دفاع مقدس در جبهه صفر و یک


 





 

حزب الله سایبر به دنبال چیست؟
 

چندی قبل؛ دویچه وله در پایگاه خبری خود از اعلان موجودیت جنبشی با عنوان حزب الله سایبری، به شدت اظهار نگرانی کرد و در تحلیلی با این مضمون نوشت:
ایران در پی آماده سازی لشگری است که به صورت سایبری، قصد تخاصم داشته و نام حزب الله را برای خود برگزیده اند. هک و نفوذ به سیستم های اطلاعاتی و امنیتی، شاید تنها یکی ازماموریت های حزب الله سایبر باشد.
این تحلیل و گمانه زنی، مسوؤلان را به اظهار نظرات متفاوتی وادار ساخت. عده ای به شدت آن را تکذیب کردند و گفتند ایران چنین لشگری ندارد. عده ای دیگر با نگاهی جامع، این دلهره غرب را جهت دهی کرده و گفتند: هر کس در ایران و هر گوشه عالم، به آرمان های اسلام پایبند باشد، حزب الله است و حزب الله نیازی به سازماندهی دولتی ندارد تا آن را تنها به ایران منتسب بدانیم. علاوه بر این که مهم ترین بحث در جنبش حزب الله سایبری؛ بحث امنیت شبکه است. موضوعی که توسط جاسوسان بیگانه، بارها باعث لطمات جبران ناپذیری شده است.
اما واقعا حزب الله سایبر؛ چه کسانی هستند؟
سهیل کریمی به عنوان سخنگوی این جنبش می گوید:
حزب الله، دارای چنان مفهوم جهان شمولی است که حتی ذکر این نام، به خصوص در فضای بین الملل؛ نگاه های جامعه جهانی را به سوی خود جلب می کند. این عنوان؛ لقب تمام کسانی است که مکتبی هستند و به آرمان های اسلام اصیل تقیدی ویژه دارند. حتی در زمان طاغوت؛ به قشر مذهبی؛ حزب اللهی اطلاق می شد و امروز هم با توجه به فعالیت همه جانبه حزب الله لبنان در عرصه منطقه ای و فرامنطقه ای؛ حساسیتی خاص روی این اسم وجود دارد.
با این تفاصیل؛ بدیهی است که برای تأثیر حداکثری در تمامی ابعاد؛ باید حضوری حداکثری داشت. فضای سایبر یکی از این ابعاد است که با توجه به ضریب نفوذ غیرقابل باور به خصوص در اذهان عمومی جهان؛ برای حضور و اثربخشی در آن؛ باید به طور سازماندهی شده برنامه ریزی صورت می گرفت.
از طرفی دولتی شدن فعالیت ها، شائبه های بسیاری را طی سال ها به وجود آورده بود. بنابراین با همفکری دوستانی که در فضای مجازی، دغدغه های ارزشی داشتند؛ جمعی را با عنوان حزب الله سایبر تشکیل دادیم و اعلان موجودیت خودمان را در همایش ماه مبارک رمضان با محوریت امنیت شبکه، رسانه ای کردیم.

¤ بیداری سایبری؛ ریشه انقلاب های مردمی
 

گاهی فکر می کنی دفاع مقدس و پایداری؛ همانی بود که در 8سال جنگ تحمیلی رخ داد و مابقی چیزها؛ هر چه هست از آن فضا خارج و مولود شرایط و موقعیت های جدید است. فرقی هم نمی کند آنچه در حال وقوع است؛ در کدام نقطه اتفاق بیفتد: لبنان؛ بالکان؛ کشمیر؛ پاراچنار؛ چین؛ بحرین؛ ترکیه و ....
ولی اگر به اینترنت سری بزنی؛ به راحتی متوجه می شوی آنچه در حال انجام است؛ همه ریشه در مفاهیم عمیقی دارد که بر اساس فرموده مقام معظم رهبری مانند گنجی است که باید استخراج شود و دیگران از ما در استخراج گوهر های ناب آن؛ پیشی گرفته اند.
کریمی که به عنوان خبرنگار و مستند ساز، سابقه حضور در بسیاری از کشورهای انقلابی را دارد؛ در باره بیداری اسلامی می گوید: وقتی از حزب الله سخن به میان می آید؛ یک ایدئولوژی فکری و یک روند منظور است نه چند شخص خاص در نقطه ای خاص از نقشه جغرافیایی و یکی از مهمترین نقاط حضور؛ اینترنت است.
کاربرهای حرفه ای؛ از ضریب نفوذ فیس بوک به عنوان یک شبکه اجتماعی قدرتمند در فضای مجازی، اطلاع کامل دارند. زمانی که ما در فیس بوک صفحه ای با عنوان جبهه پایداری بحرین راه اندازی کردیم؛ روز 14فوریه را روز خشم بحرین نام گذاری کردیم و کارهای تبلیغاتی و روزآمد کردن این صفحه را خود مردم از بحرین پیگیری کردند. امروز خوشحالم که با افتخار اعلام کنم اولین جرقه انقلاب بحرین از همان 14 فوریه با تقدیم 4 شهید در این روز رقم خورد. هر چند این روزها دسترسی انقلابیون در بحرین به اینترنت کاملاً محدود شده است؛ ولی تاثیری که این فضا برای ابراز خشم عمومی مردم داشت؛ بی نظیر است.
البته هر اقدامی در این مسیر؛ هزینه های خاص خود را نیز دارد. من به شخصه بعد از 8ساعت از راه اندازی صفحه حزب الله سایبر در فیس بوک؛ پیامی از مدیر سایت دریافت کردم که دسترسی شما مسدود شد!
خود این کار؛ یعنی آنها به اندازه ای از عنوان حزب الله می ترسند که حتی حاضر نیستند اسمی از آن در شبکه وجود داشته باشد.

¤ حزب الله جهانی
 

ترکیه؛ کشوری با قانون اساسی لائیک و مردمی مسلمان است که حتی حق نداشته اند در مجامع دولتی؛ پوشش اسلامی داشته باشند. اما چه کسی می داند این مسلمانان حنفی مذهب؛ بهترین سازندگان کلیپ در موضوعات شهدا و امام راحل هستند و کلیپ های ساخته شده توسط آنها، بیشترین تعداد دانلود را در پربازدید کننده ترین سایت کلیپ مانند یوتیوب دارد؟
افغانستان؛ کشوری که همه نام آن را در کنار طالبان می شناسند؛ دارای چنان کاربران حرفه ای در شبکه جهانی اینترنت است که اگر رصدی کوتاه حتی در وبلاگ ها و سایت های ارزشی آنها کنی؛ این تعداد و این حضور فراگیر؛ تو را به تعجب وادار می کند. البته ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که بالاترین سرعت و پهنای باند در خاورمیانه، متعلق به افغانستان است!
پاکستان، یکی از پرجمعیت ترین کشورهای منطقه محسوب می شود. در این میان؛ بیش از 40 میلیون پاکستانی شیعه هستند. ولی آنچه در پاکستان دل هر انسانی را به درد می آورد؛ کشتار فجیع مردم بی گناه پاراچنار است. مردمی که تنها جرمشان؛ حمایت از جمهوری اسلامی ایران است.کشتاری که ایرانیان در رسانه های گروهی و رادیو تلویزیون، چیزی از آن نمی بینند و بالعکس، در فضای مجازی، به اندازه ای چشمگیر است که گاهی از این مظلومیت؛ احساس شرم می کنی.
سهیل کریمی در مورد مردم پاراچنار می گوید: در شبکه های مجازی؛ مدت ها قبل صفحه ای با عنوان مدافعان پاراچنار راه اندازی کردیم. این روزها به اندازه ای خود مردم پاراچنار برای روشن کردن اذهان جامعه جهانی حضور دارند که حتی این صفحه نیز از کنترل و اداره ما خارج شده و بیشتر گزاره های آن به زبان انگلیسی و یا اردو نوشته می شود. این جاست که وقتی رسانه ای برای فریاد زدن نداشته باشی؛ از این طریق می توانی ناله های یک امت زجر کشیده را با ابزاری که خود این ستمگران ساخته اند؛ به گوش جهانیان برسانی.

¤ چه باید کرد؟
 

پرچمی که حزب الله سایبری برافراشته است؛ علمی سنگین است که به فرموده امام علی علیه السلام جز اهل صبر و بصیرت نمی توانند به دوش گیرند(لا یحمل هذا العلم لا اهل البصر و الصبر)
در این میان تقوای حرفه ای؛ عاملی تاثیرگذار برای پیشبرد اهداف است. برنامه ریزی مدون و پیگیری مداوم در کنار روزآمدی موضوعات و موج آفرینی های به موقع از این جنبش لشگری موفق خواهد ساخت. لشگری که در دل دشمنان اسلام رعب و وحشت ایجاد کرده و باعث سرافرازی مومنین باشد.
منبع:روزنامه کیهان
ارسال توسط کاربر محترم سایت : mosaieb_kh