لیست ارور های گوگل پلی

خطاها و ارور های گوگل پلی ممکن است در هر مرحله ای از کار با گوشی برای شما رخ دهد. اما خوشبختانه اکثر خطاهایی که در گوشی و خصوصا در سرویس های گوگل ایجاد می شوند دارای یک کد خطا هستند که با استفاده از آن می توان دریافت که خطای نمایش داده شده، مربوط به چه بخشی می باشد.

تمامی ارور های گوگل پلی دارای راه حلی برای رفع می باشند. در ادامه ما تعدادی از مهمترین ارور هایی را که ممکن است در هنگام کار با گوگل پلی مشاهده کنید، معرفی کرده و به توضیح هر یک نیز پرداخته ایم.
 
ارور DF-BPA-09
خطای DF-BPA-09 یا “Error Processing Purchase” از جمله خطاهایی است که معمولا در هنگام نصب یک اپلیکیشن با آن برخورد می کنیم.

معمولا این مشکل با دانلود دوباره نیز رفع نخواهد شد و شما نمی توانید اپلیکیشن مورد نظر خود را از گوگل پلی دانلود کنید.

برای این منظور می توانید از طریق مراحل زیر به رفع مشکل بپردازید اما اگر روش زیر نیز کارآمد نبود، برنامه مورد نظر خود را از یک منبع معتبر دیگر به غیر از گوگل پلی دریافت کنید.

به بخش تنظیمات گوشی خود رفته و قسمت اپلیکیشن های نصب شده یا “Apps” را باز کنید.

در میان تمامی اپلیکیشن ها، اپلیکیشن “Google services framework” را یافته و آن را باز کنید.

گزینه های پاک کردن داده و پاک کردن کش را بزنید و سپس دوباره اقدام به دانلود برنامه مورد نظر خود نمایید.
 
ارور DF-BPA-30
این ارور مربوط به سرورهای گوگل پلی می باشد و شما نمی توانید آن را رفع کنید. بهترین کار برای رفع این ارور این است که صبر کنید تا خود گوگل اقدام به رفع آن نماید.

با این حال برخی از کاربران موفق شده اند با استفاده از جستجوی اپلیکیشن مورد نظر خود در مرورگر، و باز کردن صفحه دانلود آن با استفاده از مرورگر، این مشکل را دور بزنند. شما نیز اگر به این مشکل برخورد کردید، می توانید این راهکار را نیز امتحان کنید.
 
ارور DF-DLA-15
این ارور معمولا در هنگام آپدیت یا دانلود یک اپلیمکیشن رخ می دهد. برای رفع این ارور بهترین راهکار این است که به بخش اپلیکیشن ها در گوشی خود مراجعه کرده و از قسمت تنظیمات، دیتا و کش برنامه مورد نظر را پاک کنیم تا برنامه بتواند دوباره آپدیت شود.
 
خطای rh01
این ارور نیز زمانی رخ می دهد که سرورهای گوگل نتوانند به خوبی پاسخگوی درخواست ها باشند.

برای رفع این خطا، بهترین راهکار پاک کردن کش و دیتای گوگل پلی استور  و گوگل پلی فریمورک می باشد.

یک راهکار دیگر نیز این است که یک بار حساب جیمیل خود در گوشی را پاک کنید و سپس گوشی را ری استارت کنید. بعد از روشن شدن گوشی، دوباره اکانت جیمیل خود را در گوشی اضافه کنید.
 
خطای retrieving information from server
این خطا نیز در اثر عدم پاسخگویی سرور نمایش داده می شود، که معمولا به دلیل عدم همگام سازی بین حساب کاربری جیمیل و گوگل پلی شما رخ می دهد.

بهترین راه حل برای رفع این ارور گوگل پلی به ترتیب زیر می باشد.

به بخش تنظیمات گوشی و سپس بخش حساب ها یا Accounts وارد شوید.

حساب گوگل خود را پاک کرده و سپس دستگاه را ری استارت کنید.

پس از روشن شدن گوشی، دوباره حساب گوگل خود را اضافه کنید.

به بخش اپلیکیشن ها و سپس Google services framework رفته و دیتا و کش آن را پاک کرده و سپس اپلیکیشن را Force stop کنید.


منبع: سایت نظارت بر خانواده