معرفی کتاب «درس هایی از حجاب اسلامی» به قلم مهدی مجتهدی سیستانی
کتاب «درسهایی از حجاب اسلامی» به قلم سید مهدی مجتهدی سیستانی در سال 1389 توسط انتشارات پیام حجت چاپ شد.
کتاب «درسهایی از حجاب اسلامی» به قلم سید مهدی مجتهدی سیستانی در سال 1389 توسط انتشارات پیام حجت چاپ شد.
نویسنده در مقدمه کتاب می نویسد: دشمن که خوب می دانست با اختلاف، کمر اسلام را میتوان شکست، درهمین زمینه سرمایه های هنگفتی خرج نمود تا در هر سه بخش عقاید، احکام و اخلاق اسلامی شعله شبهه و اختلاف را روشن کند و ازاین میان، موضوع حجاب را بیشتر مورد هدف قرار داد تاباحذف آن میل به جنس مخالف و شهوت را بیشتر تحریک کند و زن و مرد را بیشتر به جان هم بیاندازد و خود از بیرون به این اختلاف و فجور و فحشا به نظاره نشسته و خنده های مستانه سر دهد؛ زیرا اگر شهوت پرستی درمورد جنس مخالف، گلوی یک جامعه را چنگ زد و فجور و فحشا درآن رواج پیدا کرد، امور آن جامعه از شش جهت اجتماعی، سیاسی، اعتقادی، اخلاقی و فردی فلج شده و رابطه سلطه استعمار هموار می گردد. وی برهمین اساس، تلاش خود را درجهت بیدارکردن مردم مسلمان پیرامون نقشه های استعمار پیر غرب و دفاع از یکی از مهمترین ارزشهای بزرگ اسلامی یعنی حجاب و عفت می داند.
نویسنده کتاب حاضر را درچهار بخش حجاب در آیات قرآنی، حجاب در روایات، حجاب در تجربه و پاسخ به شبهات حجاب تنظیم نموده است.
نویسنده کتاب حاضر را درچهار بخش حجاب در آیات قرآنی، حجاب در روایات، حجاب در تجربه و پاسخ به شبهات حجاب تنظیم نموده است.
دربخش اول کتاب «حجاب در آیات قرآن»، نویسنده آیات قرآنی مربوط به محدوده حجاب و علت وجوب آن، حکمت حجاب، چگونگی تعامل زن و مرد نامحرم بایکدیگر و ... بررسی می کند. در این بخش، که درواقع قسمت اعظم کتاب را تشکیل می دهد، قوانین زیادی مانند نگاه شهوت انگیز ممنوع، آشکار کردن زینت ها ممنوع، راه رفتن شیطانی ممنوع، عشوه گری به وسیله صدا ممنوع، اختلاط زن و مرد نامحرم ممنوع و دوست پسر ممنوع باتوجه به آیات قرآنی مرتبط مطرح می شود.
در بخش دوم کتاب «حجاب در روایات» نویسنده به مجموع روایاتی در زمینه حرمت نگاه هوس انگیز و هوس آلود به نامحرم و علت حرمت آن، بیان محدوده حجاب و علت وجوب آن، بیان مفصل عذاب بی حجابان، بیان مصداق صحیح از پوشش اسلامی مردان، زنان و کودکان و حرام بودن پوشش های غیراسلامی و ... می پردازد.
نکته مهمی که نویسنده در پایان این فصل به آن اشاره می کند، این است که حجاب و پوشش مخصوص زنان نیست، بلکه نه تنها مردان که کودکان دختر و پسر نیز دارای حکم حجاب هستند. همچنین این نکته که روایاتی که پیرامون وجوب حجاب و محدوده آن به دست ما رسیده، صریحترین الفاظ را دارا است که به هیچ وجهی قابل تاویل نیست از دیگر نکات قابل تامل این فصل است.
در بخش سوم کتاب «حجاب در تجربه»، نویسنده محسنات حجاب، آثار شوم بی حجابی و عوامل بی حجابی و راه درمان آن را به تفصیل بررسی می کند.
ازجمله مهمترین محسنات حجاب رکود جرم و کاهش مفاسد اجتماعی، کاهش سریع و قابل توجه تجاوز به عنف، توقف روند افزایش طلاق، جلوگیری از تنوع طلبی مردان، حفظ اصالت زن و مرد، شکوفایی استعدادهای انسانی، محافظت از ارزشهای اخلاقی، به سلامت گذشتن دختران و پسران از دوره جوانی و ازبین رفتن مدگرایی و رقابتهای منفی است.
ازسوی دیگر ازجمله آثار شوم بی حجابی می توان به افزایش فساد و فحشا در جامعه، افزایش تولد جنین های نامشروع و سقط آنها، فروپاشی کانون گرم خانواده، افزایش روند طلاق و افزایش چشمگیر عشق های پوشالی اشاره کرد.
در بخش چهارم کتاب «پاسخ به شبهات حجاب»، شبهات رایج درباره حجاب مطرح می کند.
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}