نبی رحمت در کلام اندیشمندان (4)
نبی رحمت در کلام اندیشمندان (4)
نبی رحمت در کلام اندیشمندان (4)
پيامبر اسلام هنوز در ميان مردم خود زندگي ميكند
آر.وي.سي. بادلي
تصويرگريهاي بادلي با آنچه ريكله طي سفرهايش به مشرق زمين دريافته بود شباهت فراوان دارد. چه به تصوير او نيز گويي پيامبر اسلام هنوز در ميان مردم خود زندگي ميكند. بادلي با روشنفكري در باب صفا و صميميت تواضع و فروتني و طبيعت مهربان و سرشار از عاطفه محمد صليالله عليه و آله در برابر ديدگاههاي مخالف رايج در اروپا به دفاع و حمايت از او ادامه ميدهد. وي ديدگاههاي مخالف را ناشي از اين ميداند كه اروپاييان از دامن رفاه و تجمل خانههايشان به تصويرگري و تجسم احساسات و شيوه عمل محمد(ص) پرداختهاند. وي در شرح حال خود از پيامبر به خواننده خاطر نشان ميكند كه تمامي سوءتفاهمات و كينهتوزيها بين اسلام و مسيحيت به واسطه جنگهاي صليبي به وجود آمد، و چنين نتيجه ميگيرد كه آنچه تقبيحگران «پيغمبران دروغين» ناديده گرفتهاند اين است كه به هنگام ظهور اسلام اختلاف نظر ناچيزي بين مسلمانان و مسيحيان وجود داشت.
تمجيد و تکريم نسبت به پيامبر
آنيه بسانت
براساس سايت Occultopedia.com ، به عضويت جامعه ملي سکولار در آمد و به دفاع از انديشه آزاد ، حقوق زنان و کارگران پرداخت. بسانت به جامعه فابيان ، با گرايش سوسياليستي نيز پيوست.
در سال 1889 ، به تئوصوفيا (جنبش مذهبي و فلسفي مبتني بر تجربيات عرفاني) يا الهيات عرفاني ، گرويد. مشوق وي مادام بلاواتسکي ، موسس انجمن تئوصوفيا ، بود. پس از فوت خانم بلاواتسکي در سال 1891 ، انجمن به 2 سازمان متفاوت انشعاب يافت و بسانت ، رياست يکي از آنها را به عهده گرفت و تا مرگ خود در اين موقعيت باقي ماند. بعدها به هند سفر کرد و بقيه عمر خود را در آنجا گذراند. در آنجا به مطالعه هندوئيسم پرداخت و دانشگاه مرکزي هندو را در بهاراناسي تاسيس کرد و در سياست نيز وارد شد. در آن زمان ، ناسيوناليست هاي هندي در حال مبارزه آرام در جهت استقلال هند بودند. وي رهبري بخش کلکته کنگره ملي هند را به دست گرفت.
به علت فعاليت سياسي به دست مقامات استعماري انگليس ، در خلال سالهاي جنگ اول جهاني ، زنداني شد.بسانت در هند به مطالعه اسلام نيز پرداخت و از خود نسبت به اين دين علاقه نشان داد و در نهايت به اسلام گرويد. در کتابش به نام «زندگي و تعاليم محمد ص» (مدرس ، 1932) مي نويسد: «تنها بيست سال است که مسيحيت انگليسي ، حقوق زنان در مالکيت را به رسميت شناخته است ، در حالي که اسلام ، از آغاز اين حقوق را به رسميت شناخته و به آن احترام مي گذارد.» (در اسلام) ، زنان از نظر معنوي و فکري با مردان برابر ديده مي شوند ، در حالي که اين تصوير از اسلام در غرب نشان داده نمي شود.
او درباره پيامبر اکرم محمدص مي نويسد:
غيرممکن است کسي زندگي و شخصيت پيامبر بزرگ را مطالعه کند و او را تکريم نکند. کسي که يکي از بزرگترين پيامبران خداست... من هر چه زندگي پيامبر را بيشتر مطالعه مي کنم ، احساس تمجيد و تکريم من نسبت به او شکل جديدتري مي گيرد و احساس جديدي از بزرگي اين استاد بزرگ عرب به من دست مي دهد.
**************
نام محمد (ص)
لويي توماس
**************
شخصيت محمد (ص)
ستانلي لين بول
طلب علم
ديسون
**************
شخصيت محمد (ص)
لورا فکشيا فاليبري
**************
آخرين پيامبر
اورينج
**************
دين و بهداشت
ومف بايرون
منبع: www.payambarazam.ir
/ج
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}