بی توجهی شوهرم آزارم میده، چیکار کنم؟
ناشناس ( تحصیلات : سیکل ، 20 ساله )
سلام. ببخشید من چهارساله ازدواج کردم.یک سال عقد بودم دو تا بچه دارم یه پسر دو ساله و یه دختر 5ماهه. با عشق ازدواج کردیم خیلی باهم خوب بودیم. اما کم کم از من سرد شده. هر دفعه بابت یه موضوع دعوا کردیم. شوهرم خیلی ازم دوره بهم احترام نمیذاره نشد یه چیزی بخوام بدون دعوا بخره. همش غر میزنه. یه بار نشد قدر کارامو بدونه درک نمیکنه. همش میگه مگه چکار میکنی. دوست داره من اصلا نباید حرف بزنم اعتراض کنم به هیچی اصلا اهمیت نمیده بهم. اگه یه ماه کنارش باشم اون اصلا سمت من نمیاد. هی میگه این گرفته بودم بهتر اون گرفته بودم بهتر بود. منم خسته شدم من یک ادم احساساتی اونم امان از یک کلمه محبت امیز امان از یک کار عاشقانه اما اوایل اینطوری نبود. کاملا با معیار های من جور بود اما الان یه ادم کاملا متفاوت شده اصلا نمیشناسمش. ممنون لطفا جواب بدیم الانم چند روزه که دعوا کردیم و قهریم
مشاور (خانم قربانی)
سلام بر شما همراه ارجمند سایت راسخون
زندگی خود را با عشق شروع کرده اید ولی با گذر زمان دیگر خبری از ان احساس های لطیف نیست و این احساس بدی برایتان ایجاد کرده است. دوست دارید همانند قبل شیفته همسرتان باشید و او نیز تمام توجه و محبتش را صرف شما کند و برایتان بسیارسخت است زمانی که اختلاف و قهر را تجربه میکنید.
همراه جوان، یک زندگی موفق نیاز به دو فاکتور اساسی دارد به عنوان رضایت و پایداری.همانطور که برای داشتن یک درخت میوه پربار، علاوه بر کاشتن یک نهال خوب و سالم، نیاز است که باغبان رسیدگی و مراقبت مدام از ان داشته باشد، زندگی موفق و پربار نیز این چنین است. طبق گفته های خودتان در ابتدای ازدواج فاکتور رضایت در زندگی شما وجود داشته است و لازم بوده برای ادامه در مورد بعدی تمرکز کنید.پایداری یعنی زن و مرد ، در تمامی لحظه های زندگی رضایت خود را تمدید کنند. یعنی مراقبت کردن از ان تا در گذر سختی های روزمره، غبار بی توجهی بر ان ننشیند و گرمی عشق کاهش نیابد و این کار میسر نمیشود مگر مراقبت هر لحظه از رابطه زوجینی به همراه حل تعارضات و توجه به نیازهای همسران و انجام تکالیف.لازم است زوجین در این باره اموزشهایی را دریافت کنند تا از راهکارهای این مراقبت اگاه باشند. با توجه به گستردگی مطلب، به چند نکته اساسی اشاره میشود. امیدوارم با رعایت انها بتوانید در مسیر پایداری خوشبختی تان قدم بگذارید.
1. توجه به نیازهای اساسی: مردان طالب قدرت، پذیرش، تحسین، تایید و قدردانی هستند همانطور که یک زن نیاز به توجه، احترام، حمایت دارد. و همانطور که اگر کسی به شما توجه و احترام نشان دهد، بیشتر به او گرایش پیدا میکنید، همسرتان نیز در قبال براورده شدن نیازهایش از سوی شما، گرایش بیشتری نشان خواهد داد و برای دریافت و تامین مجدد نیاز ها، فرصت و توجه بیشتری نسبت به شما نشان خواهد داد.اموزش این مسئله بسیار گسترده است و از باب مثال یک نکته یاداوری میشود: زمان نامزدی خود را درنظر بگیرید،ایا هم اکنون نیز همانقدر محترمانه و با پذیرش و.. با ایشان برخورد می کنید؟بیاد داشته باشید احترام بعد تاثیرگذار در رابطه ست. صمیمیت بیشتر احترام بیشتر را می طلبد.موارد دیگر نیز همینگونه ست. بیشترین نیازها باید از سوی شما برای ایشان تامین گردد تا در چرخه رابطه و بطور متقابل نیازهای شما هم تامین گردد.
2. اولویت قرار دادن همسر در سیستم ارتباطی. ارتباط زن و شوهر اساسی ترین، پایه ای ترین و اولویت دارترین ادتباط است. یعنی باید حتی بر فرزندان ارجح باشد. این اولویت کمک میکند تا صمیمیت بیشتر شود.
3. بیان احساسات و درخواستها: نیاز خود را مستقیم و شفاف بیان کنید و انتظار نداشته باشید که همسرتان با ایما و اشاره و یا علم غیب مطلع شود. البته زمانهای درخواست هم باید مناسب باشد. مثلا زمانی که مرد خسته از سرکار میرسد،هر گونه گزارش دهی و درخواست ممنوع است.
4. گفتگوی خود را مثبت کنید این مسئله نیاز دارد شما تفاوت های زن و مرد را بشناسید . زمانی که گفتگو در مسیر صحیح قرار بگیرد تعارضات و اختلاف ها به راحتی قابل حل خواهد بود.در پایان مجددا تاکید میکنم، شما نیاز به دریافت اموزش های خانواده و روابط زوجین بوده و مطالعه کتب مرتبط هم سود بخش است.
شاد و سلامت باشید.
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}