داروهای هومیوپاتی/ داروهای حاد
سم زنبور عسل .Apis mel
پاتوژنز: موجب اِدِم در بافتهای سلولی پوست، پردههای مخاطی، التهاب کلیه و در نتیجه ورم، روی پردههای مغز موجب هیدروسفال، بر پلورا موجب پلورزی، بر پردههای سروزی موجب سینوویت و بر غدد موجب سفتی و بزرگی میشود.
نویسنده: بهزاد زمانی مقدم
داروهای هومیوپاتی/ داروهای حاد
میازم: |
سوگرایی: |
استعداد ابتلا به بیماری: |
ارتباط با گرما و سرما: |
محدودهی عملکرد:
بافتهای سلولی، غدد، پوست، مغز، سیستم ادراری، قلب، پلورا، و پردههای سروزی.پاتوژنز:
موجب اِدِم در بافتهای سلولی پوست، پردههای مخاطی، التهاب کلیه و در نتیجه ورم، روی پردههای مغز موجب هیدروسفال، بر پلورا موجب پلورزی، بر پردههای سروزی موجب سینوویت و بر غدد موجب سفتی و بزرگی میشود.تصویرتشخیصی دارو:
عوارضش سمت راست است و یا از راست به چپ میرود. تحمل لباس تنگ را ندارد. هیچ میلی به نوشیدن آب ندارد. حساسیت شدید به لمس دارد. پوست به تناوب خشک و عرقدار میشود. احساس خفگی به ویژه در موقع اِدِم یا تب نوبه. عصبی و کم تحمل به طوری کهاشیاء را پرت میکند. در بیماری مغزی دچار گیجی و کندی ذهن، همراه جیغهای تیز و ناگهانی توأم با گریه است. اسهال بدون کنترل با احساس باز ماندن مقعد. زبان قرمز آتشین، متورم، ناهموار و دارای وزیکول. قبل از ادرار فشار زیاد و در حین ادرار سوزش دارد. تومور در تخمدان. متروراژی شدید همراه سنگینی شکم، غش و ضعف و درد نیش زننده. تب نوبه یا متناوب. تب تخفیف یابنده به ویژه به صورت تب تیفوئید یا مننژیت، تب مغزی و غیره.مصارف کلیدی:
در گزیدگی زنبور. ورم اطراف چشمها. اِدِم آنژیو نوروتیك (فلج رگ) در حملات آلرژیک. التهاب گلومری کلیه (غیرچرکی). کهیر به همراه سوزش. اِدِم عمومی یا موضعی. داروی خوبی برای مننژیت و هیدروسفال، سرطان زبان، دیسمنوره با درد شدید تخمدان است. اریزیپلاز (باد سرخ) همراه درد نیش زننده و سوزاننده. در متاستاز سرطان وقتی درد و سوزش و قرمزی شدید وجود داشته باشد. در تب نوبه و تب تخفیف یابنده.مدالیتهها:
تشدید:
پس از خوابیدن، در اتاق بسته و گرم، در اثر خیس شدن، لمس، فشار، و بعدازظهرها (ساعت 3).بهبود:
در هوای آزاد، بدون پوشش بودن، حمام آب سرد. هنگامی که راست و مستقیم بنشیند.ملاحظات:
- این دارو دیر اثر است و نباید زود تغییر داده شود. افزایش دفع ادرار نشانهی اثر دارو است.- از داروهای اصلی درد است.
- ناسازگار با Rhus tox..
منبع مقاله :
زمانی مقدم، بهزاد؛ (1386)، راهنمای درمان هامیوپاتیک، تهران: اطلاعات
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}