چرا گاهی مموری کارت در گوشی شناسایی نمیشود؟
شناسایی نشدن مموری کارت توسط گوشی از مشکلاتی است که غالباً در زمان خرید حافظه و یا در هنگام استفاده از مموری کارت روی می دهد. در این شرایط تلفن همراه شما، کارت حافظه جانبی یا همان SD را شناسایی نکرده و در نتیجه شما نمی توانید به داده های آن دسترسی پیدا کرده و یا داده جدیدی در آن ذخیره نمایید.
دلایل شناسایی نشدن مموری کارت در گوشی
عوامل زیادی هستند که ممکن است باعث بروز چنین مشکلی شوند. این عوامل ممکن است مربوط به گوشی یا خود حافظه SD باشند و در برخی شرایط ممکن است به طور کلی قابل حل نباشد. اما در بسیاری از شرایط این مشکل قابل حل بوده و می توان با امتحان چند روش مشخص، آن را حل نمود.ما در ادامه سعی کرده ایم تا تعدادی از مهمترین عواملی که ممکن است منجر به شناسایی نشدن مموری کارت در گوشی شود را بازگو کرده و راهکارهای احتمالی برای حل این مشکل را نیز برشماریم.
مشکلات زیادی ممکن است سبب شود تا گوشی شما نتواند کارت حافظه را شناسایی کند.
فرمت فایل سیستم اشتباه
قبل از هر چیز ظرفیت کارت حافظه SD خود را چک کنید. اگر ظرفیت آن بیشتر از 32 گیگابایت است، ممکن است فایل سیستم آن روی فرمت exFAT قرار داشته باشد که برخی از تلفن های همراه از آن پشتیبانی نمی کنند.بهترین راهکار برای رفع این مشکل این است که کارت حافظه تلفن همراه خود را جدا کرده و مستقیما به کامپیوتر خود متصل کنید. سپس آن را فرمت کرده و فایل سیستم آن را به FAT32 تغییر دهید. پیشنهاد می شود برای کارایی بیشتر از نرم افزارهایی که منحصرا برای تغییر فرمت فایل سیستم طراحی شده اند استفاده کنید و سیستم فرمت معمول ویندوز را استفاده نکنید.
عدم پشتیبانی گوشی از مموری کارت
یکی دیگر از مشکلاتی که منجر به شناسایی نشدن مموری کارت در گوشی می شود، عدم سازگاری کارت حافظه با دستگاه تلفن همراه می باشد. این شرایط بیشتر زمانی رخ می دهد که شما برای اولین بار کارت حافظه جدید خود را روی گوشی تلفن همراهتان قرار می دهید. در این شرایط اگر کارت حافظه با گوشی شما سازگار نباشد، پیغام sd card not inserted نمایش داده می شود.در این شرایط احتمالا ظرفیت کارت حافظه بیش از حداکثر ظرفیتی است که گوشی شما از آن پشتیبانی می کند. علاوه بر این ممکن است چون گوشی شما قدیمی است، توانایی پشتیبانی از سیستم کارت حافظه های جدید را نداشته باشد. برای رفع این مشکل بهتر است کارت حافظه قدیمی تر و یا با ظرفیت کمتری را روی تلفن همراهتان امتحان کنید.
انتخاب اشتباه حالت اتصال گوشی
گاهی اوقات ممکن است هنگامی که گوشی خود را از طریق USB به کامپیوتر متصل می کنید، کارت حافظه خارجی آن شناسایی نشود.در چنین شرایطی ممکن است انتخاب نادرست حالت اتصال کارت حافظه، موجب شناسایی نشدن مموری کارت شده باشد. برای رفع این مشکل، هنگامی که گوشی را به کامپیوتر متصل نمودید، پیغامی روی صفحه نمایش گوشی نمایان می شود که باید آن را روی حالت Mass storage یا Media Transfer قرار دهید.
ایجاد خرابی در پایه های اتصال مموری کارت
اگر کارت حافظه به درستی در محل خود قرار نگرفته باشد، گوشی شما نمی تواند داده های ذخیره شده در آن را بخواند و در نتیجه با پیغام شناسایی نشدن مموری کارت مواجه می شوید. کثیف شدن پایه های اتصال مموری کارت، تخریب پایه ها، شکسته شدن مموری کارت و یا کثیفی اسلات کارت حافظه در گوشی، همه می تواند دلیلی بر این مشکل باشد. در این شرایط بهترین راهکار تعویض کارت حافظه خواهد بود.وجود خطا در یک اپلیکیشن خاص
در برخی موارد ممکن است که تنها یک یا چند اپلیکیشن خاص با کارت حافظه مشکل داشته باشند در حالی که بقیه اپلیکیشن ها به درستی و بدون مشکل، کارت حافظه را شناخته و به داده های آن دسترسی دارند. در این شرایط بهترین راهکار برای رفع مشکل، رفتن به بخش تنظیمات خود برنامه ای است که کارت حافظه را نمی شناسد و تغییر حافظه پیش فرض آن از حافظه داخلی به حافظه خارجی می باشد.کارت حافظه درست فرمت نشده است
این مشکل معمولا زمانی رخ می دهد که شما بخواهید کارت حافظه ای که قبلا در یک گوشی از آن استفاده کرده اید را در یک گوشی دیگر قرار دهید. به عنوان مثال ممکن است کارت حافظه ای که در گوشی نوکیا از آن به راحتی استفاده می کنید در گوشی سامسونگ شناسایی نشود.هنگامی که کارت حافظه ای را روی گوشی قرار می دهید، هر گوشی تنظیمات خاص خود را روی کارت حافظه اعمال می کند. به همین سبب ممکن است برخی از موبایل ها این تنظیمات را نشناخته و در نتیجه محتوای درون کارت حافظه را نشناسند. به همین علت نیاز است که برای رفع مشکل شناسایی نشدن مموری کارت در گوشی جدید، ابتدا آن را فرمت کنید.
سیستمی شدن داده های کارت حافظه
یک مشکل شایع دیگر که این روزها نمونه های زیادی از آن دیده می شود، سیستمی شدن داده های موجود در کارت حافظه و پنهان شدن آن هاست. این مشکل عمدتا در زمانی رخ می دهد که شما کارت حافظه دستگاه خود را به دستگاهی آلوده و دارای ریسک ویروسی بودن متصل می کنید.در این شرایط داده های کارت حافظه شما به حالت سیستم فایل درآمده و مخفی می شوند. در نتیجه هنگامی که آن را در تلفن همراه قرار می دهید، هیچ کدام از فایل ها و داده های قبلی خود را مشاهده نخواهید کرد.
برای رفع این مشکل بهترین راهکار متصل کردن کارت حافظه به یک کامپیوتر ایمن شده با آنتی ویروس و سپس از حالت سیستمی درآوردن فایل های مخفی شده می باشد. پس از آن اگر دوباره کارت حافظه را در گوشیتان قرار دهید، مشکل شناسایی نشدن مموری کارت رفع خواهد شد.
سوختن مموری کارت
یکی دیگر از مشکلات نادری که ممکن است ایجاد شود و منجر به شناسایی نشدن مموری کارت در گوشی شود، سوختن کارت حافظه SD است.اگر از کارت های حافظه در شرایط نرمال و معمول استفاده کنیم، احتمال سوختن آن ها بسیار کم است. اصلی ترین دلیلی که باعث صدمه دیدن کارت حافظه و اصطلاحا سوختن آن می شود، رسیدن ولتاژ نامناسب به آن می باشد.
استفاده از کارت خوان های غیر استاندارد یا اتصال پایه های کارت حافظه با یک دیگر ممکن است در هنگام عبور ولتاژ در آن ها، سبب ایجاد صدمه شده و در نهایت منجر به سوختن کارت حافظه گردد. در این شرایط بهترین راهکار تعویض کارت حافظه و کارت خوانی است که منجر به چنین اتفاقی شده است، می باشد.
منبع: سایت نظارت بر خانواده
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}