پرسشهایی پیرامون مهدويت و قرآن
پرسشهایی پیرامون مهدويت و قرآن
پرسش: چگونه مي توان از طريق قرآن کريم با امام زمان ارتباط برقرار کرد؟
پاسخ: تلاوت قرآن و شركت در جلسات ترجمه و تفسير، كار بسيار خوبي است و روح را جلا ميدهد. انسان را با وظايف شرعي خود آشنا ميسازد و در سايه عمل به وظايف او را به امام زمان نزديكتر ميكند. به علاوه ميتوان براي سلامتي امام زمان قرآن تلاوت كرد يا براي شادي روح مادر بزرگوارشان نرجس خاتون قرآن خواند و با اين راه موجب رضايت خاطر امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)و شامل شدن دعاي خير حضرت در حق شما گردد. اينها همه ارتباط روحي با امام زمان(علیه السلام)محسوب ميشود و انشاءالله اثرات فراواني در زندگي دارد.
پرسش: آيا در قران اشاره اي به حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)شده است ؟ لطفا ايات مربوط را ذکر نماييد ؟
پاسخ: آيات متعددي از قرآن، قابل اشاره به حضرت است، چه از حيث تفسير و چه از حيث تأويل و با كمك روايات. جلد پنجم از كتاب «معجم احاديث امام مهدي» پيرامون آياتي است كه به حضرت و ويژگيهاي او اشاره كرده است و بيش از 250 آيه مطرح گرديده است از جمله: توبه /32و33 ـ فتح/28 ـ صف/8 ـ انبياء/105 ـ نور/55 ـ قصص/5 ـ حديد/17 ـ لقمان/20 ـ هود/86 ـ بقره /148 ـ ملك/30.
پرسش: آیا نام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)در قرآن آمده است یا نه ؟ و اگر نیامده به چه دلیل است ؟
پاسخ: خير نام ايشان در قرآن نيامده است؛ علت اين را ما نميدانيم. البته برخي از بزرگان گفتهاند شايد يكي از علتها اين باشد كه اگر نام حضرت در قرآن ذكر ميشد، دشمنان قرآن را تحريف كرده و تغيير ميدادند و ما ديگر نميتوانستيم به درستي از قرآن استفاده كنيم. خداوند براي آن كه قرآن دچار دستكاري و تغيير نشود، نام ائمه(علیه السلام)را در قرآن ذكر نكرد. البته آيات متعددي از قرآن مربوط به امام زمان(علیه السلام)است؛ از جمله آيه 105 سوره انبياء، آيه 55 سوره نور و آيه 33 سوره توبه.
پرسش: آیا در زمان ظهور نیز قرآن ، ترجمه شده و در اختیار مردم قرار می گیرد ؟
پاسخ: در مورد امكان ترجمه قرآن كريم در عصر ظهور به ساير زبانها براي بينيازي از زبان عربي، بايد توجه داشت كه آن چه محور است و زبان وحي به شمار ميرود، قرآن و عربي است. در عصر ظهور، حضرت(علیه السلام)معارف قرآن را با همه عمق و گستردگي آن در سطح جهاني، بسط و گسترش ميدهد و در حقيقت، عصر ظهور ، عصر حاكميت قرآن و توسعه معارف قرآني است.
در اين راستا مسلماً براي مردم جهان كه داراي زبانهاي مختلفاند مفاهيم قرآن طبق فهم و زبان آنان ترجمه و تفسير خواهد شد تا همگي بتوانند از نور قرآن بهرهمند گردند و به رشد و تعالي برسند. گرچه ممكن است در اثر گسترش علوم و امكانات در آن زمان، ساير مردم دنيا نيز بتوانند به زبان عربي تسلط يابند و زبان عربي به صورت يك زبان جهاني در كنار ساير زبانها درآيد.
به هر حال آنچه مسلم است اين است كه عصر ظهور عصر شكوفايي قرآن است، و اگر چنان چه توسعه و ترويج فرهنگ قرآني در جهان نياز به ترجمه زبانهاي مختلف داشته باشد قطعاً حضرت به اين مهم اقدام خواهند نمود. اما روايت خاصي مبني بر انجام ترجمه و يا عدم آن در دست نميباشد.
منبع:www.imammahdi-s.com الف
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}