باورهای غلط درباره ثروتمندان
باورهای منفی زیادی درباره ثروتمندان وجود دارد ولی تحقیقات نشان میدهد که ثروتمندان آنقدر که ما فکر میکنیم بدجنس یا خاص نیستند، در این مطلب باورهای رایجی که درباره ثروتمندان وجود دارد را مشاهده میکنید.
فقط اگر از خانواده پولداری باشید، پولدار میشوید
درست است که بچه پولدارها راحت از بقیه میتوانند به دانشگاه میروند و بین پولدار شدن و داشتن خانواده ثروتمند ارتباط مستقیم وجود دارد. اما این ارتباط همیشه ساده نیست: بچه پولدارها فرصتهای بیشتری در زندگی دارند، اما احتمال بیشتری دارد که ثروتی که از خانواده به آنها رسیده را از دست بدهند. طبق تحقیقات ۷۰% خانوادههای ثروتمند، ثروتشان را توسط نسل بعد از دست میدهند.
همه ثروتمندان پولشان را به ارث برده اند
طبق گزارش موسسه اقتصاد بین الملل پترسون، ۷۰% کل ثروتمندان سال ۲۰۱۴، میلیاردرهای خودساخته بودند. در میان این افراد، نام بیل گیتس، وارن بافت و لری الیسون هم به چشم میخورد. اما این بیشتر در مورد میلیاردرهای آمریکایی صدق میکند و بیش از نیمی از میلیاردرهای اروپایی ثروتشان را به ارث برده اند.
ثروتمندان مجبور نیستند سخت کار کنند
طبق تحقیقات ثروتمندان سختتر از فقرا کار میکنند: ۸۶% ثروتمندان شغل تمام وقت دارند و بیش از ۵۰ ساعت در هفته کار میکنند، در حالی که ۵۷% فقرا شغل تمام وقت دارند و کمتر از ۵۰ ساعت در هفته کار میکنند. همچنین ثروتمندان کمتر استعلاجی میگیرند و زمان کمتری را پای تلویزیون و اینترنت میگذرانند.
ثروتمندان هرگز ورشکسته نمیشوند
هیچکس از ورشکسته شدن در امان نیست مثلا دونالد ترامپ ۴ بار ورشکست شده است. تفاوت اصلی بین فقرا و ثروتمندان در اقداماتی است که بعد از ورشکستگی انجام میدهند. آنها معمولا برنامه دقیق و سختگیرانه مشاوران مالی خود را اجرا میکنند و این کار دوباره آنها را سرپا میکند.
ثروتمندان خودخواه هستند
تحقیقات نشان میدهد که اغلب ثروتمندان از مالیات فرار میکنند، احتمال بیشتری دارد که قوانین رانندگی را رعایت نکنند و به طور کلی خودمحور هستند. اما تحقیقات محققان هلندی نشان میدهد که اگر پاکت نامهای پر از پول یا کارت هدیه را به اشتباه به خانوادههای فقیر یا ثروتمند بفرستید، ثروتمندان با احتمال بیشتری نسبت به فقرا آن را پس میفرستند و از این نتیجه گرفتند که ثروتمندان خودخواه نیستند فقط پول بیشتری میخواهند.
همه ثروتمندان از دانشگاههای عالی فارغ التحصیل شدهاند
طبق تحقیقات اکثر نخبگان جهانی مدرک دانشگاهی دارند و درصد بالایی از آنها در دانشگاههای خوب و عالی تحصیل کرده اند. اما ثروتمندانی هم هستند که اصلا به دانشگاه نرفته اند، بیل گیتس نمونه مشهور آن هاست. آموزش عالی مهم است، اما تنها عامل تعیین کننده ثروت نیست.
ثروتمندان کمتر میبخشند
برخی تحقیقات نشان میدهد که خانوادههای فقیر نسبت به خانوادههای ثروتمند بخش بیشتری از درآمد خود را صرف کارهای خیر میکنند. اما برخی تجقیقات هم نشان میدهد هرچه افراد بیشتر پول داشته باشند، بیشتر اهدا میکنند. به نظر میرسد در اینجا عوامل دیگری غیر از ثروت نقش دارد.
با پول نمیتوان خوشبختی را خرید
تحقیقات انجام شده روی ۴۰۰۰ میلیاردر نشان میدهد پول با خوشبختی ارتباط دارد. حتی در میان ثروتمندان، کسانی که ۱۰ میلیون دلار ثروت دارند بسیار شادتر از کسانی هستند که یک میلیون دلار ثروت دارند؛ و کسانی که ثروتشان را خودشان به دست آورده اند شادتر از کسانی هستند که آن را به ارث برده یا با یک فرد ثروتمند ازدواج کرده اند.
ثروتمندان تجملگراتر هستند
طبق تحقیقات ثروتمندان کمتر از آنچه فکر میکنید خرج تجملات میکنند. ۹۲% از ثروتمندان هرگز با یک قایق تفریحی سفر نکرده اند و ۸۷% از آنها هرگز خودروی لوکسی نداشته اند. ۳۰% از آنها از بنها و کوپنها استفاده میکنند؛ بنابراین به نظر میرسد ثروتمندبودن به معنای ولخرجی و تجمل گرایی نیست.
غیرممکن است
رایجترین باور غلط این است که اگر خانواده پولداری نداشته باشید، غیرممکن است پولدار شوید. اما نمونههای زیادی از میلیونرهای خودساخته وجود دارد که از صفر به همه چیز رسیده اند. پس شانس خود را از دست ندهید.منبع: سایت برترینها
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}