آداب انگشتر به دست کردن در روایات
در آداب انگشتر به دست کردن تأکید شده است که مردان و زنان انگشتر را در دست راست کنند. هر چند در برخى روایات، انگشتر در دست چپ کردن هم تجویز شده است، همراه ما باشید با مروری بر چند روایت.
چگونه انگشتر به دست کنیم؟
یکی از اصحاب امام ششم (علیه السلام)) گوید: از حضرت صادق (علیه السلام) راجع به دست راست کردن انگشتر پرسیدم و گفتم: من بنی هاشم را می بینم که همواره انگشتر را بدست راست می کنند، فرمود: آری؛ پدرم انگشتر بدست راست می کرد، که از همه آنها فقیه تر و برتر بود.حسین بن خالد گوید: از حضرت رضا (علیه السلام) پرسیدم که برای ما روایت شده است که پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در حالی که انگشتر به دست داشت استنجاء می کرد و همچنین امیر مؤمنان (علیه السلام)، و نقش نگین پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) بود: ((محمد رسول الله )). فرمود: راست است، گفتم: برای ما نیز این عمل جایز است؟ فرمود: نه، آنها انگشتر را به دست راست می کردند و شما به دست چپ می کنید، و بعد ساکت شد (وعاده استنجاء با دست چپ است ).
از حضرت باقر (علیه السلام): علی و حسین و حسن (علیهما السلام ) انگشتر به دست چپ می کردند (این روایت به تقیه حمل می شود).
از حضرت باقر (علیه السلام): حسنین (علیهما السلام ) انگشتر به دست چپ می کردند (این خبر نیز از تقیه است ).
از امام صادق (علیه السلام): پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرمود: امت من از این که انگشتر را به انگشت وسط و سبابه کنند نهی شده اند.
در دعا انگشتر به دست کردن
((خداوندا! بر من علامت و هیاءت ایمان گذار، و تاج بزرگواری بر سرم نه، و ریسمان اسلام بر گردنم افکن، و بند اسلام از گردنم بر مدار))در نقش نگینی که برای هر دردی خوب است
در جمعه اول ماه رمضان بر انگشتر آهنی چینی این صورت در دو سطر نقش شود: کعسلهون لااهلاالاول باالله لاالاالّاالائک یاالله
منبع : حوزه نت
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}