مترجم: حبیب الله علیخانی
منبع: راسخون




 
در این بخش می خواهیم فولدر ها و فایلهایی به ترتیب در زیر شاخه های res و values ایجاد کنیم.

ایجاد فولدر در زیر شاخه ی res

در پروژه ی مورد نظر خود، ابتدا روی فولدر res کلیک راست کنید و به مسیر زیر بروید:
پس از آن صفحه ای مانند زیر باز می شود که در قسمت Folder name نام فولدر را وارد می کنیم. در اینجا ما می خواهیم پوشه ای ایجاد کنیم تا در آن انیمیشن هایمان را در آن قرار دهیم وبنا بر آموزش قبل(14) نام آن را باید anim قرار دهیم.(در آموزش قبل گفته بودیم که نمی توانیم هر نامی برای پوشه هایمان در نظر بگیریم و باید از نام های پیش فرض استفاده کنیم و این قوانین در بخض قبلی به طور کامل گفته شده است). همانطور که در تصویر می بینید، این پوشه ی جدید در پوشه ی res ایجاد می شود(در کادر قرمز نشان داده شده)
و سپس دکمه ی Finish را کلیک می کنیم. بعد از آن در ایکلیپس می بینیم که این پوشه در اولین جایگاه در پوشه ی res قرار گرفته چون بر اساس حروف الفبای انگلیسی قرار می گیرند.

ایجاد فایل در زیر شاخه ی values

در پروژه ی مورد نظر خود، ابتدا روی فولدر values کلیک راست کنید و به مسیر زیر بروید:
اگر چندین با از این مسیر استفاده کنید، این گزینه در زیرمنوی بعد از New آورده می شود وگرنه باید گزینه ی Other را کلیک کنید. سپس پنجره ی زیر باز می شود:
اکنون پنجره ای به صورت زیر باز می شود:
در تصویر فوق بخش Resource Type ، فولدری است که می خواهیم این فایل جدید در آن ذخیره شود که در این مثال فولدر values است. بخش Project پروژه ای است که می خواهیم این فایل XML جدید در فولدر values آن پروژه ایجاد گردد. در بخش File باید نام یکی از انواع فایل های از پیش تعیین شده XML که در بخش قبل(14) معرفی شدند را بنویسیم. به طور مثال در این آموزش می خواهیم یک فایل arrays که برای ذخیره سازی کلمات و اعداد در کنار یکدیگر استفاده می شود را ایجاد کنیم. نکته ی مهم این است که نیازی نیست پسوند xml را پس از نام فایل بنویسیم چرا که اکلیپس اینکار را به صورت خودکار برای ما انجام خواهد داد. حال می توانیم دکمه Finish را بزنیم. :
وسپس فایل مورد نظر ایجاد می شود. به تصویر زیر نگاه کنید:
پس از آن، به همین ترتیب می توان بقیه ی فایل ها را می توان ایجاد کرد. مثلا می توان فولدرهایی برای بومی سازی ایجاد کرد که در زیر آمده است.

بومی سازی اپلیکیشن

با تغییر زبان یک دستگاه می توانیم این دستور را به اندروید بدهیم که در حین نصب با توجه به زبان انتخابی از منابع مرتبط با آن زبان استفاده کند. به همین دلیل باید با Language ISO Code ها یا به عبارتی با "کد بین المللی زبان های مختلف" آشنایی داشته باشیم. برای مثال کد زبان فارسی fa است و کد زبان آلمانی de است. بنابراین باید منابع متناظر با همان زبان در فولدر res ایجاد کنیم.
همانطور که در بالا در نحوه ساخت یک فولدر جدید آموزش داده شد، یک فولدر جدید برای ذخیره عکس های مرتبط به زبان فارسی تحت عنوان drawable-fa و یک فولدر دیگر تحت عنوان drawable-de برای ذخیره سازی عکس های مرتبط با زبان آلمانی ایجاد می کنیم( در تصویر زیر این دو فولدر باکادر قرمز رنگ مشخص شده اند). همانطور که قبلاً گفته شد فولدر values مسئول ذخیره سازی چیزی های زیادی است که یکی از آنها اسامی، متون و جملات است. حال برای آنکه به محض تغییر زبان تلفن همراه یا تبلت کلیه جملات هم به آن زبان تبدیل شوند می بایست فولدر های متناظر با این دو زبان فارسی و آلمانی نیز ساخته شود. همانطور که در تصویر زیر با یک کادر سبز رنگ مشخص شده است، یک فولدر تحت عنوان values-fa برای ذخیره سازی اسامی، عبارات و جملات فارسی و یک فولدر دیگر تحت عنوان values-de برای ذخیره سازی اسامی، عبارات و جملات آلمانی ایجاد شده است.
نکته ی آخر اینکه که اگر منابع مرتبط با زبانی در اپلیکیشن ما موجود نباشد مثلا فولدرهای drawable-de و values-de در پروژه ما وجود نداشته باشند، در حین اجرا، اپلیکیشن از فولدرهای پیش فرض که همان drawable و values می باشند برای زبان آلمانی استفاده خواهد کرد.