
مدیرکل دفتر چاپ ارشاد گفت: تجلیل از ۵ چاپخانهدار پیشکسوت در ایام هفته کتاب و همزمان با برنامه تجلیل از خادمان صنعت نشر از برنامههای این دفتر در هفته کتاب است.
به گزارش راسخون به نقل از تسنیم محمودرضا برازش مدیرکل دفتر چاپ وزارت ارشاد ، از تجلیل از 5 چاپخانهدار پیشکسوت در ایام هفته کتاب خبر داد و گفت: در همایش تجلیل از خادمان صنعت چاپ و نشر از 5 چاپخانهدار برگزیده تجلیل خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین از روز گذشته فراخوان ارسال آثار به سیزدهمین دوره مسابقات تخصصی صنعت چاپ اعلام و گردآوری آثار آغاز شده است، تا پس از اتمام ارسال آثار کار داوری را آغاز کنیم.
برازش افزود: در این دوره در نظر داریم تا برترین آثار چاپی را در راهرو ورودی دفتر چاپ ارشاد که محل رفت و امد بسیاری از شرکتهای وابسته به چاپ و اهالی چاپ و نشر است، در معرض دید قرار دهیم.
/987/