خالكوبي باعث آلرژي مي شود


 






 
خالكوبي شبيه زخم است و به همين دليل اگر به طور مناسب حفاظت وتميز و نشود ممكن است به راحتي آلوده و عفوني شود.عفونت هاي باكتريايي بسيار شايع هستند و در صورت غفلت و بي توجهي، جدي و خطرناك شده و حتي ممكن است چركي شود و آب، صابون و حتي نور خورشيد ممكن است براي آن خطرناك باشد.
پزشكان هشدار دادند كه اين خطر به اندازه يي جدي است كه مي تواند به بروز عفونت هايي چون ايدز و سل منجر شود.
آنها همچنين در مورد رنگ ها، مواد شيميايي و تجهيزاتي كه براي خالكوبي كردن استفاده مي شوند، هشدار دادند.آنها مي گويند؛ اگر جنس رنگ هاي استفاده شده براي خالكوبي مناسب نباشد، مشكل ساز مي شود.بيشتر اين رنگها حاوي نمک آهن هستند.براي توليد رنگهاي متنوع از سولفات مس هم در آنها استفاده مي شود.اگر جنس رنگ ها خوب نباشد بدن نسبت به اين نمكها واكنش آلرژيك نشان خواهد داد.
به گفته ي متخصصين پوست، علاوه بر اينها افرادي كه پوست هاي حساس دارند در صورت خالكوبي ممكن است مبتلا به عارضه يي موسوم به «دانه هاي خارج بدني»شوند.اين عارضه منجر به تشكيل برآمدگي و برجستگي در اطراف دانه هاي رنگي خالكوبي مي شود كه برداشتن چنين برجستگي هايي فقط با عمل جراحي امکان پذيراست.
همچنين گروهي ديگ از پژوهشگران با ارايه ي نتايج مطالعات جديد خود هشدار دادند خالکوبي مي تواند باعث بروز اختلالات شخصيتي شود.

اين تحقيق در مجله ي شخصيت و بهداشت رواني منتشر شده كه روي گروهي از بيماران روانپريش بستري شده كه مرتكب جرم و خلاف شده بودند، انجام گرفته است.
نتايج مطالعات روي 36 بيمار مرد نشان داد خالكوبي باعث بروزنوعي اختلال رواني موسوم به «اختلال شخصيت ضد اجتماعي»مي شود.
شايع ترين ويژگي هاي اين اختلال رواني فقدان احساس همدردي و ندامت، پايين بودن تحمل در برابر اضطراب و نگراني و بي محتوايي و تهي بودن است.
تحقيقات نشان داده است در مرداني كه خالكوبي داشتند، نرخ ابتلا به اين اختلال 73 درصد اما در مردان بدون خالكوبي اين رقم 29 درصد بوده است.
همچنين مرداني كه دچار اين مشكل رواني بودند، تمايل بيشتري داشتند كه خالكوبي هاي بزرگتر در نقاطي از بدن داشته باشند كه در معرض ديد است.
در مرحله ي بعدي مطالعات، اين پژوهشگران درصدد هستند دريابند كه آيا نوجواناني كه خالكوبي انجام مي دهند گرايش بيشتري براي بروز چنين رفتارهاي ضد اجتماعي و در نهايت ابتلا به اين اختلال رواني دارند؟
براي پاسخ به اين سؤال در حال حاضر تحقيقات آكادميك بيشتري در دست انجام است.
منبع:هفت روز زندگي شماره 94.