کشف فیلم رابطه غیراخلاقی "اشرف پهلوی" با حیوان خانگی
محمدعلی سافلی
مصاحبه شونده: مصطفی مهذب
تاریخ برگهای قرائتنشده بسیاری دارد. افرادی هستند که لایههای پنهانی از تاریخ انقلاب اسلامی را در سینه خود محفوظ دارند. «مصطفی مهذب» یکی از همان اشخاص است که سینهای مملو از ناگفتهها دارد. با اولین تماس ما، باب مصاحبه درباره مگوهایی از دوران مسئولیت بر کاخهای سلطنتی بعد از پیروزی انقلاب، حضور در دفتر شهید رجایی، پرونده پر ابهام انفجار 8 شهریور و ایام معاونت مالی وزارت ارشاد خاتمی باز شد.
پنجشنبه یک روز زمستانی میزبان او در تسنیم بودیم. مصاحبهای که بنا بود در 2 ساعت خلاصه شود، 5 ساعت به درازا کشید؛ ساعاتی که برای خبرنگاران سیاسی مرور فشرده یک دوره تاریخ شفاهی دهه شصت است. پیش از مصاحبه به ما گفت "زمانی که در وزارت ارشاد مسئولیت داشتم، مخالف مصاحبه کردن بودم و به تبع از خبرنگاران فراری". با اینحال به راحتی به تک تک سوالات ما پاسخ گفت.
مصاحبه ما با "مهذب" ابتدا درباره انفجار دفتر نخستوزیری بود اما در خلال مصاحبه به دلیل اینکه او در برههای معاونت مالی بنیصدر را عهدهدار بوده به کمی قبلتر از واقعه 8 شهریور و خصوصیات اخلاقی اولین رئیس جمهور معزول ایران هم کشیده شد.
وی لیسانس مدیریت بازرگانی را پیش از انقلاب اسلامی از دانشکده علوم اقتصاد گرفته است. از سال 44 کارمند اداره دارایی بوده است. به گفته خودش در زمان شاپور بختیار با هدف بکارگیری افراد مذهبی در اداره دارایی، در ذیحسابی سازمان غله و قند و شکر را قبول میکند.
در ایام پیروزی انقلاب اسلامی هم از مبارزه غافل نبوده است. وزارت دارایی آن زمان بعد از وزارت نفت، دومین وزارتخانه بود که اعتصابات را شکل میداد و میتینگ برگزار میکرد و او نیز از جمله مسئولان برگزاری این اعتصابات بوده است.
متن پیشرو بخش اول مصاحبه با مصطفی مهذب است که از منظرتان میگذرد:
کمدی که پرُ از فیلمهای روابط غیر اخلاقی اشرف بودتسنیم: با تشکر از وقتی که در اختیار ما قرار دادید، مسئولیت شما در حفاظت از کاخهای سلطنتی از چه زمانی شروع شد؟
زمانی که من معاون وزیر دارایی بودم، «بند جیم» یعنی حفاظت اموال قصرها با بنده بود. ما در ساختمان "فرح" که رفتیم یک سالنی در حدود 150 متر فقط کمد وجود داشت. یک طرف فقط شامپو و کلاههای "فرح" بود، یک طرف مانتو بود، یک طرف لوازم آرایش بود. یک چیز عجیب و غریبی بود. بعد هم رفتیم اتاق "اشرف" و یک وضعیت عجیب و غریبی دیدیم. آنجا یک ویدئوهایی پیدا کردند که محرمانه بود و افشا نکردند. ویدئوهایی از روابط جنسی اشرف با افراد دیگر که در سریال معمای شاه فقط گوشههایی از آن را نشان دادند.
اشرف "مسئول زیبایی" داشت
تسنیم: کاخ اشرف هم زیر نظر شما بود؟
بله؛ زیر نظر من بود. من در ابتدای انقلاب، معاون وزیر دارایی بودم و کاخ گلستان، کاخ سعدآباد و نیاوران و کل این کاخها همه وسایلش زیر نظر من بود. من میرفتم بازدید تا ببینم چه چیز وجود دارد و چه چیزی نیست. یک عده بچههای مورد اعتماد را مامور کردم و اگر سندی یا چیز مهمی پیدا میشد نمونهبرداری میکردند.
مشخص بود خاندان شاه با مسائل ساده برخورد نمیکنند مثلاً وقتی اشرف میخواست برود یک کشور یا یک جلسه، تشخیص میدادند چه پوشش و چه آرایشی داشته باشد. همه حساب شده بود و چند نفر نظر میدادند که امروز اشرف یا فرح چه پوششی داشته باشد. شاید 1500 کلاه در آنجا بود. خودش انتخاب نمیکرد و هر چه "مسئول زیبایی" و لباس شاه یا خاندان سلطنت میگفت، انجام میدادند.
تسنیم: اسنادی که در کاخها پیدا کردید محفوظ ماند؟ بیشتر این اسناد شامل چه چیزهایی بود؟
یک مقدار از اسناد را سازمان اسناد ملی، روی آن دست گذاشت، یک مقدار را هم اطلاعات و امنیت. زمانی که ما آمدیم آنها آنجا مستقر شده بودند. آن زمان هنوز سپاه در مسائل اطلاعاتی وارد نشده بود.
تسنیم: جالب است که کاخها دستنخورده باقی مانده و لوازمی در آن اوضاع آشفته ابتدای انقلاب از آنجا خارج نشد با اینکه آن زمان افراد سودجو کم نبودند.
در مسئله کاخها اوضاع طوری بود یک دفعه میدیدیم سندی وجود دارد که در زمان شاه، زمینهای بسیار زیادی در انتهای خیابان ولیعصر که به «پارک وی» منتهی میشود همه را یک مرتبه بین 100 نفر از افرادی که مختص شاه و فدایی شاه بودند، بخشیدهاند. یک مرتبه میگفتند این زمینها مثلا با 5 تومان برای این 100 نفر و بین افراد گارد شاهنشاهی تقسیم میکردند.
خیلی زمین بود و هر کدام هکتار، هکتار بود. وضعیت طوری بود که این 100 نفر سبیلشان چرب میشد و فداکاریشان به شاه زیاد میشد. بهخصوص طرفداران اشرف، چون خیلی با دور و بریهایش کثافتکاری میکرد.
از راست به چپ: تاجالملوک مادر شاه، اشرف و شمس پهلوی
اسناد زیادی وجود داشت که ما خودمان فرصت نداشتیم که برویم ببینیم سند چیست؟ واقعیت دارد یا ندارد؟ بازرسانی میفرستادیم و یک شمهای از وضعیت آنجا را برای ما میگفتند.
تسنیم: لیستی تهیه کرده بودید که همه اموال تخمین زده شود؟
با توجه به کثرت اموال، از بچههای دارایی، از بچههای حفاظتِ اسناد، از بچههای اطلاعات و امنیت مستقر شده بودند و آنها را امین قرار داده بودیم که اگر سندی وجود دارد بدهند سازمان اسناد ملی و اگر اموال به دردبخوری وجود دارد، تحویل بدهند. مثلاً طلاجات را بدهند بانک مرکزی و در دسترس کسی نباشد که به مرور زمان برده شود و از بین برود و محو شود چون اعتماد کردن در آن روزها هم یک مقدار سخت بود
تسنیم: سایر کاخهای خاندان پهلوی وضعیتشان چگونه بود؟
در آن زمان که مردم گرسنگی و مشکلات اقتصادی داشتند، موکتهایی از خارج آورده بودند که باور کنید یک وجب عمق اینها بود. من رفتم دیدم پا روی آنها میگذاشتید مانند یک تشک پنبهای فرو میرفت. اینها ارزشمند بود یا مثلاً در هر کاخی که میرفتید امکانات آرایشی، امکانات پوشش به وفور یافت میشد و جزء لاینفک آنجا بود.
اینها ندیمه داشتند و کار این ندیمهها بود که هر زمانی که اینها میخواستند از کاخ بیرون بروند، یک نوع آرایش، یک نوع لباس و یک نوع مدل مو را پیشنهاد میدادند. این نمونهها و مدلها را از روی کتب و ژورنالهای خارجی انتخاب میکردند و خیلی به سلیقه خودشان نبود.
هر کاخی هم میرفتیم این حالت وجود داشت. ما متأثر میشدیم از اینکه اینها چه میکردند و مردم چه میکردند. شاید حق میدادیم به آنها که اصلاً هرگز به فکر مردم نباشند با این اوضاع و احوالی که وانمود میکردند ما با مردم هستیم و با آنها دوست هستیم اما اصلاً در قاموس این خانواده نمیگنجید که به این مردم نگاه بکنند.
فقط مسئولان کاخهای پهلوی 150 تا 200 چمدان لباس طلاکوب و نقرهکوب از کشور خارج کردند
یکی از چیزهایی که ما بعد از رفتن آنها متوجه شدیم، این بود کسانی که در کاخها مانده بودند - بهخصوص کاخ نیاوران و سعدآباد- وقتی متوجه شدند که باید بروند، مقدار زیادی از وسایل با ارزشی که شاید میلیونها دلار ارزشمند بود، حالا از طلاجات یا چیزهایی که هدیه داده بودند، با خود بردند. شاید بین 150 تا200 چمدان سایز بزرگ لباس سلطنتی پر کرده بودند و حتی کسانی که آنجا مانده بودند مثل رئیس دفتر یا منشی، آبدارچی یا آشپز و... اینها هم بیبهره نمیماندند و آنها هم به حد خودشان دزدی میکردند تا مثلاً همکاری بیشتری داشته باشند و تقریباً میشود گفت اکثر چیزهایی که به درد میخورد، مسئولان جمعآوری میکردند و یک مقدار هم در حین جمع کردن، از نظر خودشان بزرگواری میکردند و به خدمهها میرسید.
فیلم/ ناگفتههایی مهذب از فساد خاندان پهلوی
سرنوشت هدایای طلا و نقرهکوب سلطنتی
هدایای بسیار زیادی برای اینها (خاندان سلطنت) میآوردند. برای شمس، اشرف یا نظیر اینها هدایایی میآوردند که عادی نبود، همه آنها یا منقوش بودند به طلا یا نقره. از نظر کلی برای مجالس رقصشان، برای مجالس عیاشیشان بعضی از اینها را هم که جای زیادی نمیگرفت در چمدان جاسازی میکردند. در چمدانهای برزنتی که مشخص نباشد و آن روزهایی که میخواستند بروند خارج کشور و فرار کنند، چند هواپیما وسایل آنها را میبرد. زمانی که آنجا به دست بچههای ما رسید چیزی به دردبخور و مناسب آنجا نمانده بود یا سنگین بود که نمیتوانستند ببرند یا ارزش تبدیل کردن نداشته است. اشیایی که در چمدان جا میگرفت فروگذار نکرده بودند و همه را تخلیه کرده بودند.
خاندان پهلوی ابایی نداشتند فساد اخلاقیشان یادگار بماند
تسنیم: علاوه بر این ویدئو که از اشرف پیدا شد، آیا مواردی از فساد سایر خاندان پهلوی پیدا شده بود؟
اینها ابایی نداشتند از اینکه لذت بردن و فسادشان هم یادگار بماند. مثلا ما در اسلام دستور داریم در مخفیگاهها و اتاقهایتان با همسر خود رابطه داشته باشید و جلوی چشم دیگران نباشد ولی برای اینها یک افتخاری بود که مثلاً خودشان را به اوج شهوت برسانند. «اشرف» با توجه به وضعیتی که داشت و اطلاعاتی که ما داشتیم و مستند هم بود، بعضی جاها در بین حتی ذیحسابهای ما افراد "خوشتیپ" را میدید و دستور میداد به کاخ بیاورند. نمونه این کار هم دو سه نفر نبود، متعدد بود و حتی مادر شاه هم اینگونه بود.
افراد را تور میکردند و آنها هم ناچار بودند که بیایند با اینها رابطه برقرار کنند و آنها هم افتخار میکردند که اشرف ما را خواسته است. از آنها هم سیر نمیشدند و به سوی حیوانات گرایش پیدا میکردند؛ شاید این کار مدام آنها بود.
یکی از ذیحسابها و همکاران من تعریف میکرد که پدرم افسر رشید ارتش بود و طبق دستور شاه باید به اصفهان میرفت ولی اشرف به وی گفت تو اینجا بمان. من هم نمیدانستم وضعیت چیست. بعد از صرف ناهار، دوباره با شاه مواجه میشود و میگوید "مگر من نگفتم برو اصفهان؟" آن افسر ارتش هم میگوید علیا حضرت(اشرف) گفتند که نرو! قیافه شاه در هم میشود و میگوید ناچاراً بمان!
قسمت دومی هم که تعریف کرد در مورد مادر شاه بود و او کثیفتر از اشرف بود.
یعنی حتی مادر شاه بعد از فوت همسرش رضاخان دنبال این کارها بود. وقتی اشرف اینگونه باشد، معلوم است از این مادر به وجود آمده و به این سمت رفته است. همه آنها دنبال این مسائل بودند به دلیل اینکه در فساد غوطهور بودند. درد و گرفتاری مردم را که نداشتند و سیر هم نمیشدند و حتی به حیوانات مراجعه میکردند.
منبع مقاله : تسنیم نیوز
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}