آیا میدانید طبع زردآلو چگونه است؟
بدن هر کس طبع مخصوص خود را دارد و بایستی هنگام مصرف مواد غذایی طبع آنها را با طبع بدن خود هماهنگ نمایید. در این صورت است که دچار مشکل نشده و از مصرف مواد غذایی لذت میبرید. زردآلو از آن دست میوههایی است که طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله قصد داریم شما را با طبع زردآلو آشنا نماییم. با ما همراه باشید.
طبع زردآلو چیست؟
طبع زردآلو سرد و تر است، بنابراین مصرف میوه زردآلو در افرادی که طبع بدن آنها گرم و خشک است مشکلی ایجاد نمیکند، چراکه طبع زردآلو با طبع بدن این افراد هماهنگ است. اما مصرف زردآلو در افراد با طبع سرد و تر ایجاد مشکل میکند. افرادی که دارای طبع سرد و تر هستند بایستی طبع زردآلو را برای سازگار نمودن با طبع بدن خود متعادل سازند. اما چگونه این کار را انجام دهند؟سرد مزاجان برای متعادل کردن طبع زردآلو میتوانند آن را با مواد غذایی گرم هماهنگ سازند تا در ترکیب با طبع سرد زردآلو مشکلی برای آنها ایجاد ننماید. از جمله مواد غذایی که میتوانند با زردآلو مصرف شوند زیره سبز، رازیانه و سکنجبین است. به این مواد غذایی که برای متعادل کردن طبع مواد غذایی دیگر استفاده میگردند، مصلح گفته میشود. البته مصرف زردآلو برای افرادی که دارای معده گرم بوده و عطش بالایی دارند خوب است و نیاز به مصلح ندارد.
فواید مصرف زردآلو
میوه زردآلو دارای مقادیر بالایی ویتامین B است. ویتامین B موجود در میوه زردآلو باعث شده است که این میوه بیماریهای عصبی را درمان و خستگی، فراموشی و بیخوابی را رفع نماید. همچنین به بهبود بیماران روحی و روانی کمک میکند.طبع زردآلو سرد و تر بوده و باعث میگردد حرارت درونی بدن کاهش یابد و عطش را رفع نماید.
میوه زردآلو میتواند اسید معده و صفرا را به راحتی دفع نماید.
میوه زردآلو به دلیل وجود پتاسیم بالا در خود فشار خون را تنظیم کرده و خون را از آلودگیها و پلاکها پاک میکند. همچنین خاصیت تنظیم کنندگی فشار خون به دلیل وجود پتاسیم در برگه زردآلو نیز وجود دارد.
میوه زردآلو برای قلیایی کردن بدن میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
برگه زردآلو میتواند عمل هضم غذا را راحت گرداند و باعث جلوگیری از یبوست شود.
میوه زردآلو و هسته شیرین آن با ویتامین C که دارند میتوانند از خونریزی لثه جلوگیری نمایند، اختلالات رشد کودکان را رفع نموده و بدن را تقویت کنند.
میوه زردآلو میتواند خون را تصفیه کرده و باعث باز کردن عروق شود.
میوه زردآلو با آهن موجود در خود میتواند برای درمان کم خونی استفاده شود.
میوه زردآلو میتواند التهاب معده را رفع نماید. به این نکته توجه داشته باشید که مصرف میوه زردآلو باعث نفخ معده میشود و مغز هسته آن میتواند نفخ معده را رفع کند؛ بنابراین میوه زردآلو را همراه با مغز هسته آن میل نمایید.
میوه زردآلو برطرف کننده التهاب مفاصل است. همچنین میوه زردآلو میتواند نرمی استخوان را رفع کرده و رماتیسم را بهبود بخشد.
میوه زردآلو با خواص ویتامین A موجود در خود میتواند برای بیماریهای چشم مفید باشد و بینایی را تقویت کند.
هسته زردآلو باعث تقویت قوای جنسی میگردد.
برگ زردآلو به صورت دم کرده میتواند اسهال را قطع و رفع نماید.
دم کرده برگ زردآلو برای تسکین درد گوش مفید است و میتوانید آن را در گوش خود بچکانید. همچنین صداهایی که در گوش میآید را رفع کرده و میتواند باعث رفع و درمان سنگینی گوش گردد.
روغن هسته میوه زردآلو پوست را نرم میکند.
دانستنیهایی درباره زردآلو
زردآلو درختی است که بلندی آن به ۶ متر میرسد. درخت زردآلو بومی مغولستان و ترکستان است و در چین گونههای وحشی آن وجود دارد. میوه زردآلو درشت، شیرین و بسیار خوش عطر و طعم بوده و به رنگ زرد روشن است. در داخل میوه زردآلو هستهای قرار دارد که مغز آن بادامی شکل با پوست نازک است که طعمی تلخ یا شیرین دارد. از میوه زردآلو، دانه زردآلو و برگ زردآلو میتوان استفاده نمود.
ترکیبات موجود در میوه زردآلو
گوشت میوه زردآلو دارای کربوهیدرات، پروتئین، چربی، آهن، فسفر، کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیوم، مس، کلر، فولیک اسید، اسید پانتونیک، بتاکاروتن و ویتامینهایی از جمله ویتامین C.، ویتامین A.، ویتامین B۱ و ویتامین B۲ است.
حرف آخر
با وجود اینکه طبع زردآلو سرد و تر است اما هرچه شیرینتر باشد، طبع آن نیز به سمت گرمی و تری میرود. هسته زردآلو نیز طبعی گرم و خشک دارد. مغزهایی که طعم تلخی دارند دارای مادهای به اسم آمیگدالین بوده و این ماده میتواند افراد را دچار مسمومیت نماید. هسته تلخ زردآلو همچنین دارای دو ماده سمی به نامهای اسید سیانیدریک و اسید پروسیک است که مصرف آن را خطرناک کرده است.منبع: سایت ستاره
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}