پرورش انگور از طریق بذر
پرورش انگور از طریق بذر در صورتی که بدون دانش کافی صورت پذیرد، کار مشکلی خواهد بود. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این موضوع مقاله ی زیر را به دقت بخوانید.
مترجم: سهیلا حاجی زاده
منبع:راسخون
منبع:راسخون
پرورش انگور از طریق بذر در صورتی که بدون دانش کافی صورت پذیرد، کار مشکلی خواهد بود. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این موضوع مقاله ی زیر را به دقت بخوانید.
پرورش انگور در خانه یکی از سرگرمی های جالب برای افرادی که علاقه به باغبانی دارند، می باشد. پرورش و نگه داری از درختان انگور یک کار چالش برانگیز بوده و نیاز به تلاش زیادی دارد. ارقام مختلف انگور با عطر و طعم مختلف می تواند در باغچه ی منزل کشت شوند. پرورش انگور در باغچه ی منزل جهت تولید ژله یا مربا یک سرگرمی مهم می باشد. هرس خوب این درخت می تواند تا حد زیادی ارزش چشم انداز آن را افزایش دهد. انگور بسیار مغذی بوده و فواید سلامتی بسیار زیادی نیز دارد.
در میان روش های مختلف پرورش انگور، ما بر روی رشد کشت این درخت از طریق بذر تمرکز می کنیم. در صورتی که صبر و شکیبایی زیادی نداشته باشید، این کار می تواند بسیا مشکل باشد.
به طور معمول، انگور توسط قلمه زدن و پیوند کاشته می شود. دلیل اصلی این کار این است که بذور نیاز به زمان زیادی جهت جوانه زنی دارند و تصور معمول این است که دانهال ها دارای محصول کمتری بوده و کیفیت طعم میوه ی آن ها نیز در مقایسه با گیاهان والد پایین تر می باشد. با این حال، هنوز هم باغدارانی هستند که علاقه به پرورش درخت انگور از طریق بذر دارند. می توانید بذور انگور را به آسانی از نزدیک ترین نهالستان خریداری کرده و یا آن را از میوه ی انگور جمع آوری کنید. انگور را به خانه آورده و بذور آن را جدا کرده و آن ها را در یک محل خشک برای مدت یک هفته تا ده روز ذخیره کنید. در این جا در نظر گرفتن چند نکته ضروری می باشد.
بذور انگور را در گلدان های کوچک و پر از خاک قرار دهید. مطمئن شوید که بذور را تنها در نصف اینچ از لایه ی خاک کشت کرده اید. گلدان را در کیسه ی پلاستیکی قرار داده و آن ها را به خوبی پوشش دهید.
این گلدان را حداقل 30 تا 90 روز در یخچال نگه دارید. اطمینان حاصل کنید که دما زیر 40 درجه سانتی گراد باشد، به طوری که خفتگی جوانه تسهیل یابد و در عین حال نباید بذور یخ بزنند.
در مرحله بعد، بذور را از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید به دمای اتاق برگردند. آن ها را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید، چون این کار می تواند باعث مرگ بذور انگور گردد.
بذور را تا زمان جوانه زنی در کیسه های پلاستیکی قرار داده، سپس می توانید آن ها را در یک منطقه ی خشک قرار دهید. هنگام انجام این کار مطمئن شوید که خاک درون گلدان مرطوب باشد و در عین حال اشباع از آب نباشد.
بعد از آن که گیاهان به رشد حداقل 8 سانتی متر رسیدند، آن ها را به گلدان های جداگانه انتقال دهید. این گلدان ها را در سایه نگه داشته و جهت حفاظت در برابر باد و باران آن ها را پوشش دهید. برای مدت 10 تا 15 روز گلدان ها را نگه دارید. سپس گیاه را به یک محل دائمی در باغچه منتقل کنید.
نکاتی جهت پرورش انگور
هنگام کاشت بذور در خاک، مطمئن شوید که مکانی که جهت کشت انتخاب می کنید، روشن و آفتابی بوده و همچنین سرد نباشد. منطقه ای انتخاب کنید که دارای شیب کافی و به خصوص شیب روبه جنوب غربی باشد. فاکتور مهم بعدی آبیاری و تامین آب برای گیاهان می باشد. بذور انگور را در خاک رسی و یا خاک با زهکش فقیر کشت نکنید، چون این خاک ها کیفیت میوه را تحت تاثیر قرار می دهند. بهترین رقمی که مناسب منطقه و جو حاکم بر آن منطقه می باشد را انتخاب کنید. گیاهان را به فاصله ی 7 تا 8 فوت دور از هم کشت کنید، این فاصله بسیار ضروری می باشد.
همچنین به عنوان یک بخش از تربیت گیاه، باید نحوه ی ایجاد داربست انگور را نیز فرا گرفت، این داربست ها حمایت قوی را برای انگور فراهم می آورند. مورد بعدی تامین کودهای مناسب مانند کمپوست، کودهای حیوانی و کودهای شیمیایی (در صورت نیاز) می باشد. هرس درختان انگور نیز کاملا ضروری می باشد. این موارد برای تسهیل چرخه ی زندگی انگور ضروری می باشد.
با در نظر گرفتن تمام نکات بالا و کاشت مناسب بذور بهترین نتیجه را خواهید گرفت.
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}