علت دیر حرف زدن بچه ها

در این تحقیق ۸۹۴ کودک از سن ۶ ماهگی تا ۲ سالگی از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ مورد آزمایش قرار گرفتند. متخصصان دریافتند که ۲۰ درصد از بچه های زیر ۲ سال سن در حدود ۲۸ دقیقه از روز خود صرف بازی کردن و سرگرم شدن با دستگاه iPad یا تلفن همراه والدین خود می کنند و چنین چیزی را هم والدین آنها تایید کرده اند.

دکتر Catherine Birken که درباره این تحقیق نوشته است می گوید این تحقیق اولین تحقیق درباره ارتباط بین دیر حرف زدن بچه ها و سرگرم شدن بچه ها با دستگاه های دیجتالی مانند تلویزیون و کنسول های بازی و گوشی های تلفن همراه است.

در حالی که تبلیغات و آموزش های گسترده درباره این که کودکان زیاد در معرض کار با دستگاه های الکترونیک قرار نگیرند داده می شود و هر روزه مشاهده می کنیم ولی محققان به این نتیجه رسیده اند که این موضوع به یک کار و عادت رایج در بین خانواده ها و بچه های نوجوان تبدیل شده است.

انجمن سلامتی کودکان آمریکا به والدین توصیه می کند که درباره در معرض قرار گرقتن بچه های بین ۱۸ تا ۲۴ ماهه در برابر نمایشگرهای مختلف مانند گوشی و تبلت ها برنامه بسیار قوی و از روی فکر داشته باشند و این موضوع را به خوبی کنترل کنند.

این گروه همچنین تاکید می کنند که کودکان زیر ۱۸ ماه اصلا با صفحه های نمایشگر برخورد نداشته باشند مگر با ویدیوهایی که محتوای آن گفتگوهای بین اعضای خانواده است.

نویسنده این تحقیق همچنین می گوید که این تحقیق باید به موضوع دیگری که عنوان آن «تاثیر تلفن های همراه بر برقرار کردن روابط بین بچه ها» گسترش پیدا کند.
 
نرم افزار نظارت خانواده SFP
اگر به دنبال راه حلی برای این مشکل می گردید و تصمیم دارید تا فزندان شما بصورت برنامه ریزی شده با تبلت یا گوشی تلفن همراه خود سرگرم شوند می توانید از نرم افزار مراقبت از فرزندان SFP استفاده کنید که پس از نصب آن بر روی دستگاه فرزند خود می توانید میزان ساعات استفاده از دستگاه مویایل را برای فرزندان خود مشخص کنید که در ساعات غیرمجاز امکان استفاده از دستگاه اندروید وجود نخواهد داشت و همچنین به ردیابی دستگاه iOS یا اندروید فرزند خود بپردازید.


منبع: سایت نظارت بر خانواده