دائم توی دو راهی؛ شک و تردیدم" کمکم کنید.
ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 28 ساله )
سلام. من 28 سالمه و رشته ای که خوندم رو دوست نداشتم در واقع یه جورایی مجبوری رفتم، پارسال کنکور شرکت کردم قبول نشدم. امسال دوباره شرکت کردم ولی هیچی نخوندم. حال روحی خوبی ندارم افسرده ام کارم ندارم و8 ساله با بیماری پوستی که دارم زندگی سختی رو میگذرونم واقعا نمیدونم چیکار کنم؟ خودم رو گم کردم حس میکنم آدم خیلی ضعیف و بی عرضه ای هستم، دائم توی دو راهی شک و تردیدم با خودم میگم اگه میخوندم شاید قبول میشدم ولی از طرفیم سر جلسه کنکور فشار و استرس زیادی رو تحمل میکنم اصلا اسم کنکور که میاد استرس شدیدی میگیرم کمکم کنید. ممنونم
مشاور (خانم قربانی)
سلام و دورد برشما همراه ارجمند سایت راسخون
از مسئله ای رنج می برید که تمامی ابعاد زندگی تان را تحت تاثیر قرارداده است و اجازه نمیدهد از زندگی خود لذت ببرید. تردید ها و دودلی ها، بی انگیزگی و استرس های فراوان و حتی نداشتن هدف، زندگی شما را تفسیر میکند. این فاکتورها شرایط سختی را برای انسان به وجود می اورد. حال شما برایم قابل درک است.
دوست عزیز نمیدانم بیماری ای که به ان اشاره کردید چیست و ایا این بیماری تشدیدکننده این حال شما شده و یا افسردگی را به تازگی تجربه میکنید؟ برای ما مهم است که عوامل زمینه ساز مشکل را بدانیم و براساس ان به ارائه راهکار بپردازیم. همراه گرامی، ریشه مشکل شما در نبود عزت نفس و کمی اعتماد به نفس است. و بهترین راهکار نیز پذیرش بی چون و چرای خودتان هست. اگر نقصی دارید یا مثلا بیماری شما را محدود کرده و سبب انزوای تان گردیده یا به هر طریقی یادآور یک کمبود برای شماست ، اگر بتوانید تمرکز تان را از ان برداشته و مانند یک مسئله عادی به نگاه کنید، به مرور میتوانید با ان کنار بیایید و دیگر ناخودآگاه شما فرمان ناتوانی برایتان صادر نخواهدکرد. هر فردی یک ناتوانی ها و نقص هایی دارد. برای برخی ظاهر و برای برخی پنهان است. افراد به میزانی موفقیت کسب میکنند که بتوانند انچه هستند را بپذیرید. پذیرش خود انگونه که هستید، بزرگترین خدمتی است که به خود میکنید. خود را دوست داشته باشید و از یک زاویه دیگر و با عطوفت به خود نگاه کنید. همانند دوستی که غمدیده است و دلداری اش میدهید، خود را دلداری داده و تلاش کنید او را به نیمه پر لیوان زندگی اش متوجه نمایید. با توجه به میزان ناراحتی و در خود فرورفتگی تان، این کار در ابتدا آسان صورت نمیگیرد لذا توصیه میکنم حتما به یک مشاور شناختی رفتاری مراجعه کرده و از او کمک بگیرید. در ادامه تلاش کنید یک برنامه بر اساس علایق خود تنظیم کرده و به هر اجباری شده ان را دنبال نمایید. گامهای کوچک برای خود در نظر بگیرید و پس از انجام ان مرحله، خود را تشویق کنید حتی اگر در حد یک تشویق کلامی مثل آفرین باشد. یک مهارت را که برایتان جذاب است، آموزش ببینید. موفقیت در این امر سبب میشود که اعتماد به نفس تان افزایش یابد.
در پناه حق و عاقبت بخیر باشید.
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}