نرم افزار جاسوسی چگونه عمل می کند؟

برنامه جاسوسی که اصطلاحا به آن برنامه هک نیز گفته می شود اغلب در قالب یک نرم افزار مفید و یا بصورت یک برنامه کاملا مخفی در گوشی کاربر شروع به فعالیت می کنند. اصولا برنامه ها و نرم افزار های جاسوسی با نام علمی تروجان شناخته می شوند. نام این بدافزار از افسانه اسب تروا گرفته شده است. این نوع از نرم افزار جاسوسی دقیقا شبیه به داستان مورد نظر در قالب یک برنامه مفید و یا سرگرم کننده برای کاربر ظاهر می گردد.

سپس بعد از جلب نظر کاربر و نصب روی سیستم یا گوشی تلفن همراه وی،‌ علاوه بر قابلیت یا سرگرمی که ارائه می دهد، در پشت پرده اقدام به جاسوسی نموده و اطلاعات کاربر را به مقصدی از پیش معلوم شده، مخابره می نماید. اکثر برنامه های جاسوسی به نوعی تروجان هستند و در قالب یک نرم افزار مفید، اقدام به سرقت اطلاعات می نمایند.

اما دسته دوم از نرم افزار جاسوسی ، برنامه هایی هستند که خاص منظوره طراحی شده و صرفا فقط عمل هک و جاسوسی را انجام می دهند. از این رو کشف این برنامه ها به ظاهر ساده تر می نماید. اما این را نیز باید به یاد داشته باشید که این سری از برنامه های جاسوسی برای مخفی ماندن از دید کاربر، از یک سری شگرد هایی استفاده می نمایند که یافتن و در برخی موارد حتی پاک کردن آن ها مشکل بوده و به سادگی امکان پذیر نمی باشد.

به عنوان نمونه می توان گفت تعدادی از این نرم افزار ها پس از نصب روی سیستم یا گوشی شما بلافاصله مخفی شده و در لیست نرم افزارهای نصب شده شما موجود نمی باشند. پس یافتن آن ها برای شما فوق العاده مشکل می گردد.

به هر حال در هر دو مورد اگر هدف چنین حملات جاسوسی قرار بگیریم، متضرر اصلی ما هستیم و اطلاعات شخصی مان در معرض سرقت قرار خواهد گرفت. در ادامه تعدادی از معروف ترین این برنامه ها ( نرم افزار جاسوسی ) به شما معرفی خواهیم نمود و لینک دانلود برخی از آن ها را برای کسانی که مایل به یادگیری طرز کار آن هستند و نه برای جاسوسی قرار خواهیم داد.
 

انواع برنامه جاسوسی

همان طور که تا کنون باید دانسته باشید این برنامه ها انواع بسیار مختلفی دارند که هر کدام هدف های خاصی را دنبال می کنند. اما در نهایت هدف همه آن ها جاسوسی و سرقت اطلاعات شخصی می باشد. برخی از این برنامه ها اقدام به جاسوسی از دوربین گوشی تلفن همراه نموده و برخی دیگر اقدم به جاسوسی از مکالمات و پیام ها می نمایند.

نمونه هایی از نرم افزار جاسوسی نیز موجود است که پا را فراتر از این گذاشته و حتی می توانند از شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام و تلگرام نیز اطلاعات به دست می آورند. در ادامه مشخصات تعدادی از معروف ترین های نرم افزار جاسوسی را با یکدیگر مرور خواهیم نمود.
 
نرم افزار جاسوسی Spy Video Recorder
شاید بتوان گفت برنامه spy video recorder یکی از معمول ترین ابزار های جاسوسی بوده که برای تصویر برداری بصورت مخفیانه طراحی شده است. طرز کار این برنامه بسیار ساده بوده و هدفش فیلم برداری مخفیانه بدون اینکه کسی متوجه شود می باشد.

این برنامه را روی تلفن همراه خود نصب کرده و در مکان هایی که نباید کسی متوجه شود که دارید از آن ها تصویر برداری می کنید اقدام به فعالیت می کند. این برنامه حتی قادر است بدون اینکه قفل گوشی را باز کنید شروع به کار نماید.
 
برنامه کنترل گوشی SFP
اما برنامه دیگری که می تواند همه موارد ذکر شده در قبل را برای شما ارائه دهد، برنامه SFP می باشد. این برنامه یک نرم افزار جاسوسی یا هک نبوده و صرفا جهت کنترل و نظارت بر گوشی فرزندان طراحی شده است. با استفاده از این برنامه قادر خواهید بود کلیه پیام ها، تماس ها و مخاطبین فرد دیگری که برنامه را برای او نصب می کنید بدست بیاورید.

همچنین برنامه SFP می تواند کلیه پیام های رد و بدل شده در شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام، واتس اپ، اینستاگرام و غیره را نیز بدست بیاورد. روش کار این برنامه به این صورت است که پس از نصب در گوشی طرف مقابل، در رام گوشی مربوطه مخفی شده  و دیگر به سادگی قابل شناسایی و حتی پاک شدن نیست.

برنامه SFP یک برنامه کنترلی بسیار ویژه می باشد که مهمترین مزیت آن نسبت به نمونه های خارجی، پشتیبانی کامل از زبان فارسی و همچنین پاسخ دهی شبانه روزی به مشکلات احتمالی با پشتیبان های خود می باشد. و همچنین جهت اطمینان از صحت کارکرد آن می توانند از تست یک روزه آن بصورت رایگان برخوردار شوند که تمامی امکانات ذکر شده را در اختیار کاربر قرار خواهد داد.
 
برنامه جاسوسی InoSpy
این برنامه یک نرم افزار جاسوسی قدرتمند بوده که برعکس برنامه قبلی با هدف بدست آوردن اطلاعات دیگران طراحی شده است. با استفاده از این برنامه قادر خواهید بود تا کلیه پیام ها، تماس ها، عکس ها، مخاطبین و اطلاعات شبکه های اجتماعی فرد دیگری را هک نمایید. نرم افزار جاسوسی اینو اسپای توسط شرکت InoSpy Specification در سال 2014 طراحی شده که تنها می تواند 48 ساعت اولیه جاسوسی را رایگان در اختیار کاربر قرار دهد. پس از آن برای استفاده از این برنامه باید هزینه های مربوط به آن را پرداخت نمایید.
 
معایب Inospy
نکته ای که در استفاده از این برنامه جاسوسی باید در نظر داشته باشید این است که این نرم افزار یک نمونه خارجی می باشد و به همین جهت از پشتیبانی فارسی برخوردار نمی باشد. همچنین برای خرید این برنامه مجبور به استفاده از کریدیت کارت می باشید که این خود نیز دردسر های خاص خود و همچنین هزینه های اضافی را دربر دارد.
 
نرم افزار جاسوسی HelloSpy
برنامه hellospy نیز تقریبا شبیه به برنامه InoSpy می باشد و همان شرایط را برای ارائه خدمات دارا می باشد. با استفاده از این برنامه نیز می توانید به گوشی فرد دیگری نفوذ کرده و کلیه اطلاعات مربوط به تماس ها و پیام ها و عکس های او را بدست آورید. این برنامه نیز فقط برای تست اولیه رایگان بوده و پس از آن برای ادامه کار باید مبلغی را پرداخت نمایید.
 
معایب Hellospy
از جمله معایب نرم افزار جاسوسی HelloSpy عدم پشتیبانی از زبان فارسی و همچنین نداشتن خدمات و پشتیبانی پس از فروش با زبان فارسی می باشد.

همچنین این برنامه نیز برای خرید و فعال سازی نیاز به کریدیت کارت دارد که به دلیل تحریم های منطقه ای کار چندان ساده ای نیست و نیازمند صرف هزینه اضافی می باشد.


منبع: سایت نظارت بر خانواده