رژیم خواب

رژیم خواب براساس این ایده است که افراد هنگام خواب چیزی نمی‌خورند. طرفداران این رژیم با استفاده از داروهای آرامبخش در طول روز می‌خوابند تا غذا نخورند. یکی از افراد مشهوری که از این رژیم استفاده کرد الویس پریسلی بود. او در تلاش برای کاهش وزن چند روز به کما رفت. خطرات این رژیم شامل اعتیاد به دارو‌های آرامبخش، افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت است.


رژیم سیگار

رژیم سیگار از دهه ۱۹۲۰ آغاز شد. در واقع نیکوتین سیگار به کاهش اشتها کمک می‌کند، اما سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت، حمله قلبی و سرطان ریه را افزایش می‌دهد. این بهای زیادی برای خوش هیکل شدن است.


رژیم هاله‌لویا

طرفداران رژیم هاله‌لویا موادغذایی خام و سبزیجات می‌خورند که بدن را از مواد سمی پاکسازی می‌کند. این رژیم طرفداران زیادی دارد، اما بسیار افراطی و نامتعادل است و خوردن محصولات حیوانی و غذا‌های فرآوری شده را منع می‌کند.


رژیم کرم نواری

این رژیم چندش آور در دوره ویکتوریایی آغاز شد، زمانی که زنان به شدت تلاش می‌کردند به استاندارد‌های زیبایی برسند. در قرن بیستم خواننده مشهور اپرا «ماریا کالاس» برای کاهش وزن کرم‌های نواری را می‌بلعید. افرادی که می‌خواستند با این رژیم وزنشان را کم کنند، قرص‌های حاوی تخم کرم نواری می‌خوردند. آن‌ها علاوه بر کاهش وزن دچار تهوع، اسهال و تب می‌شدند.


رژیم گلوله پنبه‌ای

در سال ۲۰۱۳ ویدئو‌هایی در یوتیوب نمایش داده شد که در آن افراد گلوله‌های پنبه‌ای آغشته به آبمیوه را می‌بلعیدند. آن‌ها فکر می‌کردند پنبه معده‌شان را پر می‌کند و دیگر نیازی به غذا ندارند. اما کسانی که این رژیم را می‌گرفتند فراموش کرده بودند که بیشتر پنبه‌ها واقعا از پنبه ساخته نشده اند و دارای مواد شیمیایی هستند که به راحتی می‌تواند مسیر گوارشی را مسدود کند.


رژیم سرکه

افراد مشهور قرن نوزدهم مثل سلبریتی‌های امروزی عاشق رژیم گرفتن بودند. شاعر قرن نوزدهم «جورج گوردون بایرون» رژیم غذایی شامل بیسکویت، نوشابه، سیب زمینی و سرکه را آغاز کرد. رژیم او بعد‌ها تغییر نکرد و فقط یک قطعه نان نازک برای صبحانه و یک سالاد سبک برای شام اضافه شد. او قبل از هر وعده غذا چند قاشق سرکه می‌خورد تا جلوی اشتهایش را بگیرد. توجه کنید که سرکه بیش از حد برای سلامتی مضر است و باعث فرسودگی مینای دندان، سوزش گلو و مشکلات گوارشی می‌شود.


رژیم بینایی

رژیم بینایی در دهه ۲۰۰۰ توسط مخترع ژاپنی به وجود آمد. به عقیده او، رنگ‌های قرمز و زرد اشتهاآور بودند، ولی آبی اشتها را کم می‌کرد. نظر او این بود که عینک آبی اشتها را کم می‌کند و باعث می‌شود کمتر غذا بخورید.


رژیم اندی وارهول

این هنرمند در کتاب خود، «فلسفه اندی وارهول» رژیم غذاییش را منتشر کرد. او اعتراف کرد که هربار به رستوران می‌رود غذایی را سفارش می‌دهد که دوست ندارد. در پایان شام، تقریبا همه غذا را با خود می‌برد و به افراد بی خانمان در حیابان می‌دهد و لذت می‌برد.


رژیم کوکی

رژیم کوکی توسط دکتر سانفورد سیگال در سال ۱۹۷۵ ایجاد شد. در این رژیم به جای صبحانه و ناهار، شش کوکی ویژه و پس از آن یک شام سالم با کنترل کالری خورده می‌شود. این بیسکویت‌ها از جو، میوه و آمینو اسید ساخته شده و طعم‌های مختلفی دارند.


رژیم دوختن زبان

رژیم دوختن زبان توسط جراح پلاستیکی به نام دکتر چاگی اختراع شد. در این رژیم چند بخیه روی زبان زده می‌شود. بعد از این عمل، خوردن غذا آنقدر دردناک می‌شود که فرد انتخابی ندارد جز اینکه مایعات بخورد. این بخیه‌ها یک ماه روی زبان فرد مانده و سپس برداشته می‌شود.


منبع: سایت برترینها