ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 28 ساله )

من بی دلیل به زنم مشکوک شده بودم بخا طر اتفاقاتی که برا زن داداشیم افتاده بود بیش از حد رو زنم حساس شده بودم یه حرفایی به زنم زدم .بهش بی دلیل گفتم بهت مشکوک شدم ولی من به زنم اعتماد کامل دارم ولی نمی تونم بهش ثابت کنم که بهش اعتماد کامل دارم وقتی بهش میگم من بهت اعتماد دارم بهم میگد به من ثابت شده با حرفایی که به من زدی من میدونم که من اعتماد نداری برا همین موضوع مزاحمتون شدم خواهش میکنم بهم کمک کنید من عاشق زنمم واز حرفی که به زنم زدم خیلی خیلی پشیمون هستم که بهش گفتم بهت اعتماد ندادم کمکم کنیند
ممنون


مشاور (احسان فدایی)

«بالاترین پیمانی که می توانیم با همسر خود ببندیم این است : بیا تا ابد، اعتماد بین ما حاکم باشد».
با سلام و سپاس از همراهی شما با مشاورین «راسخون»، از اینکه ما را به عنوان راهنمای خود انتخاب نمودید سپاسگزاریم.
همانگونه که می‌دانید، پیوند ازدواج بین مرد و زن براساس احساس نیاز به آرامش است. قرآن زن و مرد را لباس یکدیگر مى‏داند (بقره، آیه 187) و شرط رسیدن به آرامش را عشق و مودت معرفى مى‏کند (روم، آیه 21) عشق به همسر مانند نهال درختى است که اگر به او توجه نشود خشک مى‏شود. پس لازم است دائما تقویت شود و از آسیب‏ها دور بماند. یکی از مهمترین آسیب ها که ممکن است نهال عشق و محبت را پژمرده کند ، شک و بدبینی به همسر است.هر فردی باید نسبت به هم نوع خودش، خاصه کسی که هم وطن و هم دین اوست، حسن ظن داشته باشد، حال چه برسد به همسر، که نزدیکترین و بیشترین روابط عاطفی را با فرد دارد، و رفتارهای او را به خوبی و زیبایی تعبیر کند. البته حسن ظن داشتن را نباید با ساده لوحی و ساده اندیشی و خوش بینی بی اساس یکی دانست؛ ولی وقتی رفتاری از همسر خود می بینید و یقین به نادرستی آن ندارید و می توانید برداشت های مختلفی از آن بکنید، باید آن را به خوبی تعبیر کنید و با توجیه های مختلف رفتار او را پیش خود موجه جلوه دهید. این وظیفه دینی هر انسانی است و باعث رویش مهر و محبت و فضای اعتماد بین همسران می شود. مثلا اگر شما فردی را در خیابان می بینید که یک بسته اسکناس از روی زمین برداشت و در جیبش گذاشت، نباید پیش خود بگویید که او این پول را برای خودش برداشته است و کار گناهی انجام داده، بلکه باید به او حسن ظن داشته باشید؛ مثلا پول خودش بوده و برگشته و آن را برداشته، یا می خواهد آن را به صاحبش بر گرداند و ... در رفتار با شریک زندگی هم باید همین نگاه را داشته باشید. در اسلام شدیداً از ترتیب اثر دادن به گمان‏هاى بیهوده و بى‏اساس منع گشته و از انسان‏ها خواسته شده تا زمانى که به مسأله‏اى یقین و علم پیدا نکرده‏اند، درباره آن قضاوت نکنند؛ چرا که عمل به ظنّ و گمان، رابطه بین آدمیان خصوصا زن و شوهر را دچار تشویش و سستى کرده و اعتماد را در خانواده از بین مى‏برد. پیشوایان دینى و امامان(ع) از ما خواسته‏ اند که کارهاى برادران مسلمان خود را بر بهترین شکل حمل نماییم و حتى اگر حمل بر صحت و درستى آن مشکل است، تلاش کنیم تا وجه خوبى برایش پیدا کنیم در غیر این صورت همیشه انسان از دیگران و گفتار و کردار آنان وحشت داشته و چنین خواهد پنداشت که هر عملى که انجام مى‏دهند علیه او صادر گردیده است.حضرت على(ع) فرمود: «مراقب باش که سوء ظن بر تو غلبه پیدا نکند، به درستى که بدگمانى هیچ رفاقتى را بین تو و دوستت باقى نمى‏گذارد»، (بحارالانوار، ج 77، ص 207) ؛ تا انسان یقین به بدى کسى نداشته باشد حق ندارد به او بدبین شود، بلکه باید نسبت به او خوش‏بین باشد. گمان بد و بدبینى وقتى رواست که انسان یقین به بدى داشته باشد وگرنه باید خوش‏بین بود.پرسشگر محترم؛ اعتماد زوجین به یکدیگر یکی از مهمترین سرمایه ها و ارکان زندگی مشترک است. ما از شما می پرسیم آیا وجود آرامش را برای زندگی ای که در آن بی اعتمادی و شک و تردید وجود داشته باشد، می توان متصور شد! شکی نیست که بی اعتمادی زندگی را به کام زوجین تلخ می کند و ارکان زندگی را متزلزل و شاید تا حد ویرانی پیش ببرد. ما احساسات پاک شما را درک می کنیم و می دانیم بی دریغ همسرتان را دوست دارید و این حالت هم به خاطر رابطه ی همسر برادرتان بوده و الا به همسرتان اعتماد دارید و او را عاشقانه دوست دارید.
به نظر ما بهترین کار در این شرایط این است که با او صحبت کنید و از او عذرخواهی نمایید و دلیل نگرانی تان را با محبت و صمیمت با او در میان بگذارید و به او بگویید که چرا تا کنون با او زندگی کرده و این مشکلات روز زندگی است که شما را نسبت به او بی اعتماد نموده است و الا قطعا همسر خوب و مهربانی دارید. 
موفق باشید.

بیشتر بخوانید:
بدبینی چیست؟