زردچوبه یک داروی اعجاب انگیز گیاهی
زردچوبه از معروف ترین و پر مصرف ترین ادویه هایی است که به عنوان چاشنی و طعم دهنده در اکثر غذاها مورد استفاده قرار می گیرد ترکیبات این ادویه پر خاصیت کورکومینوئید است که در بین آن ها کورکومین مهم ترین هست.
7 ویژگی زردچوبه که مانند دارو عمل می کند!
زردچوبه یکی از ادویه هایی است که بیش ازسایر ادویه ها مورد مطالعه قرار گرفته است. زردچوبه موضوع بیش از ۷۰۰۰ تحقیق بوده که توسط سازمان بین الملل سلامت منتشر شده است. دلیل محکمی برای آن وجود دارد : و آن اینست که این ادویه حتی در فرهنگهای بسیار قدیمی مورد استفاده قرار میگرفته .محققان میخواهند دلیل این خواص و فواید آن را بدانند .وضعیت سلامتی که زردچوبه درمان میکند مختلف است : از سرطان تا فشار خون بالا ، التهاب مفاصل ، افسردگی ، حفاظت از پوست در مقابل اشعه فرابنفش ، اختلالات شناختی.
بارزترین ترکیب موجود در زردچوبه که دارای خواص دارویی ودرمانی میباشد کورکومین است. این ترکیب یک آنتی اکسیدان قوی است و با مواد سم مبارزه میکند. زردچوبه یک ادویه چند کاره محسوب میشود که میتوان آن را به هر چیزی اضافه کرد . این ادویه طعم خاص و خوشایندی به غذا میدهد.
همانطور که میدانیم ثابت شده زردچوبه مانند دارو عمل میکند ، در حالیکه عوارض جانبی و هزینه داروها را ندارد.موارد زیر را چک کنید : اگر یک یا دو مورد از این موارد را مصرف میکنید، ممکن است سعی کنید به غذای خود زردچوبه اضافه کنید و داروهای زیان بار را کنار بگذارید.
ضد التهاب
در داروخانه ها داروهای ضد التهاب زیادی وجود دارد که پزشکان تجویز میکنند و یا بدون نیاز به تجویز پزشک میتوانید آنها را خریداری کنید مانند : سالینداک ، ناپروکسن ، سلکوکسیب ، تاموکسیفن ، فنیلبوتازون، و ایبوپروفن. زردچوبه از این داروها بهتر و یا مانند آنها عمل میکند. برای استفاده از خواص ضد التهاب زردچوبه ، آن را با فلفل ترکیب کنید تا فرازیستی آن را افزایش دهید : هرچه بیشتر در بدن بماند ، زمان بیشتری برای انتقال خاصیت ضد التهابی دارد.التهاب مزمن در بدن نشان از بیماری دارد، یکی از این بیماری ها سرطان است .ثابت شده زردچوبه از رشد و تکثیر تومور سرطانی جلوگیری میکند ، مخصوصا مغز ، پروستات و سرطان سینه.
آسپرین ( رقیق کننده خون)
هنگامی که آسپرین برای رقیق کردن خون مصرف شود ، حتی در دوز پایین (آسپرین بچه ) ، آسپرین میتواند سبب خراب کردن پوشش معده، وخیم تر کردن زخم معده، و اختلالات گوارشی شود. زردچوبه از انبوه شدن پلاکت ها که سبب ایجاد لخته خون میشود ، جلوگیری میکند.بجای استفاده از آسپرین بعنوان مسکن ، میتوان از زردچوبه که به اندازه آسپرین و یا سایر داروهای مسکن موثر است استفاده کرد.کورتیکواستروئید
بر طبق مطالعات انجام شده در چین ، کورکومین به همان اندازه دگزامتازون استروئید موثر است.درحقیقت ، کورکومین یک ضد التهاب و آنتی باکتریال فعال میباشد.لیپیتور یا آتورواستاتین
این دارو یک گروه از داروها است که برای کنترل کلسترول تجویز میشود.از آنجاییکه ثبت اختراع لیپیتور ، پرفروش ترین دارو برای کاهش کلسترول ، در سال ۲۰۱۱ منقضی شد. تعداد دادخواهی ها بر ضد کارخانه تولید کننده این دارو به هزاران مورد میرسد.لیپتور و سایر داروهای استتین ممکن است موجب کاهش لیپوپروتئین کم چگالی در خون شوند اما در بسیاری افراد بیماری های که در نتیجه آن ایجاد میشوند بدتر هستند: آلزایمر ، سرطان ، مشکل کلیوی ، و بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک ( بیماریهای عصبی فلج کننده ) . کلسترول خون به آسانی از طریق رژیم غذایی درمان میشود.
برای کنترل کلسترول ، کورکومین موجود در زردچوبه از تصلب شریان جلوگیری میکند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش میدهد. حتی مقدار کمی از کورکومین روزانه ، لیپوپروتئین کم چگالی و کلسترول کلی را کاهش میدهد.
متفورمین
بطور حتم از این خواص زردچوبه خوشتان می آید : در درمان دیابت ، کورکومین ۴۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ بار از متفورمین بهتر عمل میکند: با کاهش سطح گلوکوز خون در درمان دیابت موثر است.اگزالیپلاتین
کورکومین بخوبی این داروی شیمیایی ساخته دست بشر که تلفظ سختی دارد در درمان سرطان روده بزرگ عمل میکند .ممکن است کورکومین در رژیم های درمانی برای درمان سرطان روده بزرگ مفید باشد و در ترکیب با اگزالیپلاتین موجب افزایش تاثیر آن شود. و جالب این است که نویسندگان تحقیقات اشاره میکنند که کورکومین تاثیر دارو را افزایش میدهد.اگر کورکومین بهتر از دارو عمل میکند و عوارض جانبی هم ندارد چرا از دارو استفاده کنیم ؟
داروهای ضد افسردگی ( پروزاک ، فلوکساتین، و ایمیپرانین )
زردچوبه از پروزاک در درمان افسردگی تاثیر گذار تر است.کورکومین ممکن است از نظر کیفیت قابل اطمینان تر و موثر تر از داروها برای درمان اختلالات افسردگی ماژور (عمده ) میباشد بدون همزمان شدن با خیال خودکشی و یا اختلالات روانی.منبع: سایت راستینه
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}