معرفی خودرو: بی ام و X3-35i


 





 
بعضی شاسی بلندها در بازار خودروی ایران از وجه خاصی برخوردارند و بیشتر از سایرین دید مثبت نسبت آنها وجود دارد. دلیل آن مشخص نیست ولی مطمئنا برند و قیمت بالایشان در این نوع نگاه بی تاثیر نبوده؛ به عنوان مثال تویوتا پرادو و لندکروز، نیسان مورانو، ب ام و X3 و X6 نمونه ای از این SUVها هستند.

ب ام و X3 از بدو ورودش به کشور همه نگاه ها را به سوی خودش جلب کرد و باتوجه به قیمت بالایش که هرکسی توانایی خریدش را نداشته به نوعی خودرویی اشرافی به حساب می آمد. حدود یک سالی از معرفی نسل جدید X3 می گذرد که پای این SUV جمع و جور به ایران باز شد که در طراحی و عملکرد نسبت به نسل قبلی کاملا بهبنوند یافته است. نگاهی به مشخصات فنی مدل x3-35i می اندازیم که با قیمت 250 میلیون تومان در نمایندگی ها به فروش می رسد.

فنی
 

موتور این شاسی بلند 1900 کیلوگرمی، 3000 سی سی حجم دارد که می تواندن نهایتا 301 اسب بخار قدرت را برای راننده خوش اقبالش فراهم کند. پشت فرمان این خودروی شش سیلندر می توانید تا سرعت 245 کیلومتر بر ساعت را گاز دهید و در رقابت با سایر خودروها روی شتاب 7/5 آن حساب باز کنید.

درمورد گیربکس هم بد نیست بدانید که مدلی هشت دنده به صورتا توماتیک تیپ ترونیک وظیفه انتقال قدرت به هر چهار چرخ را برعهده دارد. باک این آلمانی گنجایش 67 لیتر بنزین را دارد و مصرف سوختش متوسط ولی بهینه است؛ چراکه اشتهایش در سیکل ترکیبی با وجود موتور شش سیلندر به 8/8 لیتر در هر 100 کیلومرت می رسد.

نمای ظاهری
 

همانطور که از بی.ام.و انتظار می رود این بار هم با طراحی ساده ولی اصولی و زبیا طرفیم؛ مثل همیشه جلوپنجره دوتکه این آلمانی خودنمایی می کند و چراغ هایی با فرم ساده به همراه سپر عضلانی تکمیل کننده بخش جلویی هستند.
بخش عقب خودرو جذابیت بیشتری دارد و فرم معروف دوتکه چراغ های X3 همراه با شیب خاص گلگیر، زیبایی خاصی را به این قسمت بخشیده. ضمن اینکه منحنی مشکی رنگ روی سپر عقب به خصوص در رنگ های روشن به خصوص سفید، به هارمونی بیشتر خودرو کمک کرده است. در کل می توان گفت طراحی بی ام و x3-35i از هرگونه اغراق و خودنمایی به دور است و رضایت اکثر بی.ام.و سواران را جلب می کند.

تجهیزات ایمنی و امکانات
 

از تجهیزات نصیب شده روی بی.ام.و x3-35i می توان به سیستم کنترل پایداری DSC، کیسه های ایمنی هوا، تنظیم برقی صندلی ها همراه با حافظه، سانروف برقی، پدال های تعویض دنده روی فرمان، روشن و خاموش شدن خودکار خودرو در ترافیک، سیستم نشان دهنده اطلاعات ترافیک، سیستم های تماس با اورژانس و اطلاعات خودرو، کروز کنترل، نشان دهنده اطلاعات سرعت و اطلاعات ترافیک روی شیشه جلوی راننده، چراغ های گردان سر پیچ و تنظیم شدن خودکار نور چراغ ها با سرعت خودرو اشاره کرد.
منبع:برترینها
ارسال توسط کاربر محترم سایت :king007