نظام مراقبت عفونت‌هاي بيمارستاني(6)


 





 

راهنماي تكميل فرم شماره 1- بيماريابي
 

1. اين فرم توسط تيم كنترل عفونت هر بيمارستان تكميل مي‌شود و به كميته كنترل عفونت بيمارستان ارائه مي‌شود.
2. بيماريابي براساس تعاريف سيستم NNIS و طبق الگوريتم تشخيص عفونت بيمارستاني براي چهار عفونت اصلي انجام مي‌شود كه بر اين اساس پرستار كنترل عفونت علاوه بر ويزيت و مشاهدات خود، گزارش‌هاي روزانه بيماران را از سرپرستار بخش‌ها و نتايج كشت‌هاي روزانه را از سوپروايزر آزمايشگاه دريافت مي‌كند و در صورت مشكوك شدن به عفونت بيمارستاني پيگيري‌هاي بعدي را با حضور پزشك كنترل عفونت براي تطبيق شرايط بيمار با تعاريف استاندارد NNIS انجام مي‌دهد مدت زمان تكميل فرم از زمان مشكوك شدن به عفونت تا تاريخ ترخيص يا فوت بيمار ادامه مي‌يابد.
3. سن بيماران را به روز، ماه و سال بنويسيد ذكر سن بيماران به روز در نوزادان و به ماه در كودكان زير دو سال اهميت دارد. بالاي دو سال ذكر آن به سال كفايت مي‌كند.
4. وزن بيماران در دوره نوزادي به گرم و در مراحل بعد به كيلوگرم ثبت شود.
5. در بيماري مزمن زمينه‌اي يك يا چند حالت زير ذكر شود: ديابت، فشار خون، نقص‌ايمني، چاقي، آسم، برونشيت و سل.
6. در تغيير بخش بستري كننده بيمار به ترتيب زماني اسامي بخش‌ها را ذكر كنيد.
7. براي هر چهار عفونت علائم و نشانه‌هاي آن فهرست شده است با معاينه و مطالعه پرونده بيماران در مقابل هر كدام از آنها در صورت وجود، علامت مثبت زده و تاريخ شروع آن را ذكر كنيد.
8. براي هر چهار عفونت تاريخ تهيه، محل و نتيجه كشت با ذكر نوع باكتري ثبت شود.
9. براي هر چهار عفونت خلاصه ساير يافته‌هاي پاراكلينيك غير از كشت از قبيل راديوگرافي، سونوگرافي، سي‌تي‌اسكن، MRI، سرولوژي و ساير اسكن‌ها ذكر شود.
10. در صورتيكه بيمار واجد شرايط يكي از تعاريف استاندارد هر كدام از چهار عفونت باشد از جدول كدهاي NNIS استفاده كرده و كد تشخيصي را در كادر مربوطه ذكر كنيد.
11. هر كد تشخيصي يك يا چند ويژگي دارد يك يا چند ويژگي كه مناسب بيمار است انتخاب و در قسمت مربوطه ذكر كنيد.
منبع:www.irshafa.ir
ارسال توسط کاربر محترم سایت :mohsenh