پرده شید چیست؟

پرده شید نوعی از پرده‌های کرکره‌ای است که به دلیل تنوع رنگ و طرح و همینطور نصب و اجرای سریع، انتخاب مناسبی برای فضا‌های اداری، رستوران‌ها، هتل‌ها و محیط‌هایی از این قبیل هستند.  اگر در بازار به دنبال این نوع از پرده‌ها باشید احتمالا با دو نوع ساده و طرح دار پرده شید رو به رو خواهید شد که نوع طرح دار آن امروزه تنوع بسیار بالایی هم پیدا کرده اند.

ویژگی بارز پرده‌های شید، زنجیری است که در سمت چپ و یا راست آن‌ها قرار دارد که با کمک آن می‌توان پرده را به سمت بالا یا به سمت پایین حرکت داد. پرده‌های شید از متریال‌های متنوعی مثل پنبه، کتان، پلی استر، بامبو و... ساخته می‌شوند که شفافیت‌های مختلفی نیز دارند. اگر ضخامت پرده شید شما کم‌تر و شفافیت آن هم بیشتر باشد نور بیشتری وارد فضا می‌شود و به دنبال آن زیبایی بیشتری به دکوراسیون منزل شما مهمان می‌گردد. البته باید این را هم اضافه کرد که انواعی از پرده‌های شید هستند که در پشت آن‌ها از فوم استفاده شده که همین مسئله باعث وارد نشدن نور به محیط می‌شود.

شما می‌توانید پرده‌های شید را با تنوع تصاویر مختلفی مثل منظره، آرم و لوگوی اطراف، تصاویر اشخاص و... سفارش داده و تهیه کنید. این تصاویر می‌توانند در هر دو سمت شید چاپ شوند. این نوع پرده‌ها می‌توانند هم به صورت دستی و هم با کمک ریموت کنترل بالا و پایین شوند. به همین دلیل است که می‌توان گفت، شید‌ها از بهترین نوع پرده‌ها برای خانه‌های هوشمند به شمار می‌روند.  شما می‌توانید پرده شید خود را به تنهایی و یا در ترکیب با سایر انواع پرده‌ها نصب کنید.


پرده زبرا چیست؟

پرده زبرا نوعی دیگر از پرده‌های کرکره‌ای هستند که به آن‌ها دبل رول هم می‌گویند. ساختار پرده‌های زبرا از جنس تور و پارچه است و به صورت بافت‌هایی راه راه طراحی می‌شوند. این نوع از پرده‌ها به صورت دو لایه هستند و بر روی هم قرار می‌گیرند. این نوع از پرده‌ نیز مانند شید‌ تنوع بالایی در رنگ، طرح و جنس دارد.

باید گفت که تولید و مونتاژ پرده‌های زبرا به صورت دوبل انجام می‌شود. این ویژگی بهره‌مندی از تکنولوژی باعث شده تا امکان سایه و روشن شدن پرده وجود داشته باشد. به طور کلی این نوع از پرده‌ها، قابلیت پرده‌های شید، رولی، پرده کرکره‌ای و همینطور پرده‌های توری را فراهم می‌سازد.

در پرده‌های زبرا شما با بالا و پایین کردن پرده می‌توانید مقدار نور دلخواه خود را از ده تا پنجاه درصد تنظیم کنید. علاوه بر این شما می‌توانید در صورت تمایل و نیاز، پرده زبرای خود را کاملا جمع و از نور کامل خورشید استفاده کنید. تمامی این ویژگی‌ها و کارایی‌ها با وجود آن که پرده زبرا تازه وارد بازار شده است باعث شده تا طرفداران زیادی را به خود جذب کند.

از دیگر ویژگی‌های پرده‌های زبرا می‌توان به کارایی فوق العاده و نمای منحصر به فرد، دوام و عمر بالا، نصب سریع و آسان، امکان نصب به صورت برقی با ریموت کنترل، تنوع بالای طرح‌های قابل اجرا، قابلیت رول شدن و تنظیم نور بدون حمع شدن پرده، قابلیت ایجاد هماهنگی بین پرده زبرا و محیط اطراف با انتخاب طرح و رنگ مناسب و قابلیت شست و شو  اشاره کرد.

در نهایت باید این نکته را هم اضافه کنیم که کنترل پرده‌های زبرا نیز به دو صورت و روش امکان پذیر خواهد بود. یکی از این روش‌ها روش دستی است که در آن با استفاده از زنجیر پرده می‌توانید نور محیط را تنظیم کنید. روش دیگر آن هم حالت موتوری با ریموت کنترل است که در آن سیستم ریموت کنترل مجهز به یک موتور الکتریکی ظریف و بسیار کوچک است که با کمک آن شما می‌توانید حتی از فاصله دور هم پرده زبرای خود را بالا و پایین کرده و محیط خانه و دکوراسیون منزل خود را سایه و روشن کنید. تمامی این کار‌ها به صورت اتوماتیک انجام خواهد گرفت. در چنین حالتی با استفاده از ریموت می‌توانید به راحتی از انواع حالت‌های پرده زبرای خود بهترین استفاده را داشته باشید و بنا به نیاز و علاقه خود نور محیط را کم و زیاد و کنترل کنید.


تفاوت شید و زبرا

بنابراین با توجه به تمامی این مسائل و ویژگی‌هایی که به صورت جداگانه و جزئی از پرده‌های زبرا و شید ذکر کردیم، می‌توان گفت که از مهم‌ترین تفاوت‌ شید و زبرا آن است که پرده شید قابلیت سایه روشن شدن ندارد و برای عبور نور فقط باز و بسته می‌شوند که این دقیقا ویژگی‌‌ پرده‌های زبراست. در پرده‌های زبرا شما می‌توانید نور محیط و خانه را بر حسب نیاز و به هر اندازه‌ای که مایل هستید کنترل کنید.


منبع: سایت ستاره