ارزش غذایی انار در 100 گرم

مقدار 100 گرم
انرژی 83 کیلوکالری
کربوهیدرات 18.70 گرم
پروتئین 1.67 گرم
چربی 1.17 گرم
آب 77.93 گرم
فیبر 4.00 گرم
قند 13.67 گرم
کلسترول 0.00 میلی گرم
 

ویتامین های موجود در انار در 100 گرم  

ویتامین 100 گرم
ویتامین A 0.00 میکروگرم
ویتامین D 0.00 میکروگرم
ویتامین E 0.60 میلی گرم
ویتامین K 16.40 میکروگرم
ویتامین C 10.20 میلی گرم
تیامین (B1) 0.07 میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) 0.05 میلی گرم
نیاسین (B3) 0.29 میلی گرم
کولین (B4) 7.60میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) 0.38 میلی گرم
ویتامین B6 0.08 میلی گرم
فولات (B9) 38.00میکروگرم
ویتامین B12 0.00 میلی گرم
 

مواد معدنی موجود در انار در 100 گرم

ماده معدنی 100 گرم
کلسیم 10.00 میلی گرم
آهن 0.30 میلی گرم
منیزیم 12.00 میلی گرم
فسفر 36.00 میلی گرم
پتاسیم 236.00 میلی گرم
سدیم 3.00 میلی گرم
روی 0.35 میلی گرم
مس 0.16 میلی گرم
منگنز 0.12 میلی گرم
سلنیم 0.50 میکروگرم
 

انار برای چه کسانی مفید یا مضر است؟

 
دوران بارداری و جنین
مصرف انار در دوران بارداری به طور کلی ایمن و مفید است. این میوه غنی از مواد مغذی مانند فولات، پتاسیم، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است که به توسعه جنین، هیدراتاسیون بدن و حفظ سلامتی عمومی کمک می‌کند. همچنین در جلوگیری از مشکلات گوارشی، تقویت سیستم عصبی جنین و حفاظت از DNA موثر است. با این حال، مصرف زیاد انار می‌تواند منجر به مشکلاتی همچون چاقی یا انقباضات زودرس شود. بنابراین، با توجه به میزان و نوع مصرف، انار می‌تواند در حفظ سلامت مادر و جنین نقش مهمی ایفا کند.
 
درمان کبد چرب
انار یکی از میوه هایی محسوب می شود که برای کبد بسیار مفید است. دانه های انار علاوه بر خواص ضد التهابی، دارای انواع آنتی اکسیدان های بسیار قوی می باشد و به همین دلیل باعث پاک سازی و سم زدایی کبد می شود. ضمن اینکه مصرف انار در یک رژیم غذایی صحیح می تواند به درمان بیماری های شایع کبدی مثل کبد چرب نیز کمک کند.
 
تقویت سیستم ایمنی
برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی باید مواد غذایی مصرف کنید که دارای ویتامین C باشند. انار دارای مقادیر غنی از ویتامین C می باشد، علاوه بر این انار دارای انواع آنتی اکسیدان های قوی می باشد که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک شایانی می کند.
 
درمان آکنه و جوش صورت
انار یکی از میوه هایی است که برای درمان انواع جوش ها بسیار مناسب است. خواص ضد میکروبی و ضد التهابی انار باعث می شود که علاوه بر اینکه بتوانید از ایجاد جوش و اکنه جلوگیری کنید، می توانید برای درمان انواع جوش و آکنه نیز از مصرف موضعی انار استفاده کنید.
 
بهبود دستگاه گوارش
برای سلامت و بهبود عملکرد دستگاه گوارش به مواد غذایی نیاز است که دارای فیبر فراوان باشند. انار دارای مقادیر غنی از فیبر می باشد و به همین دلیل علاوه بر اینکه به هضم غذا کمک می کند، باعث می شود که مشکلات و اختلالت معده نیز کاهش یابد. علاوه بر این انار دارای خواص ضد التهابی بسیار قوی نیز می باشد که به همین دلیل می تواند از بیماری هایی مثل کولیت روده نیز کمک کند. ضمنا مصرف انار می تواند به طور کلی به سلامت دستگاه گوارش کمک شایانی کند.
 
افزایش رشد مو
مصرف انار به صورت موضعی بر روی پوست سر می تواند به رشد موهای سر کمک کند. انار حاوی مقادیر غنی از مواد مغذی می باشد که به همین دلیل به تقویت ریشه موها و روند افزایش رشد موها کمک شایانی می کند.
 
درمان کم خونی
انار به دلیل اینکه دارای مقادیر غنی از آهن می باشد می تواند به درمان کم خونی کمک شایانی کند. علاوه بر این مصرف انار باعث می شود که جریان خون در بدن بهبود یابد و علائم کم خونی مثل خستگی و ضعف نیز از بین برود.
 
لاغری و کاهش وزن
یکی از دلایلی که انار می تواند به کاهش وزن کمک کند کنترل اشتها می باشد و از این طریق باعث می شود که از پرخوری جلوگیری شود. علاوه بر این انار هیچگونه کلسترول و چربی اشباع شده ای ندارد و فیبر رژیمی موجود در انار به دفع سموم و چربی های بدن کمک می کند.
 
جوان سازی پوست صورت
برای جوان سازی پوست به مواد غذایی نیاز است که به افزایش تولید کلاژن و آلاستین کمک کنند. انار به دلیل وجود ویتامین C ، انواع آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها به افزایش تولید کلاژن و آلاستین کمک می کند و به همین دلیل به جوان سازی پوست و رفع چین و چروک های پوست کمک می کند.
 

مضرات انار

 
کاهش شدید فشار خون
افزادی که دارای فشار خون پایین هستند، و کسانی که دارای فشار خون بالا هستند و برای کاهش سطح خون خود دارو مصرف می کنند باید در مصرف انار زیاده روی نکنند. مصرف بیش از حد انار باعث می شود که سطح فشار خون کاهش شدید داشته باشد.