من 25 سالم است. بزرگترین هدفم انجام دادن کارهایی که خدا گفته است ولی تنبلی به حوصلگه ناامیدی و فراموشی...
( تحصیلات : لیسانس ، 25 ساله )
من 25 سالم است. بزرگترین هدفم انجام دادن کارهایی که خدا گفته است ولی تنبلی به حوصلگه ناامیدی و فراموشی موضوع یا موضوعاتی که باید رعایت کنم یا از آن ها دوری کنم این کار را برایم خیلی سخت و در بعضی موارد محال کرده است مثلا کاری را میخواهم انجام دهم ممکن است یک بار انجام بدهم ولی دیگر فردا یادم میرود یا انگیزهام کم میشود یا حتی چیزی را که همین الان در ذهنم بوده است به سرعت از ذهنم پاک میشود و نمیدانستم در مورد چه چیزی فکر میکردهام. گاهی از این اوضاعم بدتر میشود و وقتی وضعیت مالی و جسمی بعضی را میبینم خبلی به هم میریزم (ما وضع مالی خوبی داریم و وقتی وضع مالی بقیه را میبینم عذاب وجدان میگیرم). مدت زیادی است که بیکار هستم (حدودا 4 سال) و پارسال برای ارشد قبول شدم و به دانشگاه رفتم اوجا اوضاعم را خیلی بدتر کرد. نمیدانم مشکل من از استرس است یا نه چون قبلا استرس داشتم ولی الان آنچنان ندارم و شاید هم استرس به خاطر عذاب وجدان و یا عذاب الهی باشد. همینطور بیانگیزگی و ناامیدی هم باعث شده کمتر رغبت به پیگری و محکم بودن در انجام کارها داشته باشم.
مهمترین موضوع این است که در رعایت بعضی موارد یکبار عمل میکنم وبرای دفعات بعد موضوع را فراموش میکنم یا حتی به دلیل ناامیدی اصلا عمل نمیکنم.
اگه ممکنه راهحل اساسی بگید چون من 4 ساله با این مشکل مواجهه هستم. متشکرم.
قبلا (شاید یک سال یا بیشتر) هم از یکی از این سایتها سوال پرسیده بودم نمیدونم سایت شما بود یا یکی دیگه بود با همین ایمیل.
با تشکر
مشاور (hassan najafi)
به نظر می رسد شما علائمی از افسردگی و یا اضطراب توام را تجربه می کنید و در صورتی که این حالت و علائم روابط و کارکردهای روزانه شما را دچار اختلال کرده باشد حتماً باید تحت درمان قرار بگیرید. البته ممکن است این حالات از عوارض داروهایی باشد که قبلاً مصرف کرده اید و حالا تحت تأثیر یک استرس جدید یعنی ورود به دانشگاه و وارد شدن به خوابگاه شهری دیگر که تجربه جدیدی برای شما بوده تظاهرات افسردگی دوباره خود را نشان داده است. سعی کنید علت این امر را بشناسید. مثلاً ببینید در حدود 2 یا 3 ماه پیش چه اتفاقاتی رخ داده که توان سازگاری شما با آن پایین بوده است و در نتیجه با توجه به سابقه افسردگی در شما این حالات مجدداً ظاهر شده اند. دوست عزیز، با توجه به اینکه امکان تشخیص بیماری از طریق مشاوره غیرحضوری ممکن است چندان دقیق نباشد، توصیه می شود هر چه زودتر به صورت حضوری به یک روانشناس بالینی و یا روانپرشک مراجعه کنید تا از طریق مصاحبه بالینی دقیق، راهکارهای لازم به شما داده شود. با این حال جای نگرانی نیست در صورت مراجعه به موقع و دارو درمانی و عمل به راهکارهای درمانگرتان، شرایط افسردگی را پشت سر می گذارید و مجدداً به حالت نرمال روانی و زندگی عادی برمی گردید. در این دوران باید از طریق روحیه دادن به خود و مثبت فکر کردن و احساس امیدواری به خودتان کمک کنید تا هر چه زودتر به شرایط عادی برگردید. چنانچه مشکل تمرکزتان در حدی شدید نباشد که بتوانید مطالعه کنید خواندن کتاب های مثبت از جمله کتاب از افسردگی تا نشاط نوشته سید علی هادیان از انتشارات فرهنگسرای پرسش و کتاب ده قدم تا نشاط: فنون رهایی از افسردگی و تقویت عزت نفس نوشته دیوید برنز ترجمه مهدی قراچه داغی را به شما توصیه می کنیم. برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت داریم. اين سوال توسط فرهنگسراي پرسش پاسخ داده شده است . www.porsesh.ir
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}