چگونه متوجه بشویم گوشی نو است و یا کار کرده؟
امروزه یکی از ابزار های مهم و پیشرفته تکنولوژی، گوشی های هوشمند و تلفن همراه های جدید هستند. برای بسیاری از افراد این سؤال پیش می آید که آیا گوشی که با عنوان صفر و نو می خرند، واقعا صفر است یا این که قبلا از آن استفاده شده؟ در حقیقت چون گوشی های هوشمند جزء مهم ترین بخش زندگی انسان های امروزی شده اند، کیفیت و کارایی آن ها بسیار حائز اهمیت است. به همین خاطر، یکی از عواملی که برای خریداران گوشی های هوشمند اهمیت دارد، موضوع نوع و کار کرده بودن آن است.
روشهای تشخیص گوشی صفر از گوشی بازشده یا تعمیر شده
روشهای تست گوشی نو از گوشی تعمیری را میتوان به سه دسته: روشهای استفاده از کد، روشهای نرمافزاری و روشهای سختافزاری تقسیم کرد. البته تعمیر موبایل یک خدمت مثبت است. اما گاهی به انحراف کشیده میشود.راه اول: روشهای استفاده از کد
در این روش، شما میتوانید با گرفتن کدهای خاصی در گوشی خود، پی به نو یا دستدوم بودن آن، ببرید: در زیر به چند نمونه از کدها اشاره میکنیم:استفاده از کد #RTN##: برای انجام این کد بهتر است به ترتیب گفتهشده پیش بروید: ابتدا گوشی خود را باز کرده و وارد قسمت شمارهگیر آن شوید.
در صفحه نمایان شده، کد #786## را شمارهگیری کنید. نیازی نیست که قسمت شمارهگیری را فشار دهید.
گوشی شما باید به صورت خودکار وارد بخش RTN شود. در بخش ظاهرشده، گزینه VIEW را انتخاب کنید.
لازم به تذکر است که اگر کد#786## عمل نکرد از کد *#*#786#*#* استفاده کنید.
در صفحه RTN به سمت پایین حرکت کنید تا حالت Reconditioned ظاهر شود.
با انتخاب این حالت، به دو وضعیت مجاز میرسید: وضعیت YES یعنی اینکه، گوشی شما قبلا باز شده و تعمیری است و وضیعت NO که نشاندهنده نو و آک بودن گوشی میباشد.
البته این کد نمیتواند ارزش خدمات تعمیر موبایل را زیر سوال ببرد. تنها از سوءاستفاده جلوگیری میکند.
با گرفتن کد *#92702689# در شمارهگیر گوشی، میتوان فهمید که گوشی چه میزان کارکرده است.
توجه به این موضوع نیز میتواند مفید باشد که با گرفتن این کد در بعضی از گوشیهای هوشمند، میتوان تعداد دفعاتی که گوشی بازشده است را نیز ملاحظه کرد.
در این وضعیت ممکن است شما با این پیغام مواجه شوید:
Repaired : 0000000 یعنی اینکه تعمیر موبایل تاکنون صورت نگرفته است.
Repaired : 0000001 یعنی اینکه تاکنون یکبار تعمیر موبایل صورت گرفته است.
با گرفت کد *#0000# میتوان به نوع ورژن و تاریخ ارائه گوشی پی برد. اگر این تاریخ قدیمی باشد، نشاندهنده این است که گوشی شما نو نیست. به هرحال، تعمیر موبایل شامل گوشیهای قدیمیتر نیز میشود.
راه دوم: روشهای سختافزاری
در بدنه گوشی نباید آثار خش و آسیبدیدگی وجود داشته باشد. این علائم، خبر از دستدوم بودن یا تعمیر موبایل میدهند.پورت سیمکارت و رم نباید رنگ و رو رفته باشد.
اگر رنگ لنز دوربین و باتری گوشی تغییر کرده باشد، احتمالا گوشی در معرض آبخوردگی واقع شده است. با تعمیر موبایل میتوان مشکل آبخوردگی آنرا تا حدی اصلاح کرد.
گوشی نو باید دارای کابل شارژ و هدفون سالمی باشد. تست این قطعات را میتوان توسط لپتاپ انجام داد.
بوی گوشی یکی دیگر از راهها تشخیص نو بودن آن است. گوشیهای نو بوی آکی تندی دارند. اگر میزان این بو کم شده یا تغییر کرده باشد، خبر از این میدهد که تعمیر موبایل بر روی آن انجام شده است.
روش سوم: روشهای نرم افزاری
یکی از راههای نرمافزاری تست گوشی نو، چک کردن تم، بازی و رینگتون آن است.اگر بازی یا تم خاصی روی گوشی نصبشده باشد، نشان میدهد که گوشی شما، یا دستدوم بوده یا اینکه عملی از جنس تعمیر موبایل بر روی آن انجامشده است.
زنگ گوشی نیز میتواند نشاندهنده این باشد که قبلا تعمیر موبایل بر روی آن صورت گرفته است.
اصولا زنگهای گوشی حالت خاصی دارند و از میان زنگهای پیشفرض شرکت سازنده آن انتخاب میشوند.
گوشی را چند بار روشن و خاموش کنید. اگر گوشی نو باشد، نباید میزان شارژ آن کم شود.
اگر تعمیر موبایل بر روی آن صورت گرفته باشد، باتری گوشی تاحدی کمتر یا حتی بیشتر از میزان اولیه نشان میدهد.
وجود نرم افزارهای غیرعادی در گوشی نشان دهند تعمیری بودن یا دستدوم بودن آن دارد.
اصولا نرمافزارهایی که بر روی یک گوشی نصب میشوند کاملا مشخص بوده و بیشتر مربوط به خود گوشی هستند. تعمیرکاران هنگام تعمیر موبایل، ممکن است نرم افزار خاصی را بر روی آن نصب نمایند.
ودر پایان
در این مطلب به نحوه تشخیص گوشی نو از کارکرده پرداختیم. با توجه به نکاتی مثل بررسی جعبه، شناسه IMEI و بررسی ظاهر گوشی و البته خرید از فروشگاه معتبر، میتوان تا حد خیلی زیادی از نو بودن گوشی مطمئن شد. در صورتی که شما نیز روش دیگری برای تشخیص گوشی نو از تعمیری میشناسید، حتما در بخش نظرات آن را با ما بهاشتراک بگذارید.منابع
https://tamiratemobile.comhttps://www.plaza.ir
https://viraservice.com
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}