رابطه شخصيت و اس ام اس


 






 
شايد براي تان جالب باشد بدانيد چه نوع پيامک هايي توسط چه شخصيت هايي فرستاده مي شود. تحقيقات روان پزشکي نشان داده است که:
1. کساني که پيام هاي پرخاشگرانه، تهديد آميز يا شوخي هاي زننده ارسال مي کنند و به نوعي ايجاد مزاحمت مي کنند، صفات شخصيتي ضد اجتماعي يا غير اجتماعي دارند.
2. افرادي با صفات شخصيتي پارانوييد (بد گمان) عموماً ترجيح مي دهند پيامک نفرستند، زيرا مي ترسند عليه خود آنان مورد استفاده قرار گيرد.
3. کساني که گاهي پيامک هاي عاشقانه و دوستانه و گاهي پيامک هاي حاکي از نفرت و بي مهري ارسال مي کنند و به طور کلي هميشه بين دو قطب متفاوت نوسان دارند، احتمالاً شخصيتي مرزي دارند.
4. افرادي با صفات شخصيتي وسواسي، پس از دودلي ها و صرف وقت زياد و ويراستن مکرر در مکرر ممکن است پيامکي را ارسال کنند، اما سپس دچار نگراني مي شوند که مبادا پيامک آنان نرسيده باشد. بنابراين پيامک را دوباره و سه باره ارسال مي کنند و حتي ممکن است تلفني بپرسند که پيامک شان رسيده يا نه! و پس از اطمينان از رسيدن پيامک دچار اين نگراني مي شوند که آيا گيرنده پيامک متوجه منظور آنان شده است يا نه.
5. برخي افراد انتظار دارند مرتباً به وسيله پيامک از آنان احوالپرسي شود و مورد تحسين و تشويق قرار گيرند و اين موضوع سبب احساس شادي پيش از حد در آنان مي شود. اما اگر روزي پيامکي دريافت نکنند. يا مورد تشويق و ستايش قرار نگيرند، به شدت افسرده مي شوند. اين ويژگي در افراد خود شيفته زياد ديده مي شود.
6. افراد مانيک (شيدا) و هيپوماتيک (نيمه شيدا) ممکن است در يک روز صدها پيامک به آشنايان ارسال کنند و گاهي شب ها هم اين کار را ادامه مي دهند و عموماً هم پيام آنان را شوخي هاي نامناسب تشکيل مي دهد.
7. فردي که از ارتباط با ديگران مي ترسد، مي کوشد با ارسال و دريافت پيامک به نوعي «شبه ارتباط » نايل شود و بر احساس ترس و عدم کفايت خويش غلبه کند. وي ممکن است به اين کار اعتياد هم پيدا کند.
منبع: نشريه راه موفقيت، ش 22.