ناشناس ( تحصیلات : دبیرستان ، 15 ساله )

سلام
بنده امسال میرم کلاس نهم رشته انسانی مورد علاقمه،الان چگونه باید عمل کنم تا اینده ی شغلیم تضمین شده باشه؟


مشاور (خانم عقیقی)

سلام. ممنون از انتخاب راسخون. امیدوارم راهنمای خوبی برایتان باشیم.
انتخاب رشته از مهم ترین انتخاب های دوران تحصیلی دانش آموز می باشد. بنابر این دقت و توجه در این زمینه اهمیت بالایی دارد. زیرا با انتخاب یک رشته تحصیلی اشتباه موجب عدم موفقیت خود میشوید. و انتخاب درست آینده شما را تضمین می کنید. علاقه اولویت اول برای انتخاب رشته هست. شما الان اولویت اول رو تیک زدین. اولویت بعدی اینه که بررسی کنید که آیا در دروس مربوط به این رشته نمره خوبی به دست میارید یعنی توانایی انجامش فهم دروسش رو دارید.
- در رشته علوم انسانی دروس ادبیات و عربی اهمیت خاصی دارد و دانش اموز باید در این دروس قوی باشد.
- عقیده بر این است که  دروس این رشته بیشتر جنبه حفظی دارد. درست است که جنبه حفظی آن بیش از رشته های دیگر است اما  نه اینکه صرفا با حفظ کردن بتوان بهترین نمره را گرفت درک و فهم و استدلال هم در این دروس اهمیت دارد یعنی باید بتوانید  پیوستگی مفهومی و ارتباط منطقی بین دروس را پیدا کنند وگرنه دروس این رشته برای شما جذابتی نخواهند داشت.
-کسی که می خواهد وارد رشته علوم انسانی شود باید قدرت سخنوری و روابط عمومی بالایی داشته باشد. زیرا رشته های تحصیلی دانشگاهی مرتبط با این رشته با این فاکتور ها شناسایی میشوند مانند روانشناسی، حقوق، رشته های اقتصاد و غیره. بنابر این اگر شما در دروس مربوط به این رشته نمره خوبی گرفته اید و توانایی های لازم را دارید وارد این رشته بشوید. الان وظیفه شما این خواهد بود که سعی کنید تا دروس این 3 سال انسانی را خوب درک کنید، یاد بگیرید و بین آنها ارتباط برقرار کنید تا بتوانبد در این رشته موفق باشید و بعدا در کنکور سراسری رتبه خوبی به دست بیاورید. موضوع اصلی علوم انسانی مطالعه مسایل مربوط به انسان است. زبان و ادبیات ملل مختلف، ادیان و مذاهب مختلف، علوم ورزشی، باستان شناسی، تاریخ، جغرافیا، اقتصاد، جامعه شناسی، علوم اجتماعی و مردم شناسی، فلسفه و منطق، روانشناسی، مدیریت بخش های مختلف اقتصادی، بازرگانی و دولتی، مسایل مربوط به خانواده و علوم تربیتی از محورهای اصلی این رشته محسوب می شود. و بعد ها شغل هایی مانند روانشناسی، حقوق ، دبیری انواع دروس این رشته، کارشناس جهانگردی، باستان شناس، مربی مهدکودک، مدیر مهدکودک، مربی تربیت بدنی، جامعه شناس، مردم شناس، مددکار اجتماعی، کارشناسی بیمه و غیره را به خودش اختصاص میده و شما می تونید بر اساس علاقتون و بازار کار اون زمان و شناخت نیازهای محل زندگیتون یکی از این رشت ها را در دانشگاه انتخاب و مشغول به تحصیل شوید.