معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، افزایش تورم، عقب ماندگی اقتصادی، وابستگی به جوامع دیگر و دوری از سبک زندگی شیعی را از نتایج تجمل گرایی دانست.

به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، حجت الاسلام و المسلمین محمد اکبری در جمع کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، ساده زیستی را از مهم ترین اصول زندگی اسلامی و سیره اهل بیت علیهم السلام دانست و در این رابطه افزود: محور زندگی الهی، ساده زیستی و زهد در برابر جذابیت های دنیوی است.

وی در ادامه با بیان اینکه تجمل، تکلف، تنغم و تعلق، سرچشمه مشکلات آدمی است، خاطر نشان کرد: این چهار مورد، سرچشمه چالش های جهان اسلام در عرصه اقتصادی هستند چراکه تجمل و دوری از قناعت، وابستگی اقتصادی را در پی دارد و همین امر موجب عقب ماندگی اقتصادی جوامع خواهد شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با اشاره به مفهوم و جایگاه ساده زیستی در قرآن کریم، اعلام کرد: قرآن کریم عدم خوشنودی در برابر اعطای تمام دنیا به انسان و عدم ناراحتی در برابر از دست دادن تمام دنیا را، از ویژگی های انسان قانع دانسته است.

وی در ادامه افزود: قناعت از منظر شهید مطهری نیز به معنای مصرف کم و تولید زیاد است، قناعت و ساده زیستی از جمله مهم ترین ویژگی های زندگی پیامبر اعظم است و ما نیز باید به تبعیت از ایشان، قناعت را سرلوحه اقدامات خود قرار دهیم.

حجت الاسلام و المسلمین اکبری در پایان سخنان خود با اشاره به وجود تجمل گرایی در جامعه، عنوان کرد: افزایش نرخ تورم به دلیل تقاضای بیش از نیاز، عقب ماندگی اقتصادی، وابستگی به جوامع دیگر و دوری از سبک زندگی شیعی از پیامدهای تجمل گرایی است.
/2759/