‌ملی دارد، مجبوریم این کار را انجام دهیم.»
 
کادر فنی تیم‌ ملی، در اردوها چندین و چند برابر ملی‌پوش‌ها کار می‌ کنند. این جلسات فنی، گاهی تا بامداد روز بعد ادامه پیدا می‌کند.
 
برای کریمی که در دوران بازیگری، تا حد امکان تلاش می‌کرد به خود سختی ندهد، کار با این کادر فنی، بسیار سخت بوده است. او در ابتدای کار سختی را تجربه کرده و می‌گوید تا همین حالا، چیزهای زیادی یاد گرفته است.
 
کریمی در یکی از این شب‌ها وقتی پس از ساعت‌ها فیلم دیدن دوباره فهمید که باید فیلم ببینند، گفت: «وای چقدر فیلم می‌بینیم!»
 
کی روش آنالیز دقیق و سختگیرانه‌ای را روی کره‌ جنوبی آغاز کرده است. از نخستین روز اردوی تیم‌ ملی، این آنالیزها آغاز شده و کادر فنی، وقت سر خاراندن ندارد.
 
کی روش حساسیت فوق‌‌ العاده بالایی رو نام کره و بازی با این تیم دارد.
/2759/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.