مقایسه حجم مصرفی شبکه های پیام رسان
در دههی دوم قرن بیست و یک، پدیدهای با نام «اپلیکیشنهای پیامرسان» کم کم آغاز به کار کرد و در بین کاربران گسترش یافت و از همان ابتدا مشخص بود که پتانسیل تبدیل شدن به یک اتفاق بزرگ را دارد. در این مقاله، به مقایسهی حجم اینترنت مصرفی در این پیام رسان ها خواهیم پرداخت.
حجم مصرفی تلگرام از دیگر رقیبان کمتر است
در ادامه می خواهیم جزئیات بیشتری را درباره این مقایسه و این تحقیقی که انجام شده است ارائه کنیم. نتایج Data BenchMark بین پیام رسان های زیر محاسبه شده است.واتس اپ
تلگرام
گوگل هنگ اوتس
لاین
وایبر
فیسبوک مسنجر
اسکایپ
بنچمارک یا BenchMark روش یا در بسیاری از مواقع برنامه ای برای رتبه بندی و محاسبه و مقایسه دو سخت افزار با یکدیگر از نظر توان و قدرت است.
بطور کلی وقتی صحبت از بنچمارک به میان می آید بحث امتیاز و مقایسه و تفاوت هاست. کارشناسان این آزمایش را برای ساعت ها با استفاده از LTE انجام داده اند. این بنچمارک با با ۳ سناریوی احتمالی و فرضی انجام شده است.
استفاده کم
۲۰ پیام ارسال شده ، ۲۰ پیام دریافت شده ، ۵ تصویر دریافت و ۲ تصویر ارسال شده است.استفاده معمولی
۴۰ پیام ارسال شده ، ۴۰ پیام دریافت شده ، ۱۰ تصویر دریافت و ۵ تصویر ارسال شده است.استفاده سنگین
۱۰۰ پیام ارسال شده ، ۱۰۰ پیام دریافت شده ، ۵۰ تصویر دریافت و ۲۰ تصویر ارسال شده است.نتیجه این مقایسه و آزمایش که برای بررسی حجم مصرفی هر پیام رسان با سناریو های بالا صورت گرفته است به شرح زیر است.
نتیجه این تحقیق نشان می دهد که پیام رسان Telegram مصرف حجم دیتای اینترنت پایین تری دارد به معنای ساده اینکه اگر از تلگرام استفاده کنید حجم اینترنت کمتری نسبت به پیام رسان های دیگر مانند واتس اپ استفاده خواهد شد.
تلگرام ساخته دست پاول دورو در استفاده کم ۰٫۴۲ مگابایت و در مصرف بالا که شرایط آن در سناریو ها گفته شده ۳٫۷۵ مگابایت مصرف حجم اینترنت در یک ساعت داشته است.
این یعنی در حدود ۴۰ درصد کمتر از واتس اپ که در استفاده سنگین در یک ساعت ۶٫۲۳ مگابایت مصرف حجم اینترنت دارد.
منبع: سایت نظارت بر خانواده
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}