ر


ميگرني‌ها قرص ضدبارداري نخورند!


 





 
عمده محدوديت‌ها در انتخاب و استفاده از روش‌هاي پيشگيري از بارداري به روش‌هاي خانم‌ها برمي‌گردد. بديهي است اگر آقايي مشکل قلبي،‌ديابت، ميگرن و هر بيمار ديگري داشته باشد، بدون هيچ نگراني از تداخل روش با پيشرفت بيماري‌اش يا نوع دارويي که استفاده مي‌کند، مي‌تواند از کاندوم استفاده کند.
منطقي است در خانم‌هايي که منع مصرف قرص پيشگيري از بارداري دارند، همسران‌شان روش مطمئن و خوب کاندوم را انتخاب کنند چون اين خانم‌ها با مصرف قرص مشکل‌شان تشديد خواهد شد. مبتلايان به ميگرن از اين جمله‌اند. (البته مقصود ما از مبتلا به ميگرن يا هر بيماري ديگر کسي است که با نظر پزشک متخصص، شناخته شده باشد نه اينکه خودش مارک يک بيماري را به خود بزند) در سردردهاي عروقي که سر دسته آنها ميگرن است، منع مصرف قرص وجود دارد.
اين گروه نيز در زمره مشکلات عروقي و قلبي قرار دارند که نبايد قرص بخورند چون امکان دارد مشکل آنها را بيفزايد. حتي علاوه بر بيماران قلبي، ما به خانم‌هاي سيگاري نيز توصيه مي‌کنيم قرص ضدبارداري نخورند.

از آنجا که خانم‌هاي سيگاري در معرض ابتلا به بيماري‌هاي قلبي هستند (سيگار به جدار عروق آنها آسيب مي‌رساند) توصيه مي‌شود سيگارشان را قطع کنند تا سلامت آنها به عنوان يک زن و يا مادري در آينده نزديک به مخاطره نيفتد. ضمنا تاکيد مي‌کنيم به خاطر سيگاري بودن‌اش منع مصرف قرص ضدبارداري دارد. شايان ذکر است که هر خانمي که منع مصرف قرص ضدبارداري دارد، از روش تزريق آمپول سه ماهه نيز نمي‌تواند استفاده کند.پس در مبتلايان به ميگرن روش پيشگيري از بارداري که توصيه مي‌شود بهره‌گيري از روش مردانه است. در روش‌هاي زنانه هم استفاده از آي‌يو‌دي بلامانع است زيرا مکانيسم اثر آيودي فقط در خود رحم است و مشکلي ايجاد نمي‌کند.
منبع:www.salamat.com