تفاوت قومیتی در ازدواج چقدر اهمیت دارد؟
ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 24 ساله )
سلام. من خواستگاری دارم. در داخل شهر خودم هم ترک زندگی میکنه هم کرد ما از کرد هستیم و طرف مقابل ترک هیچ شناختی از رفتار اونها ندارم یک بار به خاطر همین مسئله خانواده مخالفت کردن و ردشون کردیم من حالم خیلی بد بود این مدت چون فکر میکردم مورد مناسبی هست چون در محل کار که همکار بودیم دین و ایمان و رفتارشون با مردم مورد تایید من بود حالا دوباره برگشته و میگه اگه من موافق باشم دوباره برای اشنایی بیشتر اقدام کنه این رو هم بگم که من زیاد نسبت به کارش خوشبین نیستم و درامدش رو نمیدونم و این هم یه مشکل دیگه م هست. نمیدونم میتونم الان به صورت پیام در مورد همه اینها ازش سوال بپرسم یا بزارم اقدام کنه اگه خانوادم راضی شدن دوباره بیان خواستگاری بعد بپرسم ازشون؟
مشاور (احسان فدایی)
با سلام و سپاس از همراهی شما، از این که ما را امین خود دانستید کمال تشکر وقدردانی را داریم. ما قدر ارتباط با شما را می دانیم.
مهمترین مسئله در ازدواج و انتخاب همسر رعایت ملاکهای اصلی ازدواج است که در روایات نیز بر آن تأکید فراوان شده است. رعایت این معیارها ضامن اصلی سعادت و خوشبختی در ازدواج است و عدم رعایت آن عواقب سنگینی برای زوجین در پی خواهد داشت. از همین لحظه دقت کنید که عاقلانه بیندیشید که آیا او این معیارها را دارد یا خیر؟ این معیارها را میتوان به دو بخش عمده تقسیم کرد:
الف) معیارهای اساسی: ملاکهایی که حتماً آنها را باید در نظر داشته باشیم تا زندگیمان توأم با سعادت باشد. در نظر نگرفتن این معیارها موجب بروز مشکلاتی در زندگی ما خواهد شد. مانند: دین داری، اخلاق نیکو، شرافت خانوادگی (نجابت و پاکی)، عقل.
ب) معیارهایی که موجب کاملتر شدن زندگی ما میشود. این معیارها اگر رعایت شوند زندگی ما بهتر و کاملتر خواهد شد. البته این معیارها به سلیقه و موقعیت افراد بستگی دارد و در افراد مختلف، متفاوت میباشد. از جمله این ملاکها میتوان سلامت جسم و روح، زیبایی، علم و سواد و کفو همدیگر بودن را نام برد؛ در نتیجه معیارهای دینی اسلام فقط ایمان و اخلاق نیست و موارد دیگر را نیز شامل میشود. بنابراین در گام اول باید دید فرد مورد نظرتان معیارهای کافی را دارا است یا خیر؟ اگر این معیارهای اخلاقی را دارا است میتوانید با او ازدواج نمایید.
خواهر محترم! در خصوص شناخت ایشان اصلا از طریق پیامک و ارتباط مستقیم اقدام نکنید و صبر کنید تا خودشان اقدام کنند و بعدا در جلسات خواستگاری و آشنایی سؤالاتتان را بپرسید. معمولا نه تنها اینگونه ارتباطات به لحاظ شرعی و عرفی صحیح نیست بلکه مشکلات دیگری را نیز به دنبال خواهد آورد. ضمن اینکه عدم شناخت متقابل بین طرفین خود مانع بزرگی برای ازدواج خواهد شد. عدم کفویت فرهنگی و مخالفت خانواده نیز از جمله موانع چنین ازدواجی است. توصیه ما این است که در این ازدواج با جدیت بیشتری تأمل نمایید و اگر در نهایت مردد شدید جهت تشخیص دقیق کفویت شما و خواستگارتان به مشاور ازدواج مراجعه نمایید.
موفق و پیروز باشید.
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}