زردآلو، ميوه اي مقوي و مغذي


 






 
زردآلو يکي از مقوي ترين ميوه هاست. تصور مي شود که اين ميوه حدود4000 سال قبل در کشور چين پرورش داده شده است. زردآلو، سرشار از ترکيبات مغذي گوناگون، قند طبيعي، ويتامينA و کلسيم است. همچنين منبع سرشاري از ويتامين هاي گروه B و ويتامين C است. مغز هسته زردآلو نيز غني از پروتيئن و چربي است و خواص ديگر مغزهاي خوراکي را دارد.
*زردآلو مليني مفيد و ملايم است و از اين رو در درمان يبوست اثر زيادي دارد. افرادي که از يبوست مزمن رنج مي برند، اگر روزانه شش تا هشت عدد زردآلو بخورند به نتايج مطلوبي دست مي يابند.
*زردآلود واکنشي قليايي در دستگاه گوارش ايجاد مي کند. از اين رو اگر قبل از هر وعده غذايي اصلي خورده شود، به درمان سوء هاضمه کمک مي کند. مارمالاد زردآلو نيز در درمان سوءهاضمه عصبي مؤثر واقع مي شود.
*زردآلو بهترين و مؤثرترين درمان براي کم خوني است. به اعتقاد متخصصان، در صورت مصرف زردآلو به مقداري کافي توليد هموگلوبين در بدن افزايش پيدا مي کند. *آب زردآلو تازه مخلوط با عسل يا گلوکز در پايين آوردن تب بسيار مؤثر واقع مي شود. اين نوشيدني، عطش را بر طرف کرده و باعث دفع سموم از بدن مي شود. همچنين از طريق تأمين ويتامين ها و مواد معدني مورد نياز بدن، به تقويت قوه بينايي، معده، کبد، قلب و دستگاه عصبي کمک مي کند.
*آب تازه برگ زردآلو در درمان بيماري هاي پوستي مؤثر است. براي رفع خارش هاي پوستي، اگزما و آفتاب سوختگي، مي توان مقداري از آن را به طور مستقيم بر روي پوست استعمال کرد.
منبع: نشريه راه زندگي-ش288