6 نکته طلايي


 





 
1 به آنهايي که نمي‌توانند به آساني با ديگران ارتباط برقرار کنند، توصيه مي‌شود از طيف‌‌هاي مختلف رنگ زرد در اتاق و محل کارشان استفاده کنند. دکوراتورها معتقدند اين رنگ انرژي زيادي در افراد ايجاد مي‌کند و باعث برقراري ارتباطي راحت‌تر و صميمي‌تر با ديگران مي‌شود.
2 اگر به افسردگي مبتلا هستيد، پيشنهاد دکوراتورها اين است که براي مدتي يکي از ديوارهاي خانه يا محل کارتان را به رنگ زرد در بياوريد. اين رنگ تحريک‌کننده سيستم عصبي است و در درمان افسردگي‌هاي عصبي مي‌تواند کمک‌کننده باشد.
3 دکوراتورها استفاده از اين رنگ و طيف‌هاي متفاوت آن را به افراد پر جنب و جوش و عصبي كه تيروييد پركار دارند و دچار حمله‌هاي عصبي مي‌شوند و نيز به افرادي که فشار خون بالا دارند، توصيه نمي‌کنند.

4 رنگ زرد مي‌تواند ذهن را تحريک‌ کند و بنابراين مي‌تواند يکي از بهترين گزينه‌ها براي اتاق مطالعه يا درس‌‌باشد. ولي قرار گرفتن طولاني‌مدت در معرض اين رنگ ممکن است حالاتي مانند عدم تمرکز و تحرک زياد در افراد ايجاد کند.
5 دکوراتورها ضمنا هشدار مي‌دهند که استفاده نابه‌جا از اين رنگ مي‌تواند احساس انزواطلبي و جدايي از اجتماع و مردم را در بعضي افراد به وجود آورد.
6 اگر به‌طور ناخودآگاه از اين رنگ لذت مي‌بريد و دوست داريد در فضاي اطراف‌تان اين رنگ وجود داشته ‌باشد، بهتر است در کنار اين رنگ از رنگ بنفش که مکمل‌ آن است، استفاده‌کنيد. در اين صورت، فضايي کاملا مناسب و متعادل خواهيد داشت. همچنين با استفاده از رنگ مکمل در کنار رنگ زرد مي‌توانيد از برخي عوارض ناشي از قرار گرفتن در معرض اين رنگ که در طولاني‌مدت ايجاد مي‌شود، جلوگيري کنيد.
منبع:http://www.salamat.com