ناشناس ( تحصیلات : دیپلم ، 20 ساله )

سلام وقت بخیر، دختر مجرد 20 ساله هستم دانشجوی کارشناسی. ولی قصد دارم دوباره کنکور بدهم ولی مشکل اصلی اینجاست که نیاز به جنس مخالف عجیبا برایم سنگینی میکند. من 2 سال پیش اعتیاد به خودارضایی داشتم و روزانه انجام میدادم که بعد از ابتلا به اضطراب کنکور و وسواس حاصل از اضطراب، این عمل زشت را رها کردم. متاسفانه ترک کامل نبوده و بعد از چند ماه دوباره شروع کردم ولی خیلی سعی در کنترل آن دارم. مثلا اینطور که حساب کردم فاصله انجام، 10 روز، 6 روز، 15روز و در بهترین حالت 1 تا 2 ماه است. راستش جو خوابگاه و محیط دانشگاه با اینکه رشته ما بسیار کنترل شده تر است، علاقه به فیلم های عاشقانه کشورهایی مثل چین و کره که هرچند مثل فیلم های سبک اروپا و هالیوود نیستند، ولی صحنه عاشقانه ضعیفی القا میکنند، باعث شده که دوباره نیاز به جنس مخالف در من شدیدتر شود و متاسفانه هرزگاهی فیلم های مبتذل نیز میبینم ولی بعد از انجام این عمل و دیدن فیلم بسیار پشیمان و ناراحت می‌شوم. مسئله اصلی اینجاست که من به خودی خود دنبال مسائل جنسی و فیلم های مبتذل نمیروم ولی به تازگی حالت افسردگی شدیدی هرزگاهی بر من غالب میشود که علایم اضطراب دوران کنکور من را دارد، احساس میکنم سرم پر و سنگین است. به شدت ناراحتم. تعویض محیط، صحبت و محبت خانواده، نماز و قرآن، آن را بهبود نمیدهد و انگار گوی آتشین عصبانیت و ناراحتی در درون من نهفته است و حتی جلوی زبانم رو میگیرد و نمیتوانم درست و باحوصله صحبت کنم و بی حوصلگی شدیدی دارم، وقتی با اینها برطرف نمیشود، تحریک و خودارضایی متاسفانه آن را برطرف میکند و به این نتیجه رسیده ام که نیاز جنسی است که مرا اینگونه به لحاظ روحی تخریب میکند و باعث تخریب روابطم با اطرافیان نیز میشود و متاسفانه چند روز ادامه پیدا میکند. به هیچ وجه قصد ازدواج ندارم و برنامه های زیادی برای آینده تحصیلی ام دارم. قصد دارم سریال های عاشقانه را که مدتی نیز ترک کرده بودم دوباره ترک کنم، فقط می‌فرمایید آیا این نیاز را میتوان بدون راه های زشت و غلط مثل خودارضایی و تحریک و بدون ازدواج به تاخیر انداخت تا بتوانم به اهدافم برسم؟ ورزش را خیلی امتحان نکرده ام چون واقعا بهم نمیسازد! شاید بخاطر تنبلی ام است...ولی بشدت میترسم آینده ام به لحاظ جسمی و روحی و موفقیت خراب کنم...ولی بدبختی اینجاست که آن حالت خراب روحی با خودارضایی برطرف می‌شود، ممنون میشم کمکم کنید، واقعا ناراحتم.


مشاور (سیدامیرحسین موسوی‌‌ تبار)

سلام. با تشکر از مراجعه شما به سایت راسخون و عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخگویی به دلیل وجود مشکلات فنی؛

عوارض خودارضایی در دختران

به طور کلی، خودارضایی در دختران عوارض بسیاری را در پی خواهد داشت و در صورتی که به صورت رفتار روزانه درآید، پرخطر می‌شود و مثل هر اعتیادی، روح و جسم و روان شخص را به هم می‌ریزد و زمانی که شخصی اقدام به خودارضایی می‌کند، خیلی سریع فاز هیجان جنسی اتفاق می‌افتد و جنبه‌های مهم و عاطفی در یک رابطه درست جنسی را دریافت نمی‌کند و دچار خلأ عاطفی، بیماری افسردگی، استرس و عدم اعتماد به نفس می‌شود و پس از ازدواج در یک رابطه جنسی دیگر تحریک نمی‌شود و در به ارگاسم رسیدن دچار مشکل می‌شود به دلیل آن که با خودارضایی شرطی شده است تا در یک وضعیت خاصی که خویش را تحریک می‌کند به ارگاسم برسد و به هنگام نزدیکی به همسر خویش به یاد رفتارهای خود می‌افتد و گمان می‌کند تنها در آن شرایط می‌تواند به ارگاسم برسد.

برای شناخت عوارض و آسیب‌های خودارضایی، حتما به لینک ذیل مراجعه نمایید:

https://rasekhoon.net/conference/show/1644560

حس کاذب آرامش پس از انجام خودارضایی

شما در شرایطی قرار دارید که بسیاری از افراد در آن تجربه‌های مشابهی دارند ولی این را بدانید که احساس آرامش پس از اقدام به خودارضایی، یک احساس کاذب هست و چنانچه به لینک مطلبی که پیرامون عوارض و آسیب‌های خودارضایی برایتان درج نمودم مراجعه نموده باشید، عوارض بسیار جسمی و روحی خودارضایی که از نظر پزشکی به اثبات رسیده، خلاف این احساس شخصی شما می‌باشد. در اینجا چند راهکار و نکته برای شما دارم که می‌تواند به مدیریت احساسات شما کمک کند:

1. توجه به خود و خودآگاهی

- برای خودآگاهی بیشتر، به دقت بررسی کنید که در چه زمان‌ها و موقعیت‌هایی احساس نیاز به جنس مخالف یا اضطراب می‌کنید. سعی کنید الگوهای این احساسات را شناسایی کنید. آگاهی از زمان‌ها و محیط‌هایی که این افکار فعال می‌شوند می‌تواند به شما کمک کند تا به‌صورت پیشگیرانه عمل کنید.

2. تعویض فعالیت‌ها

- سعی کنید فعالیت‌های جایگزینی پیدا کنید که شما را مشغول و پرانرژی نگه دارد. به جای تماشای فیلم‌های عاشقانه، می‌توانید کتاب‌های مختلف بخوانید، مهارت‌های جدیدی یاد بگیرید یا به کلاس‌های آنلاین ملحق شوید. این فعالیت‌ها می‌توانند توجه شما را از افکار و احساساتی که شما را می‌آزارند، منحرف کنند.

3. ورزش و فعالیت بدنی

- ورزش می‌تواند فوق‌العاده مؤثر باشد. حتی اگر به نظر می‌رسد که ورزش به شما نمی‌سازد، می‌توانید انواع مختلفی از فعالیت‌های بدنی را امتحان کنید. پیاده‌روی، دویدن یا ورزش‌های گروهی را بررسی کنید. ورزش به ترشح هورمون‌های خوشحالی کمک کرده و ممکن است به مدیریت استرس و اضطراب شما کمک کند.

4. مدیریت استرس و اضطراب

- تکنیک‌های مختلفی برای مدیریت استرس وجود دارد. تنفس عمیق، و تکنیک‌های آرام‌سازی می‌تواند به شما کمک کند. سعی کنید زمان‌هایی را برای آرامش‌دهی به خودتان و تفکر در آرامش در نظر بگیرید.

5. مشاوره تخصصی

- اگر احساسات و افکار منفی به مدت طولانی ادامه یافت و تأثیر زیادی بر زندگی شما گذاشت، مشاوره حضوری با یک روانشناس یا مشاور حرفه‌ای می‌تواند به شما کمک کند. آنها می‌توانند به شما در بررسی عمق این احساسات و ارائه روش‌های مؤثرتر کمک کنند.

6. خویشتنداری از تکرار خودارضایی

- به یاد داشته باشید که همه انسان‌ها ممکن است به سمت رفتارهای نادرست بروند. نکته مهم این است که شما در تلاشید تا این رفتار را تغییر دهید. خود را به خاطر اشتباهات گذشته سرزنش نکنید و به مسیر بهبود خود ادامه دهید. البته اینکه از عمل حرام خودارضایی پشیمان هستید، بسیار خوب است و حتما از این گناه بزرگ توبه کنید و خود را از آسیب‌های فراون روحی و جسمی که در نتیجه اقدام به خودارضایی برای هر فردی در پی دارد، مصون بدارید. اینکه بیان می‌دارید ارتکاب این عمل سبب آرامش شماست، بی‌شک یک حس کاذب شخصی و القای شیطان برای توجیه اقدام به این گناه بزرگ است.

7. توجه به روابط اجتماعی

- روابط دوستانه و اجتماعی واقعی می‌توانند به کاهش احساس تنهایی و نیاز به ارتباط عاطفی کمک کنند. سعی کنید با دوستان، همکلاسی‌ها و خانواده‌تان وقت بیشتری بگذرانید و احساسات خود را با آنها در میان بگذارید.

8. نتایج مثبت را شناسایی کنید

- هر بار که به جای خودارضایی، به یکی از روش‌های سالم برای مدیریت احساساتتان روی می‌آورید، برای خودتان جایزه بگذارید. این کار می‌تواند به تقویت عادات مثبت کمک کند.

نتیجه‌گیری

یادآوری این نکته که شما در حال تلاش برای بهبود وضعیت خود هستید و هر تغییر کوچکی که انجام دهید می‌تواند مهم باشد، کمک کننده خواهد بود. به یاد داشته باشید که این مسیر ممکن است زمان‌بر باشد و نیازمند صبر و تلاش مداوم است. اگر احساس خوبی ندارید، به خودتان فرصت و زمان بدهید و در عین حال از منابع موجود برای کمک به خود بهره ببرید.
 

به یاد داشته باشید که همه انسان‌ها ممکن است به سمت رفتارهای نادرست بروند. نکته مهم این است که شما در تلاشید تا این رفتار را تغییر دهید. خود را به خاطر اشتباهات گذشته سرزنش نکنید و به مسیر بهبود خود ادامه دهید. البته اینکه از عمل حرام خودارضایی پشیمان هستید، بسیار خوب است و حتما از این گناه بزرگ توبه کنید و خود را از آسیب‌های فراون روحی و جسمی که در نتیجه اقدام به خودارضایی برای هر فردی در پی دارد، مصون بدارید.
 

همان گونه که بیان شد هم از نظر شرعی عمل خودارضایی حرام است و هم از نظر پزشکی آسیب‌های روحی و جسمی فراوان آن به اثبات رسیده است. اینکه بیان می‌دارید ارتکاب این عمل سبب آرامش شماست، بی‌شک یک حس کاذب شخصی و القای شیطان برای توجیه اقدام به این گناه بزرگ است.