فلسفه تشکیل نظام جمهوری اسلامی آن بود که اسلام در عرصه زندگی تجلی پیدا کند. در عرصه حکومت با تدوین قانون اساسی و دقتی که فقیهان برجسته مجلس خبرگان قانون اساسی داشتند این مهم سامان یافت.
تعداد زیادی از فقیهان با نود روز مباحثه طلبگی تمام تلاششان را به کار بردند تا قانون اساسی که نوشته می‌شود کاملا اسلامی باشد و برای محکم کاری اصل چهار قانون اساسی را نوشتند که همه قوانین باید بر اساس اسلام باشد و این اصل را حاکم بر همه قوانین قرار دادند.
تدوین قانون برای اسلامی شدن یک حکومت لازم است، اما مهم‌تر از آن تحول در عرصه دینی و در زندگی مردم است. یعنی این‌چنین شود که مردم تلاش کنند در عرصه زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی‌شان دین را به صحنه بیاورند و این همان است که مقام معظم رهبری نامش را سبک زندگی اسلامی گذاشت و جای این بحث خالی است.
مردم ما از صمیم دل اسلام و مکتب اهل‌بیت(علیهم السلام) را دوست دارند و باید برای آنان تبیین شود که زندگی اسلامی در عرصه های مختلف به ویژه بیست مثالی که مقام معظم رهبری زدند چیست.
مخاطب اول سخنان مقام معظم رهبری نخبگان حوزوی هستند که باید سبک زندگی اسلامی را از منابع غنی دینی استخراج کنند؛ نخبگان دانشگاهی نیز در حوزه ای که به آنان مربوط می‌شود وارد شوند.
مقصود از نقش رسانه ملی در تبلیغ سبک زندگی اسلامی، پخش سخنرانی نیست، اگر چه سخنرانی در جای خود مفید است.
لازم است رسانه ملی با زبان هنر، سبک زندگی اسلامی را عرضه کند و با ساخت و پخش فیلم‌های کوتاه و بلند و سریال‌های آموزنده و استفاده از جذابیت‌های هنری در این عرصه ورود پیدا کنند.
امیدوارم به مطالبات مقام معظم رهبری بهای ویژه داده شود، پیگیری و پیروی رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب در اسلامیت همه جانبه جامعه اسلامی نقش اساسی خواهد داشت.
منبع مقاله :
خبرگذاری رسا