ساخت يك سايت با استفاده از Google Sites (قسمت دوم)


 





 
6- در قسمت Sharing در صفحه مدیریت، مي‌توانید سطح دسترسی به سایت را تنظیم كنيد. سایت‌ها مي‌توانند به صورت عمومی (برای تمام بازدیدکنندگان) و اختصاصی (برای افرادی خاص) مورد استفاده قرار گیرند. همچنین مي‌توانید افرادی را به سایت خود به عنوان مالک، همکار یا بازدید کننده دعوت كنيد. برای دعوت افراد از هر آدرس ايميلي مي‌توانيد استفاده كنيد. مالکان و همکاران مي‌توانند در امر توسعه و تغییر محتوای سایت همکاری داشته باشند.

7- برای ویرایش محتوای صفحات باید دکمه Edit This Page را در بالای صفحات شرد. در این حالت، امکان ویرایش متن‌های موجود در صفحات فراهم خواهد شد. برای متن‌های مذکور مي‌توانيد از خدمات قالب‌بندی پیشرفته استفاده كرده و در صورت نیاز به محتوای HTML صفحه دسترسی پیدا كنيد. با کلیک روی منوی Table و گزینهInsert Table مي‌توانيد جدول‌هاي دلخواهی به صفحه اضافه كنيد.

8- پس از اضافه كردن یک جدول، مي‌توانيد از طریق منوی Insert، اِلِمان‌های پیشرفته‌ای به صفحه اضافه كنيد. این المان‌ها شامل مواردی از تگ‌های استاندارد HTML، عناصر استاندارد خدمات گوگل مانند اسناد Spreadsheet از خدمات Google Docs و همچنین گجت‌های سودمندی که به نوعی با محتوای سایت درارتباط هستند، مي‌باشد. پس از انتخاب هر عنصر، یک پنجره برای انتخاب داده‌های مربوط نمایش داده خواهد شد.

9- در صورتی که از منوی Insert عنصر Google Maps را انتخاب كنيم، پنجره‌ای مطابق این تصویر به نمایش در‌مي‌آید که در آن مي‌توانيد به‌سرعت در نقشه جست‌و‌جو کرده و محل خاصي را برای نمایش پیش فرض در سایت انتخاب كنيد. همچنین، کاربر در صورت تمایل مي‌تواند از داده‌های My Maps که قبلاً در سرویس نقشه‌های گوگل ذخیره کرده است، برای نمایش در وب استفاده كند.

10- در ادامه چند المان مختلف به صفحه اصلی سایت اضافه‌مي‌كنيم. یکی از این عناصر یک فایل Spreadsheet است که قبلاً در خدمات اسناد گوگل ایجاد شده و دیگری، یک آیتم تقویم از خدمات Google Calendar است. تصویر روبه‌رو تنظیمات مربوط به آیتم تقویم گوگل را قبل از اضافه‌شدن به صفحه اصلی نشان مي‌دهد. علاوه‌بر طول و عرض این آیتم، نوع تعامل آن و عنوان سفارشی آن نیز قابل تنظیم است.


منبع:ماهنامه شبکه
ارسال توسط کاربر محترم سایت :hasantaleb