( تحصیلات : لیسانس ، 23 ساله )

با سلام
درباره مشکلات کوچکتر بودن پسر از دختر برای ازدواج توضیح دهید
ایا اینکار مطلقا اشکال دارد یا اینکه شرایط خاص هم داراست
آن شرایط چیست؟
و در آخر نظر شما درباره این خبر چیست؟
اجلاس دو روزه «طلوع مهر» طی روزهای دوم و سوم آبان ماه از سوی سازمان ملی جوانان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در مشهد، برگزار شد.
در آغاز به کار کمیسیون تخصصی راهکارهای موثر در تسهیل ازدواج، دکتر غلامعلی افروز ــ رییس این کمیسیون - با بیان این که محبوب‌ترین بنا برای پیامبر اکرم(ص) خانواده‌ و پرثواب‌ترین واسطه‌گری، واسطه‌گری برای ازدواج است، اظهار کرد: از منظر روانشناسی دینی، هر دختر و پسری که بلوغ جنسی را تجربه کند، سلامت عقلی، تعادل روانی و عاطفی، کفایت شخصیتی و قابلیت مسوولیت‌پذیری اجتماعی دارد، می‌تواند زوجش را انتخاب کند و شغل یا میزان سواد تاثیری در این حق ازدواج ندارد.

در ازدواج نباید به شناسنامه نگاه شود

((ازدواجهایی که در آن دختر دو سال از پسر بزرگ‌تر است، ازدواج‌های مستحکم‌تری هستند))


مشاور (hassan najafi)

مطلوب، بالاتر بودن سن پسر است و اگر برعكس، شود، به عللى مشكلاتى را پديد خواهد آورد: 1. بلوغ جنسى زودتر دختر: با توجه به بلوغ جنسى زودتر دختر بهتر است زودتر از پسر به نياز او پاسخ داده شود و راه اين پاسخگويى، ازدواج زودتر خواهد بود كه لازمه‏اش ازدواج در سنين پايين‏تر و كمتر از پسر است. 2. بلوغ فكرى زودتر دختر: با توجه به اين كه دختر زودتر از پسر به بلوغ فكرى مى‏رسد، بالاتر بودن سن او در ازدواج، سبب بعد فكرى آن دو مى‏شود؛ در حالى كه زن و مرد بايد قرب فكرى داشته باشند. 3. كاهش شادابى با زايمان: زايمان در سنين بالا از نشاط و شادابى زن مى‏كاهد و اگر سن مرد كمتر باشد، ممكن است كم‏نشاطى زن، او را دچار مشكل كرده، به سوى ديگران بكشاند. 4. كاهش هورمون‏هاى جنسى زن: هورمون‏هاى جنسى زنان از حدود پنجاه سالگى به بعد كاهش مى‏يابد؛ حال آنكه در مردان اين گونه نيست و اگر سن زن در ازدواج بالا باشد نمى‏تواند نيازهاى جنسى همسر خود را تأمين كند و ممكن است مرد به خطا رود. 5. پيشگيرى از اثبات اقتدار مرد: اگر سن زن بالاتر باشد، ممكن است نقش مادر را براى شوهر خود ايفا كند و با اين كار جلو اقتدار او را بگيرد كه اين مسأله براى مرد خوشايند نيست. 6. عدم پذيرش خانواده‏ى پسر: به طور معمول، خانواده‏ى پسر به ويژه مادر او به چنين ازدواجى راضى نمى‏شود و اگر به رغم ميل باطنى‏اش به چنين ازدواجى رضايت دهد، از عروسش حمايت نخواهد كرد كه براى دختر بسيار رنج‏آور است. 7. عدم پذيرش عرف: عرف جامعه، ازدواج دختر و پسر با اين شرايط را نمى ‏پذيرد.