متقاعد کردن خانواده برای پذیرش خواستگاری که وضعیت مادی مناسبی نداره
Goli ( تحصیلات : فوق لیسانس ، 27 ساله )
سلام وقتتون بخیر
ب مشاوه نیاز دارم و خیلی خیلی مهمه لطف میکنید کمکم کنید
۲۷ سالمه و ۷ سال با کسی در ارتباطم و قصد ازدواج داریم اوایل رابطه همچین قصدی نداشتیم
از نظر اخلاق شخصیت مهربون بودن عالی هستش و باهم خیلی حالمون خوبه ولی تنها مشکلش نداشتن خونه و ماشینو ....خونوادشم خیلی خوبن خیلی
و تماس گرفتن ک بیان خواستگاری خونواده اول راضی بودن الان بخاطر مسائل مالی و نداشتن خونه و ماشین دارن ب من فشار میارن ک نظرمو عوض کنن
پسره متولد ۷۴ هستش و من متولد ۷۶
ولی میدونه ک خونوادم این شرایطو ازش میخان گفته ک قراره ساخت کنیم و ماشینم میگیرم فقط ی فرصت میخاد اونم تا سال دیگ ولی خونوواده من بعد گذشت دو هفته نظرشون عوض شده راضی بودن ولی یهو تحت تاثیر حرفای برادر بزرگترم قرار گرفتن ولی من واقعا ملاکم این چیزا نیس چون میدونم ب دستشون میاریم
فقط کمکم کنید ب خونوادم چ جوابی بدم خیلی تحت فشارم ک نظرمو عوض کنن و نمیتونم چون خیلی همو دوس داریم و هرچی ب خونوادم میگم من راضیم فایده ای نداره نظرم براشون مهم نیست
شما کمکم کنید چی بگم ب خونوادم چ حرفی بزنم ک قانع شن همه چی پول نیست و من میتونم کنار بیام خواهش میکنم کمکم کنید جوابی ک باید ب برادرم بدم ب خونوادم بدم باید چی باشع اخه همش دنبال پولو ماشینو خونه و ملک هستن ممنون میشم تو همین هفته جوابمو بدید لطفا ب کمکتون نیاز دارم
مشاور (سیدامیرحسین موسوی تبار)
سلام. با تشکر از مراجعه شما به سایت راسخون و عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخگویی به دلیل وجود مشکلات فنی؛
متقاعد کردن خانوادهتان برای پذیرش خواستگاری که از نظر مادی وضعیت مناسبی ندارد، میتواند چالشبرانگیز باشد. در ادامه چند راهکار برای کمک به شما در این مسیر بیان میکنم:
1. بیان احساسات و دلایل خود: با والدینتان در محیطی آرام و صمیمی صحبت کنید. دلایل خود برای انتخاب این فرد را به وضوح بیان کنید و توضیح دهید که چه ویژگیهایی در او دیدهاید که باعث شده به ازدواج با او فکر کنید.
2. تأکید بر ارزشهای غیرمادی: به ارزشهایی که برای شما مهم هستند و در این فرد دیدهاید مانند صداقت، مسئولیتپذیری، مهربانی و اهداف مشترک آینده اشاره کنید. توضیح دهید که این ارزشها میتوانند پایهای محکم برای یک زندگی مشترک پایدار باشند.
3. نشان دادن آیندهنگری: اگر برنامهای برای ساختن زندگی مشترک و رسیدن به اهداف مالی دارید، این برنامهها را با والدینتان در میان بگذارید. مشخص کردن مسیر پیشرفت و تلاشهای مشترک میتواند باعث اطمینان بیشتر آنها شود.
4. آوردن مثالهای موفق: از تجربیات موفق دیگران که با شرایط مشابه شروع کردهاند و توانستهاند زندگی موفقی بسازند، مثال بیاورید تا خانوادهتان ببینند که داشتن خانه و ماشین ضروریترین چیزها نیستند.
5. جلب حمایت افراد مورد اعتماد: اگر اعضای دیگر خانواده یا دوستانی دارید که از این ازدواج حمایت میکنند، از آنها بخواهید که به والدینتان کمک کنند تا دیدگاه متفاوتی به مسئله داشته باشند.
6. بازدید و آشنایی بیشتر: فرصتهایی برای ایجاد آشنایی بیشتر بین خواستگار و خانوادهتان فراهم کنید تا خودشان فرصت داشته باشند او را بهتر بشناسند.
7. گوش دادن به نگرانیهای خانواده: به نگرانیهای والدینتان با دقت گوش دهید و نشان دهید که به نظرات آنها احترام میگذارید. سپس تلاش کنید با ارائه استدلالهای مناسب، آن نگرانیها را پاسخ دهید.
در نهایت، به یاد داشته باشید که فرایند قانع کردن خانواده ممکن است زمانبر باشد. صبور باشید و تلاش کنید تا با احترام و گفتگوی سازنده به یک توافق مشترک برسید.
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}