ناشناس ( تحصیلات : فوق لیسانس ، 39 ساله )

با سلام خدمت مشاور عزیز من الان ی مدت کوتاهیه ک با ی آقایی آشنا شدم ک از خودم ۱۳ سال کوچکتره قبلا ی عقد ناموفق داشته و در دوران عقد طلاق گرفته این آقا خیلی اصرار میکنن ک پا پیش بزارن ولی من نمیتونم خودمو راضی کنم راستش میخواستم مشاوره بگیرم ک با توجه به اینکه من مدتیه ک خواستگار ندارم و سنم زیاده و شاید دیگه خواستگاری نداشته باشم و از طرفی ظاهر این آقا رو قبول دارم میخواستم بدونم باید کلا قید این آقا رو بزنم ؟ ویا اینکه بخوام فکر کنم درسته ؟ چه چیزایی رو ملاک قرار بدم البته این آقا چون مسئولیت زندگی تا حدی مادرشو بدوش میکشه سنش نمیخوره بهش بیشتر میخوره و اولش بهم راستشو نگفت و گفت ک ۳۵ سالشه و وقتی شناسنامشو نشون داد و ازش علت کارشو خواستم گفت ک چون تو رو میخواستم دروغ گفتم به نظر شما این فرد اصلا قابل اعتماد هست ؟ خیلی ممنون میشم ک منو راهنمایی کنین ک اصلا جواب رد بهش بدم یا ن ممنون


مشاور (احسان فدایی)

با عرض سلام و تقدیم احترام خدمت شما پرسشگر محترم! ارتباط شما با ما گویای این است که در صدد انتخاب مسیر صحیح هستید و امیدواریم ما نیز راهنمای خوبی برایتان باشیم.
مطمئنا شما خوب می‏دانید که ازدواج بزرگ‏ترین و مهم‏ترین حادثه زندگی انسان است و موفقیت یا شکست در آن سرنوشت ساز خواهد بود. ازدواج و زندگی مشترک وقتی ثمر بخش، سودمند و ماندگار است که عقربه روحیه‏ ها، غرایز و طرز تفکر دو طرف، همسو و نزدیک باشد. در غیر این صورت، ریسمان وحدت و یگانگی به ضعف و سستی می‏گراید و سرانجام گسسته می‏شود.
ما در زندگی خود شاهد پدیده‏های تلخ و درد آوری هستیم که دختران و پسران و خانواده‏هاشان را می‏آزارد و کاخ زندگی مشترک زوجین را فرو می‏پاشد. بی‏ تردید محاسبات غلط، احساسات زودگذر، خیالات و توهمات بی‏اساس عامل اصلی تحقق این پدیده ها به شمار می‏ آید. بنابراین، اگر در گزینش همسر اصول صحیح رعایت شود، بخش عظیمی از ناگواری‏ها و نابسامانی‏ها و مشکلات از میان می‏رود و زندگی جوانان پربارتر و زیباتر می‏شود.
خواهر گرامی! شما با این فرد اصلاً کفویت سنی مناسبی ندارید و توصیه می کنیم تحت هیچ شرایطی این ازدواج را نپذیرید.
 خوب است بدانید، فاصله سنی مطلوب بین دختر و پسر تقریباً بین 3 تا 7 سال است؛ یعنی پسر بزرگتر باشد. این به خاطر اینست که: 1. برای اینکه مرد از عهده مسئولیت ها برآید و بتواند هم اقتصاد خانواده را تأمین کند و هم خانواده را مدیریت کند باید سن او بیشتر از زن باشد. 2. وقتی سن زن چند سالی کمتر از مرد باشد، اطاعت پذیری او از مرد به عنوان سرپرست خانواده بیشتر و راحت تر خواهد بود مضافا بر اینکه زن همیشه دوست دارد همسرش فردی، مقتدر، توانا و پناهگاه مطمئنی برای او باشد و اگر زن و مرد از نظر سنی در یک سطح باشند هیچ گاه زن چنین تصوری را از شوهرش ندارد و او را در حد خودش می بیند اما اگر شوهر چند سالی بزرگتر باشد و از تجارب بیشتری برخوردار باشد زن احساس می کند همسر او کسی است که شایستگی های لازم را برای اداره منزل دارد و می تواند در پناه او یک زندگی آرامش بخش داشت. 3. زن به دلیل زایمان، شیر دادن و ... زودتر از مرد شکسته می شود و هم سن بودن زن و شوهر باعث می شود بعد از یک دهه زندگی و آوردن چند فرزند شادابی زن در حد شادابی و نشاط مرد نباشد و چه بسا مطلوبیت او نزد شوهر کم شود بنابراین برای پیشگیری از مسئله کاملا طبیعی و زیستی بهتر است این تفاوت سنی همواره بین زن و شوهر باشد تا همواره زن از نشاط کافی برخوردار باشد و مطلوبیت او نزد شوهرش کاسته نشود. ممکن است بگویید مرد هم باید برای همسرش مطلوبیت داشته باشد، بله این حرف درست است اما همان طور که در بالا متذکر شدیم مردها به دلیل عدم زایمان و متحمل نشدن فرزند داری و فرزندپرورشی دیرتر از زنان دچار شکستی و چین و چروک صورت و بدن می شوند. 4. مدت باروری در خانمها محدود و در آقایان نامحدود بوده و قدرت باروی خانمها زودتر از آقایان شروع می شود. 5. نیاز است که آقایان قبل از ازدواج، علاوه بر بلوغ جسمی و فکری، به استقلال اقتصادی نیز برسند، که این به زمان بیشتری نیاز دارد.
پس حتی اگر دیگر معیارها را دارا باشد گرچه ازدواج شما شرعا و قانونا دارای اشکال نیست ولی عرفا و منطقا دارای اشکالات بزرگی است که در آینده نمود خواهد داشت.حتی نشان ندادن چهره نیز مشکلی را حل نمی کند و اخلاقیات و رشد سنی پابرجاست. ضمن اینکه دروغگویی اولیة ایشان نیز نمی تواند نشانه خوبی برای همسر خوب باشد.
موفق باشید.

بیشتر بخوانید:
مهم‌ترین نکته‌های ازدواج