ادوارد هفتم و فساد اخلاقی خاندان سلطنتی
اگر بنا باشد که پیرامون ماهیت و همچنین عمق فسادهای اخلاقی خانوادهی سلطنتی انگلیس، از کتب آمریکایی و انگلیسی حقایقی را منعکس کنیم، آن وقت صفحات بسیاری را باید به این موضوع اختصاص دهیم. (1) از آنجا که چنین هدفی نداریم، لذا در این مقاله، فقط به موضوع ادوارد هفتم میپردازیم و اشارهی کوتاهی نیز به افرادی دیگر خواهیم داشت.
بعضی از پادشاهان انگلیس حداقل 20 فرزند حرامزاده داشتهاند، نظیر هنری اول (2) که بین 20 تا 25 فرزند حرامزاده از حداقل شش زن که با آنها رابطهای نامشروع داشته است، دارا بوده است. طبق اظهارات بعضی از پادشاهان انگلیس، نظیر چارلز دوم (3) تعداد فرزندان حرامزادهی آنها کمتر بوده است. چارلز دوم اذعان میداشت که 14 فرزند حرامزاده از 7 زن که با آنها رابطهای نامشروع داشته است، (4) دارد، ولی تاریخنویسان انگلیس، تعداد فرزندان حرامزادهی وی را بیش از این میدانند و مینویسند که وی با فرنسس استوارت (5) و حداقل 5 زن دیگر نیز رابطهای نامشروع داشته است و تعداد فرزندان حرامزادهی او، بیش از 14 نفر است. ناگفته نماند که تصویر فرنسس استوارت - یکی از معشوقههای چارلز دوم - بر روی سکههای بریتانیا نیز منعکس شده است.
بعضی دیگر از پادشاهان انگلیس، نظیر ویلیام چهارم، (6) فرزندی غیر از فرزندان نامشروع نداشتند. ویلیام چهارم با یک هنرپیشهای از ایرلند به نام دوروثیا بِلند که به جوردن معروف بود، (7) رابطهای نامشروع داشت و از وی 10 فرزند نامشروع (5 دختر و 5 پسر) داشت که آنها بین سالهای 1794 تا 1807 میلادی متولد شده بودند. لذا زمانی که ویلیام چهارم میخواست تاجگذاری کند، به این دلیل که از زن خود، به نام اَدِلِیْدْ (8) هیچ فرزندی نداشت، مجبور شد تا برادرزادهی 11 سالهی خود - دختری به نام الکساندریا ویکتوریا را (که در کودکی وی را درینا (9) میخواندند) - به عنوان وارث تاج و تخت خود معرفی نماید. به موضوع الکساندریا ویکتوریا و ویلیام چهارم بیشتر خواهیم پرداخت ولی در این مقطع، مناسب است تا در حاشیه، به یک نکته اشارهای داشته باشیم.
همانگونه که گفته شد، ویلیام چهارم 10 فرزند نامشروع از دوروثیا بِلند داشت که 5 نفر از آنها دختر و 5 نفر دیگر پسر بودند. یکی از این دختران حرامزادهی ویلیام چهارم، الیزابت فیتزکلیرنس (10) نام داشت. دیوید کَمِرون (11) - نخست وزیر فعلی انگلیس - ندیدهی الیزابت فیتزکلیرنس میباشد. (12)
به جهت اینکه شما با اوضاع انگلیس و نفوذ یهودیان در خانواده سلطنتی انگلیس بیشتر آشنا شوید، لازم است تا به نکاتی پیرامون این موضوع اشاره شود.
نکتهی اول اینکه، انگلیسیها میگویند که خانوادهی روچیلدهای یهود، به علت اینکه میخواستند خانوادهی سلطنتی انگلیس را به خوبی مهار کنند، تا از طریق آنها بتوانند بر انگلیس و کشورهایی که مسعمره انگلیس بودند، سلطه داشته باشند، روابط نامشروعی را - به عنوان یک نکتهی منفی (و متعاقب آن، باجخواهی و گرفتن حق السکوت از خانوادهی سلطنتی) - با افراد خانوادهی سلطنتی داشتهاند.
نکتهی دوم اینکه، در زمان تولد یک کودک در خانواده سلطنتی انگلیس، خانوادهی سلطنتی اعلام میداشتند که این کودک، فرزند فلان پادشاه و ملکهی انگلیس است، ولی حقیقت امر به گونهای دیگر بوده است که بعضی از انگلیسیها از این قضایا پرده برداشتهاند و آن را در کتبی منتشر نمودهاند. در این بخش، به پارهای از این قضایا که مربوط به ادوارد هفتم میشود، خواهیم پرداخت.
همانگونه که قبلاً نیز ذکر گردید، در کتب تاریخی آمریکا آمده است که: چون ویلیام چهارم (پادشاه انگلیس) هیچ فرزند مشروعی نداشت (و تمام فرزندان او نامشروع بودند) لذا برادرزاده او، دختری به نام الکساندریا ویکتوریا در سال 1830 میلادی (در سن 11 سالگی)، وارث مسلّم تاج و تخت انگلیس شد. در تاریخ 20 ژوئن (جون) سال 1837 میلادی که ویلیام چهارم از دنیا رفت، ویکتوریا در سن 18 سالگی ملکهی انگلیس شد و 63 سال بر تخت سلطنت انگلیس نشست (13). (14)
و اما در مورد الکساندریا ویکتوریا (1901-1819) (15) که بعدها ملکه ویکتوریا نام گرفت و مادر ادوارد هفتم شد و برای مدت 63 سال حاکم انگلیس گردید، باید به نکاتی اشاره نمود. زمانی در خانوادهی سلطنتی انگلیس، ادوارد آگستس (16)، همسری به نام ویکتوریا مری لویسا (17) داشت. با تولد دختری به نام الکساندریا ویکتوریا، از ویکتوریا مری لویسا، خانواده سلطنتی انگلیس اعلام کردند که از ادوارد آگستس و ویکتوریا مری لویسا، دختری به نام الکساندریا ویکتوریا تولد یافته است که نام اصلی او الکساندریا ویکتوریا میباشد.
بعدها انگلیسیها از این قضیه پرده برداشتند و اعلام نمودند که پدر ملکه ویکتوریا، ادوار آگستس نبوده است، بلکه پدرش، نیثن مایر روچیلد (18) یهود بوده و یهود یاد شده، با مادر ویکتوریا، یعنی ویکتوریا مری لویسا رابطهای نامشروع داشت و حاصل این رابطهی نامشروع، دختری به نام الکساندریا ویکتوریا بود که بعدها ملکه ویکتوریا نام گرفت. در هر صورت، به علت اینکه ویلیام چهارم - پادشاه انگلیس - نیز فرزند مشروعی نداشت، باید الکساندریا ویکتوریا به عنوان یک فرزند مشروع ادوارد آگستس و ویکتوریا مری لویسا معرفی میشد و او وارث تاج و تخت انگلیس میگردید.
ملکه ویکتوریا سه سال بعد از این که به تخت سلطنت نشست، با البرت که متولد آلمان بود و 4 سال بود که او را میشناخت (و ظاهراً نسبتی هم با او داشت) ازدواج کرد و البرت در سن 42 سالگی بر اثر تب شبه حصبه (19) درگذشت. ملکه ویکتوریا در طول 21 سال که با آلبرت زندگی میکرد، صاحب 9 فرزند شد. ملکه ویکتوریا در زمانی که البرت از دنیا رفت، 42 سال سن داشت و بعد از او ازدواج نکرد و به تنهایی بر تخت سلطنت انگلیس نشست تا این که در سن 82 سالگی فوت کرد.
زمانی که ادوارد هفتم متولد شد، خانوادهی سلطنتی انگلیس اعلام نمودند که ادوارد هفتم، فرزند ملکه ویکتوریا (20) و شوهرش به نام البرت فرنسس چارلز آگستس اِمنیوئل (21) میباشد ولی بعدها، بسیاری از انگلیسها و انگلیسی تبارها از این قضایا پرده برداشتند و این موضوع را به صورتی دیگر بیان نمودهاند.
بعضی از انگلیسی تبارها - از جمله گِرِگ هالت (22) در یکی از کتب خود تحت عنوان «هیتلر یک عامل انگلیسی بود» (23) - مینویسند که بعدها، [یکی از فرزندان] نیثن مایر روچیلد، با ملکه ویکتوریا، رابطهی نامشروع داست و حاصل این رابطهی جنسی، ادوارد هفتم بود که خانوادهی سلطنتی انگلیس اعلام نمودند که وی فرزند کانسورت آلبرت میباشد، در صورتی که حقیقت امر، به گونهای دیگر بوده است. از طرفی دیگر، کانسورت البرت نیز که با ملکه ویکتوریا ازدواج کرده بود، فرزند نامشروع الکساندر هستاین (24) بود که این فرد در طویلهی (درباریان آلمان) کار میکرده است.
در این مقطع به یک نکته پیرامون رابطهی ملکه ویکتوریا با یهودیان باید اشاره نمود. به نقل از کتب تاریخی آمریکایی و انگلیسی، هر چند در دوران 63 سال سلطنت ویکتوریا چندین نخست وزیر در انگلیس بر سر کار آمدند، ولی هیچ کدام - به غیر از بنجمن دیزریلی (یک یهود صهیونیست) (25) - نتوانستند اعتماد ملکه ویکتوریا را به خود جلب نمایند. این بنجمین دیزریلی بود که ویکتوریا را در سال 1876 میلادی، یک امپراطور (زن) در هند نمود. بنجمین دیزریلی نخست وزیری بود که با گسترش امپراطوری انگلیس موافق بود (26) [زیرا انگلیس در چنگال یهودیان صهیونیست قرار داشت و گسترش امپراطوری انگلیس، به معنای گسترش سلطهی یهودیان بر دنیا محسوب میشد].
در هر صورت، نویسندگان آمریکایی و انگلیسی نتیجه میگیرند که خانوادههای سلطنتی انگلیس - و بعضی از نخست وزیران آنها، مانند وینستون چرچیل - یک زیر مجموعهای از خانوادهی روچیلدها میباشند و بدین وسیله، روچیلدها، خانوادهی انگلیس را از طریق این گونه شرمساری و ننگ، تحت کنترل خود داشتهاند.
به هر ترتیب، بعد از ادوارد هفتم، پسر دوم او به نام جورج پنجم، پادشاه انگلیس شد.
بعد از جورج پنجم، اولین پسرش به نام ادوارد البرت (27) که بعداً او را ادوارد هشتم نامیدند، به پادشاهی رسید. ادوارد هشتم به خاطر ازدواج با یک زن آمریکایی به نام والیس وارفیلد سیمسون (28) حاضر شد تا تاج و تخت را به برادش - جورج ششم - واگذار نماید.
گِرَگ هالِت در کتاب خود در ارتباط با ادوارد هشتم مطالب بسیاری نوشته است، از جمله اینکه، این پادشاه انگلیس، از نظر جنسی، معلولیتهایی داشته است (29) و با یک زن آمریکایی به نام والس سیمسون ازدواج میکند که این زن، یک روسپی دوجنسگرای بوده است که دوبار قبلاً ازدواج کرده بود (30). گِرَگ هالِت میافزاید که والس سیمسون جاسوس آلمان بوده است و بعد از اینکه با ادوارد هشتم ازدواج نمود، شوهر قبلیاش نیز برای مدتی با آنها زندگی میکرد و سیمسون با پول ادوارد هشتم، شوهر قبلیاش را که یک فروشندهی خودرو بود، از ورشکستگی نجات داد. (31)
به هر جهت، بعد از ادوارد هشتم، برادرش جورج ششم به پادشادهی رسید. ملکهی انگلیس که در حال حاضر در قید حیات است - یعنی الیزابت دوم (متولد سال 1926 میلادی) - که نام اصلی وی الیزابت الکسندرا مری (32) میباشد، دختر جورج ششم (پادشاه اسبق انگلیس) است و ادوارد هشتم، عموی ملکه الیزابت دوم میباشد و والیس وارفیلد، زن عموی او محسوب میشود و آنها (یعنی عمو و زن عموی ملکه الیزابت دوم - به عبارت دیگر، ادوارد هشتم و همسرش والیس وارفیلد سیمسون) در قبرستانی در انگلیس (که ملکه ویکتوریا و پسر نامشروعش ادوارد هفتم دفن میباشند) دفن گردیدهاند.
خلاصه اینکه، جورج ششم، نوهی ادوارد هفتم است و ملکهی الیزابت نیز نتیجهی ادوارد هفتم میباشد. شوهر ملکهی الیزابت - به نام فیلیپ (33) - نبیرهی ملکه ویکتوریا - مادر ادوارد هفتم - میباشد (یعنی از نسل یکی از دختران ملکه ویکتوریا به نام الیس (34) است) که شرح آن گذشت. به هر صورت، ملکهی انگلیس و شوهرش، نبیرهی ملکه ویکتوریا میباشند.
ناگفته نماند که در مواردی، خانوادهی سلطنتی انگلیس (افرادی مانند ملکه ویکتوریا و یا ادوارد هفتم و غیره) از افرادی که به عنوان شاه بر مردم ایران حکومت میکردند، دعوت مینمودند و زمانی که آنها به انگلیس میرفتند، خانوادههای سلطنتی انگلیس، آنها را به خانوادهی روچیلدها تحویل میدادند و این افراد، مدتی را با خانوادهی روچیلدها میگذراندند.
زمانی ناصر قاجار - حاکم فاسد ایران - برای دست بوسی ملکه ویکتوریا (35) به انگلیس و بعد نیز به فرانسه میرفت و در این سفرها با یهودیان صهیونیست نیز ملاقاتهایی داشت و به آنها نیز امتیازهایی - برای سلطه و چپاول ایران - میداد.
بعد از او نیز پسرش، مظفر قاجار، به سفرهای اروپایی میرفت و راه پدرش را دنبال میکرد. فیلیپ مگنس در کتاب خود به نام پادشاه ادوارد هفتم مینویسد که مظفر قاجار در ماه آگست سال 1902 میلادی به لندن رفت تا نشان گارتر (36) را از ادوارد هفتم دریافت کند، زیرا دولت ادوارد هفتم یک چنین قولی را به مظفر قاجار داده بود (37). در ضمن، پدر مظفر قاجار - یعنی ناصر قاجار - نیز نشان گارتر (38) را [از مادر ادوار هفتم] دریافت کرده بود. ادوارد هفتم از دادن نشان گارتر به مظفر قاجار امتناع میورزید. او میگفت که تمایل ندارد تا یک چنین نشانی را به یک غیر مسیحی بدهد (هر چند علامت صلیب را وزیر امور خارجهی وی به نام لَنْدْزداوْن (39) از روی این نشان - برای دادن آن به مظفر قاجار - برداشته بود). ادوارد هفتم اظهار میداشت که هر کس یک چنین قولی را به مظفر قاجار داده است، به وی نشان گارتر را بدهد؛ من چنین نشانی را به او نمیدهم. یک سال بعد - یعنی در سال 1903 میلادی - [با اصرارها و پیگیریهای مظفر قاجار] ادوارد هفتم از موضعش در این مورد عقبنشینی کرد و نشان گارتر را به مظفر قاجار داد. (40) شایان ذکر است که بردگی و مزدور دُوّل خارجی بودن، فقط مختص پادشاهان قاجار و دار و دستهی فاسد آنها نبود، بلکه دوران رضا قَزّاق و پسرش او محمدرضا نیز یک چنین وضعی و شاید بتوان گفت که بدتر از دورهی قاجار بود.
و اما در مورد وینستون چرچیل!
وینستون چرچیل:
منابع انگلیسی مینویسند که وینستون چرچیل مادری آمریکایی به نام جنی جرامی (41) داشت که با فردی به نام وینستون لئونارد اسپنسر چرچیل (42) ازدواج کرده بود، ولی ادوارد هفتم و بعضی از افراد خانوادهی روچیلد که افرادی بسیار عیاش بودند، با او نیز روابط نامشروع داشتند. انگلیسیها مینویسند، به این جهت، وینستون لئونارد اسپنسر چرچیل دائماً با ادوارد هفتم بر سر همین موضوع جر و بحث داشت، ولی در اواخر عمرشان، آنها (یعنی وینستون لئونارد اسپنسر چرچیل و ادوارد هفتم) رابطهی خوبی با هم داشتند. البته این انگلیسیها، چرچیل را از رابطهی نامشروع روچیلدها با مادر چرچیل میدانند و او را نیز فرزند نامشروع روچیلدها میخوانند و میگویند که چرچیل از وینستون لئونارد اسپنسر چرچیل نمیباشد.پینوشتها
1. کتب مختلفی در ارتباط با حرامزاده بودن خانوادهی سلطنتی انگلیس نوشته شده است که دو کتاب ذیل از این جمله میباشند. بعضی از این کتب توسط کسانی نوشته شده است که خود، از نسل همان حرامزادهها هستند!
Royal Bastards: Illegitimate Children of the British Royal Family by Roger Powell & Peter Bauclerk-Dewar and also The Royal Bastards of Medieval England By Chris Given Wilson and Alice Curteis
2. Henry I (1068-1135).
3. Charles II.
4. نام آن زنها و همچنین تعداد فرزندان حرامزادهای که چارلز دوم از آنها داشته است، بدین قرار است:
Lucy Walter (2 children), Moll Davis (1 child), Nell Gwyne (2 Children), Louise de Keroualle (1 child), Barbara Villiers (6 Children), Elizabeth Killigrew (1 child), Catherine Pegg (1 child)
5. Frances Stuart.
6. William IV.
7. Dorothea Bland (Known as Jordan).
8. Adelaide.
9. Drina
10. Elizabeth Fitzclarerence (Jan 17, 1801 - Jan 16, 1856).
11. David Cameron.
12. Great, great, great grandson of Elizabeth Fitzclarence.
13. (Because William IV had no legitimate children, his niece Victoria became heir apparent to the British crown upon his accession in 1830, with the death of William IV, she became queen at the age of 18.)
14. Encarta Encyclopedia and Funk & Wagnalls Encyclopedia, 1996, U.S.A., under "queen Victoria" entry.
15. (Alexandria Victoria 1819-1901)
16. (Edward Augustus)
17. Victoria Mary Louisa
18. (Nathan Mayer (Mayor) Rothschild)
19. (typhoid fever)
20. (Queen Victoria)
21. (Albert Francis Charles Augustus Emmanuel 1819-1861)
22. (Greg Hallett)
23. (Hitler was a British Agent)
24. (Alexander Hensteine)
25. Benjamin Disraeli
26. Encarta Encyclopedia and Funk & Wagnalls Encyclopedia, 1996, U.S.A., under "queen Victoria" entry.
27. Edward Albert (Edward III)
28. Wallis Warfield Simpson
29. پرداختن به مشروح این موضوع، از بحث این مقاله خارج است.
30. هالِت مینویسد که والس سیمسون - همسر ادوارد هشتم، پادشاه انگلیس - مدت یک سال در مرکز روسپیها در شهر پکن مشغول به روسپیگری بوده است.
31. Greg Hallett, FNZ Inc., Auckalnd, New Zealand, second Edition, 1, Oct. 2006, P. 139,198-199, 204-205, 261-269.
32. (Elizabeth Alexandra Mary)
33. (Phillip).
34. Alice.
35. در متون انگلیسی آمده است که ناصر قاجار دست ملکه ویکتوریا را میبوسید.
36. (Order of the Garter)
37. از نظر لغوی، گارتر (garter) به معنای بند جوراب میباشد.
38. بالاترین مقام شوالیهگری در انگلیسی.
39. Lansdowne
40. Philip Magnus, King Edward the Seventh (London: John Murray, 1964) pages 301-305.
41. Jennie Jerome
42. Winston Leonard Spencer Churchill
میرلوحی، سید هاشم؛ (1390)، یوسرائیل و صهیوناکراسی، قم: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، چاپ سوم
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}