هشتگ تجاوز به دانش آموزان، خود دارای یک هوچیگری سیاسی است، چرا که اولا با یک ویدئو تجاوز ثابت نمی شود و این خود یک تجاوز بی رحمانه به حقوق شهروندی می باشد. وقتی هم که این اتهام اثبات شد بر اساس قانون مجازات اسلامی مجرم باید مجازات شود.



راسخون : هشتگ تجاوز به دانش آموزان، خود دارای یک هوچیگری سیاسی است، چرا که اولا با یک ویدئو تجاوز ثابت نمی شود و این خود یک تجاوز بی رحمانه به حقوق شهروندی می باشد. وقتی هم که این اتهام اثبات شد بر اساس قانون مجازات اسلامی مجرم باید مجازات شود.
 
اما این بلبشوی شبکه های اجتماعی، اوضاع روحی و روانی مردم، خصوص خانواده های بزه دیده را تخریب می کند، چون مردم در برابر قتل های فجیع و تجاوزهای جنسی تاب سکوت را ندارند.
متاسفانه بقدری ضعف اطلاع رسانی در دستگاه های کشور زیاد است که این بار شخص رهبری، جهت جلوگیری از موج سواری جدید رسانه ای وارد قضیه شده اند و دستور پیگیری و اطلاع رسانی می دهند.
ورود مستقیم رهبری به این موضوع هوشمندی ایشان در مدیریت رسانه‌ای یک جنجال گسترده حول این جنایت را نشان می دهد. درسی بزرگ برای مسئولین قوه قضاییه و سایر نهادهای بی‌اعتنا به افکار عمومی.

با این دستور قضایی، اعتراضات و انتقاداتی روانه شبکه های اجتماعی شد که به بیشترین و مهمترین آنها می پردازیم.
 
۱. رسانه های موج سوار شخص متهم را نوه آیت الله حایری شیرازی و آقازاده می دانند که دفتر ایشان تکذیب کردند و پاسخ دادند هیچ شاغلی در آموزش و پرورش از خاندان حائری مشغول به کار نیست.
 
۲. چرا رهبری در خصوص پرونده ی قاری معروف و هزاران اختلاس و جنایت و خیانت دیگر، اینگونه سریع و صریح دستور صادر نکردند؟
پرونده قاری معروف سیر قانونی خود را طی کرد و به جهت انتساب آن متهم، به قرآن و وجوب حفظ حرمت قرآن کریم، ابتدائا غیرعلنی مراحل خود را طی می کرد اما با افشای پرونده توسط یک نماینده مجلس و موج سواری رسانه ای باعث جریحه دار شدن روان عمومی شد، علیرغم اینکه حکم پرونده صادر شد و متهم تبرئه شد، بر فرض؛ مجرم شناخته شدن متهم، چه دردی دوا می کرد، وقتی آبروها ریخته شده است!؟ در این پرونده کسی نتوانست از آبروی بر باد رفته ی شاکیان و متشاکی دفاع کند!!! در جریان هستید که اصل سختگیری اسلام در اثبات چنین جرائمی، بخاطر حفظ آبروی مسلمان می باشد!!!
در پرونده های دیگر مثل کهریزک و حقوق های نجومی و مسائل دیگر هم رهبری از این نوع دستورها داده اند، و این اولین بار نیست، ضمن اینکه همه ی دستورهای پیگیری، علنی نیست، پس علنی نبودن دلیلی بر تذکر ندادن نیست.
 
۳. عده ای می گویند عدم اجرای سند ۲۰۳۰ چنین فجایعی را به بار می آورد، و می نویسند اگر ۲۰۳۰ اجرا می شد، به دانش آموزان تجاوز نمی شد و...
اولا اینکه آیا شما تمام سند ۲۰۳۰ را خوانده اید!؟
ثانیا آیا در کشور هایی که ۲۰۳۰ را اجرا کردند ، کودک آزاری وجود ندارد؟
یا بعد از اجرای ۲۰۳۰ دانش آموزان به درجه هرکولیسم می رسند و در مقابل تجاوزات صد در صد ایمن می شوند؟
جیمی سویل مجری بی بی سی را یادمان نرفته است که چگونه کودکان و زنان را مورد آزار حنسی قرار می داد!!!
پس مشکل از عدم اجرای سند ۲۰۳۰ نیست.

در این رابطه معرفی دو کتاب ضروری است ؛ یکی «بدن من مال خودمه» و دیگری «تپلی: به بدنم دست نزن» با زبانی کودکانه و شیوا و بدون ایجاد ترس واهی موضوع تجاوز به کودک را برای کودکان ۳ سال به بالا توضیح می دهد و به آنها می فهماند که بدنشان حریم خصوصی آنهاست.
با خواندن این کتاب ها چشم و گوش فرزند شما باز نمی شود، فقط سطح آگاهی شان بالا می رود.
 
۴. با جماعتی لجباز روبرو هستیم که پس از انتخاب مدیران، نمایندگان و مسولین ناکارآمد، وقتی به اشتباه خود پی بردند، هوچی گری کردند که چرا رهبری در بعضی از امور ورود نمی کند!!؟ حالا هم که در موردی این چنینی رهبری دستور پیگیری سریع دادند، همان جماعت می گویند: چرا رهبری دخالت می کند!؟
و می گویند رهبری در سخنرانی یک روز قبل از افشای این جریان اعلام کرد قوه قضاییه را مدیریت نمی کند اما عملا دخالت کرد !؟
اولا رهبری قوه قضاییه را "مدیریت" نمی‌کند بلکه "تاکید" بر روی اجرا شدن حدود الهی نشان از اهمیت موضوع دارد و پایان حرف و حدیث‌هایی است که می‌گفتند متهمِ آقازاده رها می شود.
ثانیا کسانی که پیشاپیش از عدم اجرای عدالت اشک می‌ریختند چرا از دستور رهبری عصبانی‌اند؟ مگر همین را نمی‌خواستند؟
حقیقتا پاسخ به این جماعت جز اتلاف وقت چیز دیگری نیست.
 

عوامل این تعرض

به عنوان کسی که در ایران زندگی می کنم معتقد هستم که افزایش سن ازدواج، پوشش زنان، ترویج بی بندوباری، حجاب اختیاری، خشونت خانگی, آزار دیدن از پدر و مادر، کاهش میزان امر به معروف و نهی از منکر، رفیق ناباب و... می تواند مقدمه جنایاتی مانند تجاوز به دانش آموزان یک مدرسه شود.
 
البته اضافه کنم که با توجه به منطق ماهیگیران از آب گل آلود، تجاوز هم مدل خوب دارد و هم مدل بد؟ مثلا اگر کسی چند بچه را مورد آزار جنسی قرار دهد، این یک تجاوز بد است و صدای همه را در می‌آورد؛ اما اگر چند کشور غربی به برجام و حقوق ۸۰ میلیون ایرانی تجاوز کنند آخ نمی گوند؛ چون خوب است!
و این نشان می دهد چه کسانی به دنبال تخریب نظام اسلامی هستند و هدفشان از این شانتاژ خبری چیست!!!
 

سخن پایانی

"لعنت به متجاوز" اما
۱. قبل از اثبات جرمی نه دفاع کنیم و نه تخریب.
۲. سوء استفاده سیاسی از این فاجعه فقط کار لاشخورهای سیاسی است.
۳. تعرض جنسی با تجاوز جنسی متفاوت است و هر دو محکوم است
۴. جوگیر هم نباشیم.

 
النهایه دادگاه باید اتهام را قطعی بداند. شناخت اسناد کار قضات است.
خودتان را جای متهم بگذارید؛ اگر از شما اسنادی منتشر شود اعتراض نمی کنید!؟
دنبال آبروی مردم نرویم که خدا در جایی آبروی ما را می برد!
غالبا انسان ها در خلوت‌هایشان خطاهایی مرتکب شده اند و خدا پرده پوشی کرده است.
خدا ستار است و ما هم سعی کنیم تا آنجایی که می توانیم دنبال ستاریت باشیم؛ نه پرده دری. چون خدا هم یک روزی پرده دری می کند و آن روز خواهیم دید که پرده دری چقدر زشت است!
 
به قلم : حجت السلام سید صادق موسوی

 

مطلب مرتبط :
تجاوز به دانش آموز ابتدائی/فریادی که بی‌جواب نماند+تصاویر
توضیح درباره خبر تجاوز به دانش‌آموز پیرانشهری و اخراجش از مدرسه
مسیح علی نژاد دلسوز مردم!
کودک آزاری را دریابید
حدود الهی در رابطه با متهمان جنایت مدرسه‌ی غرب تهران اجرا شود
ماجرای آزار و اذیت دانش‌‌آموزان دبیرستانی / بازداشت متهم